Отзывы покупателей о Роликовые коньки Tempish Kitty Baby skate (комплект)
- СветланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 30-33
Покупкою задоволені.
- Яна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 26-29
На худую и узкую ножку. Мы пока только начинаем учиться.. поэтому ещё 2 колеса сзади - нам помогают.
- Денис Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 26-29
Стан упаковки і роліків в цілому дуже дивний, вони не вживанні - це факт. Але упаковка вся пожмакана, при першому погляді таке враження що її тягали по землі, зминали і топтали. Стан самих роліків: пластик впорядку, питань не має, а от внутрішня поверхня дуже брудна. Таке враження що вони дуже довго стояли на вітрині і їх по 10 разів на день вдягали і знімали. Шолом начебто впорядку, але у вехній частині наклієний якийсь скотч який зклеює начебто верхню і нижню частини шолому. І взагалі не зрозуміло повинен він там бути, або ні, але виглядає дуже дешево. Наколінники та налокітники якісь пожовклі і вцілому враження дуже дешевого товару. Вердикт: донька звісно взахваті, дитина дуже зраділа подарунку, повертати не станемо, мабуть. А от я з дружиною дуже розчаровані, чесно кажучі товар складає враження як від покупки десь на ринку за 1000грн, ось тільки вони чомусь коштують 3300 майже. Ось і все, це мій відгук на товар, нікому не рекомендую купувати цю модель, а може й всю фірму, я точно не буду.
- Достоинства:
- взагалі не розумію чому вони стільки коштують, переваг нема
- Недостатки:
- стан товару не задовільний, товарний вигляд відсутній повністю
Представник постачальникаДоброго дня Денисе.
Нам дуже прикро що вийшла така ситуація. На жаль при транспортуванні або зберіганні товару іноді (дуже рідко) трапляється псування упаковки.
Стосовно стану товару, для розв'язання вашого питання зверніться у чатбот Розетки:
t.me/Rozetka_helpBot?start=src=hc- Олена
напишіть їм у підтримку2 ссылка
- Денис Ч***
Представник постачальника, ви не розумієте? Подарунок дитині вже придбаний, враження про товар вже складено, експлуатація товару вже почалась да і стикалися вже з вашим відділом повернень, це того не коштує щоб псувати собі нерви. Вже запізно щось вирішувати, треба дивитись що ви пакуєте людям на відправку. Відгук написанний тільки щоб застерегти інших потенціальних покупців.
- Валерия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 30-33
Хороший комплект!Все ціле і без нюансів.Дитині зручно,нічого не жме і не натирає!
- Достоинства:
- Яскравий,зручний набір
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 26-29
Ролики хороші, виконані якісно, взяли дівчинці 2,7 років, думали буде складно вчитись, але з другого-третього разу вийшло тримати баланс і пересуватись. Колеса перевстановлюються для навчання, все є в комплекті. Рух тихий, розмір регулюється (в т.ч. підкладка), все гарно фіксується. Набір для захисту на вік 3 років ще підходить, але для старших буде затісний. Чудовий рюкзак в комплекті, в якому все гарно вміщується. Все в однаковому стилі. З недоліків пожовкла біла тканина на звороті наколінників/налокітників, але на функціональність не впливає, та й на одягнених не видно цього, тому не повертали. Брали просто так, якщо б на подарунок, то звісно цей недолік неприємно виглядав. Тому і бал один знімаю. Хтось вже таку інформацію тут писав у відгуку - тому підтвердилось, скоріш це є на всіх наборах.
- Достоинства:
- Вигляд, комплектація, можливість встановлення коліс з боків для навчання, регулювання розміру.
- Недостатки:
- На звороті налокітників/наколінників біла тканина пожовкла, ремінці регулювання закороткі, хоч і для дитини 3 років зафіксувати можна, але для старших скоріш буде перетискати.
- Левицкий В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 30-33
Чудові ролики
- Катерина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 26-29
Отримали товар, перевірила в Розетці, комплектація норм, наче все добре. Сховала вдома, адже це був подарунок донці. Сьогодні подарували донці, розпакували, і були дуже розчаровані. Всі налокітники, наколінники в якихось жовтих плямах! Від них жахливо смердить якимось ліками, чи що... Весь набір просто смердить цим, треба виносити на балкон! Таке відчуття, що їх вже хтось носив до нас, це просто жах(((
- Достоинства:
- Ідея не погана, симпатичні
- Недостатки:
- Смердить, весь захист в жовтих плямах
Представник постачальникаДоброго дня.
Дуже шкода, що Ви зіткнулися з такою неприємністю. Ми щиро цінуємо наших покупцiв, тож якщо Вам раптом трапився бракований товар, що нажаль, іноді трапляється, ми проведемо його замiну.- Алина К***
Я честно кажучи в шоці, але ось ці з жовтими плямами, які були надіслані вам, схоже після повернення надіслали нам((((
Звичайно я поверну, зіпсований настрій(( Я від розетки такого не очікувала
- Тамара С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 30-33
Отличные ролики! Качество хорошее. Ребёнок гоняет с удовольствием. Все регулируется в размере. И шлем в том числе. Колёса бесшумные,пластик вроде качественный. Кстати удобный рюкзак в комплекте,удобно брать везде с собой. Все по кармашкам.
- Андрей В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 30-33
Очень качественно изготовлены все элементы набора, что немаловажно для эксплуатации их ребенком. Если, кто не знает, ролики легко регулируются и фиксируются по длине стопы, размеры совпадают с заявленными. Т.е., если ребенку не надоедят, хватит их ни на один год. Брал по акции, что тоже неплохо. Ребенок в восторге.
- Достоинства:
- Качество исполнения, дизайн
- Недостатки:
- Пока не выявлено
- Чухрай Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 30-33
Дякую!
- Достоинства:
- Гарний набір, підійшов розмір, дуже сподобалося дитині, вже вчиться кататися.
- Алина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 26-29
Очень красивый набор и качественный.
- Достоинства:
- Качество, удобный рюкзак для переноски роликов.
- Галина М***Продавец: Rozetka. Размер: 30-33
Нам понравились) Спасибо Розетке за оперативную доставку)
- Достоинства:
- Отличные ролики в этой ценовой категории.
- Юлия Б***
Подскажите пожалуйста , у них колёса пластик или резиновые ? Спасибо
- СофіяПродавец: Rozetka. Размер: 26-29
на скільки см стопа розмір 26-29 розраховано?
Представитель брендаДобрый день, София
Все указано в описании.
Длина внутренней стельки: размер: 26-29 — 17.0-20.5 см, размер: 30-33 — 19.5-23.