Отзывы покупателей о Зовнішній акумулятор (павербанк) Baseus Bipow Digital Display 15W 20000mAh Black (PPDML-J01)

Оценка пользователей 4.21/5
  • Людмила Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GoodlyStore. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный

Дякую.дуже задоволені швидко Ів чудовому стані

• Вячеслав А***

• Татьяна Н***

Товар гарнир. Все працює

• Наталія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный

Все працює. Заряд тримає довго. Покупкою задоволена.

Достоинства:
    Тримає заряд довго
  • Оксана Т***

Все працює ,заряд тримає гарно-вистачає на довго .Покупкою задоволена

• Діана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Отличный , качественный павербанк!

Достоинства:
    Быстро заряжает
  • Андрій Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный

Павербанком Baseus 22 W задоволений!
    Надійшов зарядженим на 85 %, розряджався дві доби при максимум навантаженні, що дуже приємно.
    Рекомендую!

• Діана А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный

Купила собі вже другий такий павербанк. Довго тримає заряд. Дякую продавцю за швидку доставку

• Ксенія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Белый

Павербанк дуже сподобався — компактний, стильний і зручний у використанні. Добре тримає заряд, швидко заряджає телефон і сам заряджається досить швидко. Ємності вистачає на кілька повних зарядок, що дуже зручно в дорозі або при відключенні світла. Якість матеріалів хороша, виглядає надійно. Повністю задоволена покупкою, рекомендую

• Елена З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Купувала собі та чоловіку, дуже задоволені павербанками, швидко заряджаються, телефон можна три рази зарядити на кожному, зручні розєми на вхід та вихід. Замовила у неділю перед святами, дуже просила швидше відправити и продавець відправив у день замовлення. Рекомендую! Якість товару та сервіс! Дякую!!!

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Не знайшли
  • Анна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MyChoice. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый

Чудовий павер, замовляла такий самий ще в чорному кольорі, для відключені світла підходить, вистачає дуууже надовго

Достоинства:
    Заряду вистачає надовго
  • Іван Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Carry Central. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Довго заряджається

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WinMart. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный

Павербанк роздувся

Достоинства:
    Недостатки:
    Роздувся
  • Євгеній К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget OFF. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Замовив його 25, 05, 2022 (прям чуйка була, шо через війну буде потрібний) і отримав 31, 05, 2022.
    Зараз 27, 01, 2026 і я до цих пір ним користуюсь.
    Файно заряджає телефони, вейп, айкоси та живить гірлянду для освітлення в кімнаті. Так що взагалі не шкодую про придбання цього павера і зараз буду замовляти ще 1 такий же, тільки на 30000, бо зайвим у наш час не буде. Дякую, Baseus за гарний продукт.

Достоинства:
    Добре заряджає, живе вже майже 4 роки.
    Недостатки:
    Які недоліки?
  • Олена В***

Все чудово

• Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный

Пропрацював максимально не довго, довго заряджається, здулась батарея, якість просто відстій.
    Був підключений тільки на роутер, вистачало на кілька годин.

Достоинства:
    Недостатки:
    Довге заряджання, здуття батареї, і відповідно працює не довго.
  • Юлия Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный

Якісь сміття! У використанні був пару разів за рік і вздувся!

• Дар'я
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный

Спустя полтора года (заказали в июне 2024) использования вздулся и потрескался корпус. Заряжается неимоверно долго (на быстрой зарядке с 44% до 100% - 7 часов).
    Две звезды за то, что емкость соответствует заявленной и не выбивает.

Достоинства:
    Работает
    Недостатки:
    1. Вздулся
    2. Долго заряжается
  • Юлія І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Дуже гарний павербанк, тримає довго, працює стабільно, рекомендую до покупки

• Тетяна Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный

Дуже гарна річ, користуюся другий рік. Заряду вистачає на 4-5 зарядок телефону, плюс ліхтарики.

Доброго дня, Татяно! Дякуємо за відгук! Гарного дня!

• Олександр І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MyChoice. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный

Нажаль, це вкрай НЕБЕЗПЕЧНА річ. При нормальному використанні надувся через рік, використовувався за правилами. Читаю про багато таких випадків. В жодному разі не рекомендую!

Достоинства:
    Відповідає заявленим характеристикам
    Недостатки:
    Служить до року.
  • Цибко О***

Все працює добре

• Алевтина Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GadgetAroma. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый

Куплено 10.10, 28.11 не заряджається, стоячи на зарядці нагрівається, але не вмикається

• вадим х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartis. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный

бывает

Достоинства:
    незнаю
    Недостатки:
    заказал один пришел совершенно другой
  • Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Задоволена продавцем та павербанком. Все швидко, вся інформація була уточнена. Павербанк брала цієї фірми бо маю такий самий, тому вибір був однозначно цієї фірми. Дякую за дитячі наліпки - дитині сподобалися))) Така дрібничка а приємно))))

Достоинства:
    Добре тримає
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  LikePrix

Доброго вечора.
      Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Наталія Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SIMo4ka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный

Замовляла на 30000 mAh в отримала на 20000. Продавець обдурив мене. Не рекомендую. Шахраї

Недостатки:
    Замовляла на 30000 mAh в отримала на 20000. Продавець обдурив мене. Не рекомендую. Більше не буду купувати
    • Сергій

До продавця зверталися? Звичайна помилка при комплектуванні

• Александр Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный

Надувся десь за півтора року, заряджав завжди за правилами, повністю в нуль не розряджав, за весь час зарядив від сили 15 разів

Достоинства:
    Добре працював, не підводив
    Недостатки:
    На жаль, він помер раніше, ніж я очікував.
  • Виктор В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MobiForYou. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый

Отличное качство

Достоинства:
    Качество
    Недостатки:
    Не обаружил
  • Юрій З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MobiForYou. Емкость батареи: 10000. Цвет: Белый

Хороший павер

• Ірина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MyChoice. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный

Товар відповідає вказаному. Нарікань немає

• Оксана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный

Вздувся, з червня 2024-го в мене він, і от зараз тріснув корпус навіть спереду, до того вже давніше почав вздуватися, але я спершу щось подумала що це мені здалося, може він був трохи опуклим. Таки ні(

Достоинства:
    Гарно працював спочатку, без нарікань
    Недостатки:
    Вздувся через рік з копійками часу
  • Михаил Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GoodlyStore. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
  • Ольга И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный

11 місяців після покупки , в користуванні не дуже часто, батарея почала вздуватися
    Розчарована якістю товару, до цього придбала цієї ж фірми 2 роки користування без нарікань , а цей взяла як резервний і розчарування, не рекомендую

• Андрій Ш***

Аналогічна ситуація. Вони вздуваються. Далі їх вже не можна використовувати

• Оксана Г***

Піджтверджую - так і є. В мене теж почав підвздуватися, але я не повірила спершу своїм очам, подумала може він був злегка опуклим), і навіть зараз трішки тріщина пішла - тому тут однозначно вже видно що то вздувся він.

• Ігор В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Белый

Користувався декілька років поки випадково не вмикнув на транзит :(.

Достоинства:
    Чудово працює. Для айфон 12 мини вистачає на чотири зарядки.
    Недостатки:
    Не вказано ніде що не працює як транзит і не має захисту від вмикання на транзитне заряджання.