- Рада К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Тепер мій найулюбленіший засіб для вмивання. Не сушить, мʼяко очищує, але ефективно.
- Достоинства:
- Мʼяко працює, не дорогий
- Недостатки:
- Немає як на мене
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь тривалий дуже задоволена якістю, свої функції виконує. Раджу спробувати!!!
- Альона К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сподобався, не сушить, гарно змиває макіяж.
- Оля Г***Отзыв от покупателя. Продавец: KM Beauty
Підробка прищів стало в два рази більше тепер лікування продовжиться ще на паро місяців з лівого боку завжди оригінал і запах сильніший ніж в оригіналі і на другій картинці добре подивіться в правий куток
- Продавец KM Beauty
Нам дуже шкода, що Вам не підійшла пінка. Наша компанія є офіційним представником бренду COSRX в Україні, у нас тільки прямі поставки від виробника, ймовірність підробки виключена. За запитом можемо надати всі документи, що підтверджують справжність продукції.
- Сюзанна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купила цей гель, поки ефекту не бачу, не впевнена, що це оригінал
- Недостатки:
- Не піниться так, як повинен оригінал, а також отвір з якого виходить гель більший ніж в оригіналі. Дуже сподіваюсь що це просто партія яка відрізняється, а не підробка.
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.
- Богдана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Норм
- Танічка Д***Отзыв от покупателя. Продавец: KM Beauty
Отримала швидко, якісно запаковано!
Приємний бонус - подарунок! Дякую - Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: KM Beauty
Не перший раз замовляю цей продукт самий улюблений. Замовила 2 шт + прийшов в подарунок антисептік для рук дуже неочікувано але я дуже задоволена! Рекомендую ❤️
- Достоинства:
- Все чудово
- Яна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
...
- Достоинства:
- Кожу не стягивает, подходит для комби кожи
- Недостатки:
- Специфический запах
- HumanОтзыв от покупателя. Продавец: KM Beauty
Первое ощущение - отлично!
- Наталья С***Продавец: Rozetka
Хорошая умывалка.Нежно и деликатно очищает кожу.Для утреннего ухода идеальна,на вечер использую пенку с салициловой кислотой этого бренда
- Достоинства:
- Не сушит кожу
- Недостатки:
- Специфический запах,но для меня не критично.
- Анжела Г***Продавец: Rozetka
Экономный расход, после пользования 2-3 недели кожа стала лучше, меньше комедонов, не плохой состав, несмотря на ужасный запах, средство стоит внимания, не пересушивает кожу.
- Достоинства:
- Состав, не сушит
- Недостатки:
- Пахнет папиным гаражом или резиной