- Ростислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Це еталонний мультитул від швейцарського виробника. Він відрізняється найвищою серед мультитулів культурою і точністю виконання. Це, як швейцарський годинник. Звичайно, є й інші, з модними фішками. Але цей - еталон. Чому? Бо кожен інструмент, його місце у Тулі чітко вивірені. Немає нісючого зайвого. Про якість пилки, напильника, чи ножиць говорити думаю зайве. Як і власне про клинок ножа. Це саме стосується і плоскогубців. Viktorinox виробляє мультитул двох напрямків - для домашнього майстра і для мандрівника. Перший напрям - це власне і є дана модель Swiss Tool Plus, яка включає навіть три мірних інструменти - сантиметрову і дюймову лінійки і кутник. Другий, туристичний напрямок - це Spirit, у якому, наприклад відсутні мірні інструменти, зате є серрейторний клинок для різання строп. Зайве казати, що всі присутні інструменти є не тільки робочими, а не мкляжами, так і роботу роблять і швидко, і якісно, що ножиці, що напильник. Набір інструментів показано у численних оглядах, тому я не буду зупинятися на них. У деяких оглядах чути запитання стосовно того, що ручки не є рівними з двох сторін. Це виробнича необхідність для досягнення точності у лінійці і у фіксації прямого кута.
- Достоинства:
- У вдеала нема переваг. Порівнювати ні з чим.
- Недостатки:
- Можна вважати ціну. Але це - відносно. Ідеальний мультитул не може бути дешевим.
- Сергей В***Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
За пол года еще не пригодился.
- Достоинства:
- Штопор крепкий
- Недостатки:
- в штопоре нет
- Кирил Д***Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Маленький але вдаленький. Мультитул здивував якістю та функціональністю, користуюся мінімум половиною, якість хороша. Корпус міцний а не ржавіє
- Cezer P***Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Хорошая штука за свои деньги
- Михаил С***Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Когда появится SwissTool Х Plus?