Отзывы покупателей о Весы ювелирные весы электронные высокоточные портативные весы карманные 10 г/0.001г Kayfovo L-77
Есть в наличии
- Ярослав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Працюють ідеально, не брешуть, не глючать. Рекомендую !
- Кирило М***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Ваги дуже чутливі. Для точного результату ставте на ідеально рівну поверхню без вібрацій.
Дуже дякую за швидку доставку- Продавец Lemeshop
- Марія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Чудові ваги, якість сподобалася!
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
На жаль, марно витрачені кошти.
Ваги живуть власним життям. Після ввімкнення цифри збільшуються від 0 і до...
Робила калібрування (і не раз), змінювала батарейки, але не допомогло- Продавец Lemeshop
Вітаємо! Шкода, що трапилась така сиутація. Напишть нам в особисті - зробимо вам заміну і вирішимо проблему.
- Поліна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Швидко відправили, Ваги працюють добре. Дякую!
- Достоинства:
- Все добре
- Продавец Lemeshop
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Все добре. Ваги працюють. З доставкою проблем не було. Все влаштовує! Дякую вам за товар і сервіс! І за те, шо цікавитесь персонально у вайбері.
Ті хто покупають, майте наувазі, що тисячні можуть плавати навіть від подиху поруч. Тому там можлива легка похибка. Але протестовано на вазі 1 зерна пшениці. Все зійшлось.
Гарного дня!- Продавец Lemeshop
- Валерій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Все ок, ваги точні і працюють, єдиний нюанс - спочатку перед початком роботи (перший раз) потрібно зробити 3-5 калібровок з "грузом" в комплекті.
- Анна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Відправили не те, що замовляла. Назва вагів інша, кількість батареек не та, на коробці намальований груз для калібровки, але по факту його нема.
- Достоинства:
- нема
- Недостатки:
- отримала не те, що замовляла
- Продавец Lemeshop
Вітаємо! Зв'яжіться з нами через особисті - ми допоможемо.
- Анна Т***
дайте, будь ласка, свої контакти, або передзвонить мені. Через особисті, повідомлення чомусь не відправляються
- Никита К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Чудово! Зважують точно, як і обіцяли.
- Егор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Зважують точно, все ок
- Денис Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Ваги працюють бездоганно
- Христина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Прекрасний товар за свою ціну, працює чітко! Рекомендую!
- Марк О***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Зручні, високоточні та компактні ваги! Рекомендую!
- Достоинства:
- хороша ціна та якість
- Продавец Lemeshop
- Степан М***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Товар відповідає всім очікуванням, добре зважують, чутливість гарна.
- Ігор Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Ваги справні, дуже подобаються
- Тетяна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Покупкою задоволена, товар приїхав швидко, справний та без дефектів!
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Ваги відповідають опису, чітко зважують
- Аліна Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Компактні та точні, зважують навіть дрібні речі без похибок.
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Хороший товар за свою ціну. Продавець топ!
- Продавец Lemeshop
Дякуємо вам за відгук! Нам завжди приємно дізнаватися, що наші товари приносять вам задоволення. Ваша підтримка мотивує нас ставати ще кращими! Ми прагнемо надавати якісні товари, які виправдовують очікування наших клієнтів, і ваші слова підтверджують, що ми рухаємося в правильному напрямку. Якщо у вас виникнуть питання або побажання, не соромтеся звертатися – ми завжди раді допомогти. Дякуємо за довіру та вибір нашого магазину!
- Анастасія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Весы классные, точно измеряют! Получила заказ вовремя, проблем с продавцом не возникло, очень довольна! Спасибо и рекомендую всем!
- Арсений Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Ваги точні, перевірив. Працюють чудово, рекомендую!
- Достоинства:
- швидка доставка, точність, якість
- Недостатки:
- Анатолий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Працюють чітко
- Іван Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Ваги якісні, працюють чудово!
- Геннадий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Ваги подобаються, обслуговування супер, ціни приємні! Рекомендую!