Отзывы покупателей о Стеллаж органайзер кухонный для сушки и хранения посуды раздвижной телескопический 2-х уровневый регулируемый кухонная полка сушилка 45–65×45×26 см стойка со съёмными полками секциями под раковину для тарелок кастрюль чашек кухни 3DTOYSLAMP

Оценка пользователей 4.8/5
  • Виктория Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Користуюсь з 3 березня. Легка зборка. Гарний столик. Красивий. Панелі прочні та легко пересуваються. Не хиткий. Займає небагато місця

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Вікторіє! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Доскоч М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Все чудово, для збільшення простору, щоб шось поставити - нормально

Достоинства:
    Регулюється, додаткові полички для зберігання
    Недостатки:
    Не виявила
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Маріє! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Юрій Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Гарний стелаж, брали в ящик під мийкою, щоб організувати простір, тепер ве виглядає охайно, як ми і хотіли. Збирається легко. Для дрібничок, саме те - банки з кошачім кормом, смаколики. Важкі речі не ставили, не впевнена що витримає, але 3 кг на поличку нормально витримує

Достоинства:
    гарно організує простір
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Юріє! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Оксана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Досить зручний маленький стелажик. Не на важкі і громіздкі речі. Але навести лад, організувати речі допоміг.

Достоинства:
    Легко збирається. Виконує свою функцію.
    Недостатки:
    Не дуже надійна, хитка конструкція
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Оксано! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Артем С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Очень удобная и функциональная сушка! Телескопический механизм позволяет идеально вписать её в любое пространство под раковиной или в узкий шкаф.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Татьяна Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Хороший стелаж. Рекомендую тим, хто шукає щось практичне та недороге.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Тетяно! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Любов А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Ми давно шукали щось таке для дому, щоб і зручно, і недорого. Поличка нормально справляється , хоч ми і думали спочатку, шо буде гірше. Міститься все, шо треба і навіть більше, тому ми задоволені.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Любове! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Микита П***

Крутий якісний стелаж

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Микито! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Инна
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Зручна якісна полиця, продавець швидко відправив

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Інно! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Прекрасна якість, дуже зручна річ!

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Олено! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Класний органайзер - зручний і якісний

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Ігоре! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Людмила
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Так собі. Хлипка конструкція.

Доброго дня!
      Людмило, дана модель полиці – розсувна. Ви можете встановити довжину полиці, виходячи з Ваших потреб. Чим більше навантаження на полицю, тим менше має бути її довжина. Рекомендуємо використовувати полицю в межах від 45 до 65 см, залежно від ваги предметів, які хочете на ній розмістити.
      Також нагадуємо, що Ви маєте можливість протягом 14 днів повернути товар, якщо він не підійшов. Якщо у Вас будуть питання щодо товару – звертайтесь. Завжди раді допомогти.

• Марія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Якісний товар для саме такого застосування

Достоинства:
    Дозволяє впорядкувати простір під мийкою, вигляд естетичний
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Марію! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Малишев Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Прекрасна якісна полиця для дрібниць.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Богдане! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Єгор Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Нормальна якість, зручна полиця, все ок.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Єгоре! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Игорь Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

дешевый пластик, некоторые элементы потерты, размеры не соответствуют заявленным - указанная ширина от 54, на самом же деле от 49. где то под мойкой поставить конечно можно, но на видное место я бы не советовал.

Достоинства:
    ______
    Недостатки:
    дешевый пластик, размеры не соответствуют заявленным
  • Екатерина Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Тепер все на своїх місцях і чудово видно. Рекомендую для організації простору. Дякую

Недостатки:
    не виявила
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Єкатерино! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Роман З***

Зручна полиця, добре тримається

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Романе! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Олександр Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Дуже гарний кухонний органайзер — якісні матеріали, легко зібрати, виглядає стильно. Тепер зручно організувати простір на кухні.

Достоинства:
    Хороша якість
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Олександре! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Быстрая лёгкая сборка, устойчивая конструкция. Использую на кухне, стараюсь не перегружать - большой вес не выдержит

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Оксано! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Вікторія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Полиця крута, якість хороша!

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Вікторіє! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Жанна Г***

Все гаразд, подийшли.Рекомендую.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Жанно! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Виктория П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Товаром задоволена на всі 100 відсотків!

Достоинства:
    Легка збірка, якісна конструкція, приємна ціна
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Вікторіє! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Яна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Гарна поличка, стоїть міцно, речей можна туди покласти досить багато, все витримує. Виглядає дуже стильово.

Достоинства:
    Все сподобалося
    Недостатки:
    Поки немає
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Яно! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Лиза В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Виглядає дуже стильно, полиці міцні, все як треба!

Достоинства:
    стильно, гарно, якісно, не дорого
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Єлизавето! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!