Отзывы покупателей о Мусорное ведро с крышкой MVM BIN-23 10L WHITE/GRAY
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
І візуально виглядає непогано, і функціонує без нарікань
Представник постачальникаДуже дякуємо за Ваш відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Дзюбенко О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Відро супер! Дуже зручне! Кришка працює чудово!
- Недостатки:
- відсутні
Представник постачальникаДуже дякуємо за Ваш відгук! Бажаємо приємного користування!
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Якісне відро , легко відкривається
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук! Бажаємо приємного користування!
- Дар'я Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Класне відро, купили для використаних підгузків, запахи не пропускає, два з половиною місяці механізм відкрития ще працює)
Представник брендуДуже дякуємо Вам за відгук та високу оцінку! Раді, що Ви задоволені цим відром. Нехай і надалі надійно служить!
- Марина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Замовленням повністю задоволена, за майже півроку користування все чудово працює
- Достоинства:
- Компактне, зручне, не виділяється в інтер'єрі.
- Недостатки:
- Не помітила
Представник брендуДуже дякуємо Вам, що поділилися досвідом користування! Ми раді, що Ви задоволені покупкою.
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Гарне та зручне
Представник постачальникаДякуємо за відгук та високу оцінку!
- Віталій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Відро дуже гарне, функціонально працює чудово.
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Чудове, гарне, стильне відро
Представник постачальникаДуже дякуємо за відгук та високу оцінку! Бажаємо приємного користування!
- Александр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Якість та зовнішній вигляд чудові. Система відкривання кришки також - все чітко та плавно працює.
Представник постачальникаЩиро дякуємо за відгук та високу оцінку! Приємного користування!
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Відро з самого початку дуже сподобалось, гарно виглядає, але через 8 місяців використання зламався механізм закриття.
- Достоинства:
- Якість, зовнішній вигляд
- Недостатки:
- Зламався механізм закриття
Представник постачальникаАнастасіє, дякуємо за відгук! Нам прикро, що Вам довелося зіткнутися із поломкою. Рекомендуємо скористатися чат-ботом підтримки @Rozetka_helpBot.