Отзывы покупателей о Очки и шапочка для плавания + беруши и зажим для носа Комплект для бассейна и моря унисекс для мужчин и женщин в футляре Black Steep Черный

Оценка пользователей 4.71/5
  • Слободянюк В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Unrival Steep. Цвет: Black

Шапочка з комплекту тісна, і це на жіночу голову. Сильно передавлює лоба, залишається слід. Від тривалого носіння (30-40 хв.) болить голова. В додачу ще й обсипає лоб після носіння шапочки, але це може чисто індивідуальна штука.

Достоинства:
    ціна/готовий комплект
    Недостатки:
    шапочка затісна, голова болить, сильний слід на лобі залишається
    • Продавец  Unrival Steep

Добрий день, Владиславо.
      Шапочка в комплекті виготовлена з еластичного матеріалу й має щільно прилягати до голови, щоб краще фіксувати волосся під час плавання. Але, звичайно, комфорт посадки дуже індивідуальний і залежить від форми та об’єму голови, густоти волосся та чутливості шкіри.

Приємно, що Ви оцінили сам формат набору - окуляри, шапочка, беруші та затискач для носа у футлярі справді є зручним готовим комплектом для басейну чи моря. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом користування

• Світлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Unrival Steep. Цвет: Black

Набір чудовий, окуляри виглядають дуже круто і дуже зручні, не запотівають , шапочка добре тягнеться, біруши, защіпка для носу -все супер, жорсткий чохол, компактний

Достоинства:
    Все
  • Дмитро Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Unrival Steep. Цвет: Black

Мені дуже сподобався набір, особливо по знижці)
    1. Гарні окуляри - зручні і класний бокс. Дуже сподобалося, що окуляри знімаються за допомогою кнопки - ну дуже зручно!!! Але надягати окуляри потрібно, як звичайні, що утворбвався ТИСК і не потрапляла вода. Перші рази просто застібав при одяганні і дуже дратувався, що затікає вода; поки не зрозумів, що потрібно саме НАТЯГАТИ окуляри, як без кнопки. Окуляри воду не пропускають!!!
    2. Не завжди користувався шапочкою, але завжди користувався берушами - дуже зручно, що йдуть у комплекті;
    3. Шапочка на мене замала, але це правила басейну і мені здебільшого пофігу на неї;
    4. Зажим на ніс не використовую, можливо, поки.

Достоинства:
    Рекомендую!!! Якісний набір за гарну ціну
    Недостатки:
    Шапочка розрахована на стандартний розмір голови. Тим, у кого голова велика, наприклад, як у мене, або багато волосся на голові - буде трохи незручно.
  • Галина М***

Все сподобалось

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Unrival Steep. Цвет: Black

Чудовий набір, зручні окуляри, шапочка, є беруші і зажим для носа, усе це дуже зручно знаходиться у чохлі, можна покласти собі у сумку і нічого не загубити. Дякую за швидку доставку. Все чудово.

Достоинства:
    Міцний товар, зручно у чохлі все. Швидка доставка, гарний продавець
    Недостатки:
    Не знайшла.
  • Светлана Ш***

Гарна якість. Все в одному наборі . Швидка доставка

• Олександр А***

Чудовий набір

• Продавец  Unrival Steep

Дякуємо за короткий, але приємний і конструктивний відгук
      Раді, що набір для плавання Вам сподобався.

Нехай плавання буде комфортним і приємним!
      Звертайтесь, будемо раді знову)

• Карина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Unrival Steep. Цвет: Black

На косу замаленькв шапочка. Окуляри або я не розумію як застібається, або брак,бо плотно не тримає та само розстібається.

Достоинства:
    Великий набір ща гарну ціну
    Недостатки:
    Виходить що не підходить нічого саме мені
    • Карина Л***

Виправляю відгук.
      Велике дякую продавцю що швидко зв'язалися та замінили окуляри!

• Карішен Р***

Ціна якість

• Продавец  Unrival Steep

Дякуємо, Руслане, за відгук!
      Раді, що комплект відповідає очікуванням за співвідношенням ціни та якості.
      Бажаємо Вам приємного плавання, мирного неба й спокійних ночей

• Олександр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Unrival Steep. Цвет: Black

Товар гарної якості все в одному комплекті рекомендую!

• Діма Я***

Чудовий набір

• Богдан Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Unrival Steep. Цвет: Black

Товар класний. Все що потрібно для басейну в одному місці. Доставили швидко
    Сервіс на висоті

Добрий день, Богдане
      Дякуємо за Ваш відгук!
      Раді, що комплект для плавання виправдав ваші очікування і став зручним рішенням для басейну. Також приємно, що сервіс сподобався!
      Будемо раді бачити Вас знову, якщо знадобляться нові покупки!

• Олег П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Unrival Steep. Цвет: Black

Відправили швидко, все як в оголошенні.
    Все хорошої якості, гарний комплект за свої гроші, зручний кейс для окулярів.

• Продавец  Unrival Steep

Дякуємо за Ваш відмінний відгук!
      Раді, що комплект відповідає вашим очікуванням і якість вам сподобалася. Кейс для окулярів дійсно якісний і зручний.
      Будемо раді бачити Вас знову, якщо знадобляться нові покупки

• Тарас К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Unrival Steep. Цвет: Black

Швидка доставка, якісний товар, надзвичайно привітний продавець, рекомендую!