Отзывы покупателей о Весы ювелирные профессиональные цифровые высокоточные 0.01 грамм Kayfovo MH-700
- Катерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.2. Цвет: Серый
Взяла сину в школу на гуртки, інші діти в нього позичати почали, батьки звонили питали де я їх купила, дуже рекомендую товар
- Продавец Lemeshop
Дякуємо за замовлення та довіру! Дуже приємно знати, що ви та інші батьки оцінили якість товару. Приємного користування!
- Дарина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.2. Цвет: Серый
Взяла для коктельної вечірки, дуже классні, змішували коктейлі по рецепту, а не "на око". І тепер користуюсь їми при приготовунні справ, на кухні прям мають бути
- Продавец Lemeshop
Дякуємо за замовлення! Приємно знати, що ви задоволені їхньою точністю та практичністю. Приємного користування!
- Валентина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.2. Цвет: Серый
Працюють добре, компактні і вже користуюсь довго і батарея навіть не думає здаватись)
- Продавец Lemeshop
Дякуємо за замовлення! Приємно знати, що девайс відмінно справляється зі своїми завданнями. Приємного користування!
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.2. Цвет: Серый
Для моєї роботи - якраз, не потрібно паритися з великими та дорогими аналогами. В кишеню кинув, всю роботу зробила - в кишеню сховала. Якось спросонья чуть з телефоном не переплутала і з вагів не намагалася позвонити))
- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.2. Цвет: Серый
Яскрава підсвітка прям в тему, бо працювати іноді потрібно і в локдаун. Раніше ліхтариком підсвічувати ваги було потрібно. За цими набагато простіше:)
- Продавец Lemeshop
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що підсвітка стала корисною в роботі. Бажаємо приємного користування!
- Ганна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.2. Цвет: Серый
Легкий і всього на двух батарейках працює і працює довго. Ще й прийшов одразу заряджений. Подякував продавцю
- Продавец Lemeshop
Дякуємо за приємні слова та відгук! Бажаємо приємного користування!
- Аліна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.2. Цвет: Серый
Зручні в користуванні, взяла для кухні і не жалкую
- Продавец Lemeshop
Раді, що покупка виявилася для вас корисною! Дякуємо за вибір нашого асортименту! Бажаємо приємного користування!
- Василіса Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.2. Цвет: Серый
Купив для школи, дитина довольна, вже пару раз роняла - але працює добре, витривала штука
- Продавец Lemeshop
Щиро дякуємо за позитивну оцінку! Раді знати, що компактність та витривалість пристрою виявилися для вас саме такими, як треба для навчальних завдань. Дякуємо за вибір нашого асортименту! Бажаємо приємного користування!
- Оксана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.2. Цвет: Серый
дуже компактні, використовую для контрольної перевірки і дуже точно показують
- Продавец Lemeshop
Дякуємо за зворотний зв'язок. Тішить, що покупка виявилася для вас вдалим та практичним рішенням, а пристрій чудово справляється зі своїми завданнями. Дякуємо за вибір нашого асортименту! Бажаємо приємного користування!
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.2. Цвет: Серый
Хороша ціна, батарея тримає добре, компактні і завжди під рукою
- Продавец Lemeshop
Дякуємо за ваш відгук! Надзвичайно приємно, що точність та компактність ювелірних ваг виявилися для вас зручним рішенням на кожен день. Дякуємо за вибір нашого асортименту! Бажаємо приємного користування!
- Дмитро Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.5. Цвет: Серебряный
Взяв дитині в школу, дуже довольна, вже пару раз уронила - працюють все рівно стабільно
- Продавец Lemeshop
Дякуємо за відгук. Нехай і надалі служать стабільно та допомагають у навчанні!
- Тамара Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.5. Цвет: Серебряный
Дуже точні за таку ціну, робила перевірку на інших вагах - ці топ і знижка з ціною хороша
- Продавец Lemeshop
Дякуємо за ваш відгук та проведення такої ретельної перевірки. Надзвичайно приємно знати, що ваги підтвердили свою точність і ви залишилися задоволені покупкою. Надійного та тривалого користування!
- Олег З***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.5. Цвет: Серебряный
Дуже висока точність, компактні, задоволенний!
- Продавец Lemeshop
Дякуємо за ваш відгук. Дуже приємно знати, що ви оцінили точність та компактність ювелірних ваг. Раді, що покупка виправдала очікування! Надійного та тривалого користування!
- Олександра Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.5. Цвет: Серебряный
Дуже задоволена вагами, працюють відмінно!
Використовую для зважування епоксидки - підходять 100%- Продавец Lemeshop
Дякуємо за замовлення та зворотний зв'язок. Вдалого та приємного користування!
- Юлія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.5. Цвет: Серебряный
Покупкою задоволена, все супер)
- Достоинства:
- Зручні у використанні
Щиро дякуємо вам за відгук!
- Андрій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.5. Цвет: Серебряный
Замовив МН-700 і документи виписали на них, а фактично прислали МН-500.
- Недостатки:
- Анна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.2. Цвет: Серый
Чоловіку сподобалось
Щиро дякуємо вам за відгук!
- Касьян Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.2. Цвет: Серый
Прийшли швидко, відповідають заявленим характеристикам, покупкою задоволена, дякую продацеві та Розетка
- Достоинства:
- Компактні, ідеальна шкала вимірювання для невеличкої ваги, доступна ціна
- Недостатки:
- Не побачила
- Продавец Lemeshop
Щиро дякуємо вам за відгук!
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.5. Цвет: Серебряный
Працюють
Щиро дякуємо вам за відгук!
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.2. Цвет: Серый
Про точність до сотих не йдеться. А от до десятих цілком годиться
- Достоинства:
- Дешеві. Для задач помірної складності
- Продавец Lemeshop
Щиро дякуємо вам за відгук!
- Олена Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.2. Цвет: Серый
Заказувала,щоб важити добовий корм для кота.Працюють відмінно.
Щиро дякуємо вам за відгук!
- Сергей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.2. Цвет: Серый
Весы отличные, удобные, все работает, быстрая доставка
- Достоинства:
- Отличные весы
- Недостатки:
- комплектные батарейки (на них я не расчитывал)
- Продавец Lemeshop
Щиро дякуємо вам за відгук!
- Денис Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.2. Цвет: Серый
Хорошие весы
Щиро дякуємо вам за відгук!
- Владимир Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.2. Цвет: Серый
Доставка швидка, товар відповідає заявленому та моїм вимогам.
- Достоинства:
- Швидко
- Недостатки:
- Не побачив
- Продавец Lemeshop
Щиро дякуємо вам за відгук!
- Роман П***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.2. Цвет: Серый
Монету весом 6,4 каждый раз после включения выключения показывает разный вес, не пригодные для точного веса, и менять нет времени ходить, не рекомендую
- Достоинства:
- Доставка один день
- Недостатки:
- Игрушечные, не точные
- Продавец Lemeshop
Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація. Можливо, нерівна поверхня стала причиною такої неточності або спробуйте перед тим, як ставити щось на ваги зачекати секунд 5-10 перед взвішуванням.
- Холодна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.2. Цвет: Серый
Дякую за швидку відправку , все працює добре.
- Продавец Lemeshop
Щиро дякуємо вам за відгук!
- В'ячеслав Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.2. Цвет: Серый
Новую монету 5 грн, что весит 5.2 грамма определяют 5.19 грамм.
- Достоинства:
- Точность
- Продавец Lemeshop
- Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.2. Цвет: Серый
Доставка швидка, товар виглядає якісно.
Перевірив, ваги точні- Продавец Lemeshop
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.2. Цвет: Серый
Дякую за оперативність доставки та якість вагів
- Достоинства:
- Цена и качество приятно удивили и порадовали, даже не ожидала. Приобрела для внучки, чтобы проводить кое-какие исследования.
- Недостатки:
- Пока не обнаружила
- Продавец Lemeshop
- Егор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.2. Цвет: Серый
Рекомендую ювелірам, майстрам хендмейду, кулінарам, колекціонерам та всім, кому потрібна точність «до сотих» в кишеневому форматі. Дякую!
- Продавец Lemeshop
- Денис Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.2. Цвет: Серый
Купили для зважування дрібних каменів, відмінні, добре показують
- Продавец Lemeshop
- Юлия Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.2. Цвет: Серый
Не беріть ці ваги, якщо вам треба зважувати щось точно і невеликої ваги,бо вони показують дуже не точно і з часом все гірше.
Через місяць використанням взагалі зломались і почали видавати помилку великої ваги ,на пустих вагах- Достоинства:
- Недостатки:
- Неточність, зломались через місяць
- Продавец Lemeshop
Вітаємо! Дуже шкода, що трапилась така ситуація. На ваги дії гарантія 3 місяці. Можете звернутись до нас в особисті - замінимо.
- Юлия Т***
Навіщо мені ще одні такі ж,що показують не коректно.Я купувала зважувпти ліки і заміна мені потрібна була термінова,тому купила інші.Да дорожче,але не має такого геморою.
Поверніть мені ,краще гроші - Продавец Lemeshop
Повернення коштів можливе при зверненні, якщо з моменту продажу пройшло 14 або менше днів.
- Валерія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.5. Цвет: Серебряный
Ваги невеликі, гарненькі, доволі точні, але ще треба буде спробувати на бісері. Сподобалось, що є функція, коли, зваживши, наприклад, 25/50/100 шурупів, можна визначити скільки штук у 100 грамах. Поки розбираюсь, як нею користуватися, але як виходить, то допомагає)
Дякую магазину також за швидку доставку!- Достоинства:
- Компактні розміри, точність, функціональність
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Продавец Lemeshop
- Станислав Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.2. Цвет: Серый
Все добре
- Достоинства:
- Працює
- Продавец Lemeshop
Ваги хороші ! Невеликого розміру зручно користуватися . Кишенькові маленькі,точні ваги! Раджу продавця
- Продавец Lemeshop
- Владимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.2. Цвет: Серый
Товаром задоволений, приїхав бистріше ніж казали