- Владислав В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очікував кращого, нажаль розчарування. Ізоляцію знімати то знімає, але при цьому ролик налаштування на максимум в викручений. При такому налаштуванні приходиться вручну розводити ручки, т.я. щось підклинює задумка хороша, але виконання так собі.
- Достоинства:
- Гострі леза, досить легкі
- Недостатки:
- Підклинюють ручки при розводі через необхідність максимально закручувати колесо регулювання.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за детальний відгук. Нам прикро, що інструмент не виправдав ваших сподівань на 100%. Описана ситуація з підклинюванням може бути пов’язана з надмірним затягуванням регулювального гвинта або необхідністю мінімального змащення механізму. Ми обов'язково передамо ваше зауваження виробнику щодо якості збірки.
- Вадим Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Маю стрипер від 0,5 до 2,5 мм ,але хотілося б з більшим робочим діапазоном тому взяв дану модель.На пошті оглянув все на місці без пошкоджень,колір відрізняється від фото на сайті (байдуже аби робили).Перевірити працездатність не було можливості.Прийшовши додому розпакував ,довгоочікуваний момент,АПВ 1×6 ..... з десятого разу згриз(інакше не назвеш) ізоляцію.Регулювання гвинтом не дали жодного результату.
Марно витрачені кошти.- Достоинства:
- Доступна ціна
- Недостатки:
- Невиконує свої функції
Представник постачальникаПане Вадиме, доброго дня! Дякуємо за детальний зворотний зв'язок. Нам дуже прикро, що робота стрипера Alloid WS-04333B не виправдала ваших очікувань, особливо на проводі $6$ мм².Описана вами проблема (інструмент «гризе» ізоляцію замість чистого зрізу навіть після регулювання) може вказувати на некоректне налаштування ножів або заводський дефект механізму. Ми хочемо, щоб інструмент працював на вас, а не лежав без діла.Будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не працює як слід… дива не сталося ((( не раджу
- Недостатки:
- знімає ізоляцію через раз а то і зовсім ніт… марно втрачені гроші . Не раджу
Представник постачальника"Вітаємо! Перепрошуємо за негативний досвід. Стрипер має функцію регулювання зусилля (гвинт на корпусі), що часто вирішує проблему некоректного зняття ізоляції. Якщо ж налаштування не дали результату — це гарантійний випадок. Зверніться, будь ласка, до чат боту Розетка з питанням обміну чи повернення.
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добре виконує свої функції.
У 1000 разів полегшує роботу.- Достоинства:
- Ціна – якість.
- Недостатки:
- Для такої ціни їх немає.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за Ваш чудовий відгук. Нам надзвичайно приємно чути, що інструмент Alloid так суттєво полегшив Вашу роботу. Раді, що Ви оцінили гарне співвідношення ціни та якості. Нехай служить довго та надійно!
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный аппарат!
Представник постачальникаДякуємо за зворотній зв'язок, користуйтесь з задоволенням!
- ПавлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює, як треба
- Достоинства:
- Виконує своє призначення
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо за відгук!