- Назарій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA. Цвет: Черный
Камера чудова! Я б таку камеру продавав набагато дорожче! Рекомендую
- Продавец ShemUA
Щиро дякуємо вам за відгук та рекомендацію! Раді, що камера виправдала ваші очікування та залишила настільки позитивні враження.
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: ShemUA. Цвет: Черный
Камера прийшла за 1 день, у красивій коробці я її не зміг перевірити одразу тому що була розряджена, прийшо до дому вирішив зарядити, заряджалася дуже довго знімала на 360p або 480p, заряджається від мікро юсбікарти пам'яті нема, можна підключитися через телефон але не зрозумів як, з камерою все. Комплектуючі: водонепроникна коробка, пластикове кріплення на пояс (за допомогою крабику кріпиться (є у комплекті)), додадкова кришка для водонепроникної коробки кріплення на велосипед, кріплення велосипедний шолом (кріпится за допомогою клея теж є у комплекті), серветка котрою можна протирати екран, ліпучка, пульт (є 2 кнопки 1 фото 2 відео.
- Достоинства:
- Доставка швидка, кріплення на пояс, на шолом велосипедний та кріплення на велосипед
- Недостатки:
- Прийшла розряджена, камера не знімає на 4к
- Продавец ShemUA
Дякуємо вам за відгук.
У подібних бюджетних екшн-камерах позначка 4K означає наявність такого режиму в налаштуваннях, але якість зйомки залежить від матриці та освітлення - тому візуально вона може відрізнятись від очікувань, особливо при слабкому світлі або русі. Також за замовчуванням часто встановлено нижчу роздільну здатність і для зйомки у 4K її потрібно обрати вручну в меню.
Звертаємо увагу, що для коректної роботи обов’язково потрібна карта пам’яті - без неї запис або обмежений, або не зберігається. Підключення до телефону відбувається через Wi-Fi камери: її потрібно увімкнути, знайти мережу на смартфоні та підключитись через додаток.
- Віталій Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA. Цвет: Черный
Я коли читав що тут 4К розумів що то брехня, але я надіявся хоч як не на 1080 то хоч на 750р, але тут 480, просто жах, не раджу, марна трата грошей
- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- жахлива якість відео
- Продавец ShemUA
Дякуємо за відгук.
У цій моделі, як і в більшості камер бюджетного сегменту, режим 4K є інтерпольованим. Це означає, що сенсор фізично знімає у нижчій роздільній здатності (зазвичай рівня 1080P), а до 4K зображення масштабується програмно. Тобто файл матиме роздільну здатність 4K, але рівень деталізації не дорівнює нативному (справжньому) 4K, як у значно дорожчих моделях.
Саме тому при виборі такої камери важливо розуміти її клас і призначення - це доступний варіант для аматорської зйомки, подорожей, велопрогулянок чи використання як реєстратора, а не професійна техніка. І загалом модель має позитивні відгуки саме з огляду на співвідношення ціна/можливості.
Також звертаємо увагу, що в налаштуваннях можна змінити роздільну здатність (за замовчуванням встановлено 1080P), і для коректної роботи важливо використовувати карту пам’яті не нижче Class 10 та знімати при хорошому освітленні.
- Андрей А***Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA. Цвет: Черный
Поставил 4 звёзды потому что пульт от камеры не работает там батарейка села такой прешол,а камера нормально снимает я доволен .Доставили вовремя
- Достоинства:
- Как регистратор
- Недостатки:
- Пульт нерабочий
- Продавец ShemUA
Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що камера працює добре. Щодо пульта - якщо замінити тестові батарейки на нові, пульт має запрацювати.
- Тимофій С***Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA. Цвет: Черный
- Тимофій С***Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA. Цвет: Черный
Замовив приїхала дуже швидко знімає класно і довго держе заряд подобалось що за таку ціну положили багато кріплень і водо не проник кейс ще подобалося шо щоб включить камеру чи зробить фото ненада відкривати кейс то мущо на кейсі є кнопки.
- Достоинства:
- Дуже багато кріплень в комплекті
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA. Цвет: Черный
Замовила на подарунок племіннику. Дуже задоволений. Швидко та якісно знімає. Дуже класно,що вона водонепроникна, можна знімати при любій погоді.
- Достоинства:
- Швидкість, якість, водонепроникна.
Дякуємо вам за відгук!
Раді чути, що екшн-камера стала вдалим подарунком і принесла багато позитивних емоцій.