Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Двухрежимная подарочная зажигалка с зарядкой от USB в подарочной упаковке LG-635 (синяя)

Оценка пользователей 4.8/5
  • Вадим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный

Класна запальничка все працює в ідеалі, дякую за подарунок

• Продавец  FlashShop

Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені покупкою та нашим сервісом. Будемо раді бачити вас знову! Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами нашого асортименту — сподіваємося, ви знайдете для себе ще багато цікавих і корисних речей. Якщо виникнуть будь-які запитання, ми завжди із задоволенням допоможемо!

• Інна З***

Чудовий стильный подарунок.

Достоинства:
    Стильна запальничка
    Недостатки:
    Не виявила поки
    • Продавец  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені рівнем нашого сервісу. Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!

• Уляна Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный

Дякую!По перше за чудову запальничку.Подарункова упаковка дуже гарна,нічого зайвого.По друге за подарунок-сюрприз,приємно і несподівано.Дякую за швидку доставку.

• Алена Б***

Зажигалка крутезная

• Продавец  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!

• Евгений К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный

Швидка доставка, якісний товар та ще несподіваний подарунок! Дякую!

Достоинства:
    На подарунок то що потрібно
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  FlashShop

• Максим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный

Дуже вдячний,чудова запальничка.Замовлення отримав неймовірно швидко.Всього Вам найкращого.

• Павло К***

Все ок

• Яна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный

Отримала замовлення. Якість чудова і дизайн лаконічний. Брала на подарунок, поки все подобається, а далі побачимо у використанні. Швидка доставка і безкоштовна на поштомат. Менеджер одразу зв'язався і проконсультував. Чудове пакування і ще й поклали подаруночок. Дуже дякую

• Дмитро К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный

Гарний варіант для подарунку. Все працює, солідна. Користування покаже якість.

• Дмитро К***

Під час експлуатації виявилось, що запальничка не заряджається. Індикація заряду є, але за 1,5 години заряджання рівень заряду не змінився.

• Василь К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный

Дякую запальничка супер вартує своїх коштів

• Сергей С***

Хорошая зажигалка

Достоинства:
    Стильная, многофункциональный.

• Ольга К***

Дякую.Все сподобалося

Достоинства:
    Не треба заправка газом
    Недостатки:
    Поки немає
    • Продавец  FlashShop

• Олексій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный

Чудова запальничка з ліхтариком, посилка прийшла швидко ще й з приємним сюрпризом!!! Дякую )))

Недостатки:
    Немає!..
    • Продавец  FlashShop

• Вікторія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный

Чудова запальничка. Перевершила мої очікування.

• Оксана С***

Хлопцю сподобалось

Достоинства:
    Гірляндочка в наборі йшла :), все працює
    • Продавец  FlashShop

• Сергей Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный

Все добре працює, дуже задоволенний покупкою

• Алекс

Поки що задоволен придбанням

• Продавец  FlashShop

Щиро дякуємо за ваш відгук — нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо переглянути й інші товари з нашого асортименту — впевнені, що знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді бачити вас серед наших постійних клієнтів!

• Сергій Б***

4 місяці користування, все працює

• Олексій Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный

Швидко оформили,приємне спілкування,швидка відправка.Якісь гарна,користуюсь тиждень все класно працює як і заявлено в описі.Дякую продавцю і Розетці за швидку і якісну роботу

Достоинства:
    Швидка доставка,все в наявності,відповідає опису

• Діана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный

Чудове упакування, працює гарно, є ключик для збільшення і зменшення рівня вогню. Дуже приємно за маленький подаруночок)

• Сергей Г***

Жига - "Вогонь"!
    Дуже порадував роз'єм TPC!
    Маю раннішню версію с роз'емом micro-usb,тримається 2-й рік,трохи розбалталася,ну а ця новенька ще із TPC,"Вогонь"!

Достоинства:
    Чудова!
    Недостатки:
    Все не вічно,але вона Чудова!
    • Продавец  FlashShop

Добрий день! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Владимир С***

Гарна якість, швидка доставка

• Продавец  FlashShop

Добрий день! Дякуємо Вам за відгук і довіру до нашого магазину. Нам приємно знати, що Ви залишилися задоволені обслуговуванням. Запрошуємо ознайомитися з іншими товарами нашого асортименту — переконані, що серед них знайдеться багато корисного для Вас. Завжди раді бачити Вас серед наших клієнтів!

• Лина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный

Дякую!!!! Мільйон раз!!! В пʼятницю замовила- суботу забрала з поштомату!!! Сервіс на висоті!!! Відповіді на питання миттєві, увага покупцю, товар- все найвищого рівня!! Дякую Ви просто супер!!!

Достоинства:
    Все якісно

• Вадим С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный

Основна проблема цієї запальнички в кармані за місяць затерлася наче їй рік, але це ще не проблема. Основний недолік цієї запальнички те що в неї немає пєзи, тобто коли сіла батарейка то й газом ви не скористаєтеся, от така альтернатива)))) А ще один не приємний сюрприз вона гасне на вітрі, тобто вона наче турбо але якесь дуже слабке, я так зрозумів що немає елемента накалу, як в інших турбо тому полумя легко погасити.
    По великому рахунку розчарувався(

Достоинства:
    2 режими.
    Недостатки:
    Відсутня можливість використання при розряді акумулятора та на вітрі. Якість матеріалів.
    • Продавец  FlashShop

Доброго дня! Щиро дякуємо за ваш зворотний зв’язок.
      Нам прикро, що у вас виникла подібна ситуація з товаром. Водночас хочемо звернути вашу увагу на важливий нюанс: для стабільної роботи пристрою необхідно відрегулювати висоту полум’я. Це легко зробити — з нижнього боку після заправки за допомогою звичайної викрутки покрутивши регулювальний болт.
      Після налаштування полум’я стає вищим і пристрій працює набагато стабільніше навіть за вітряної погоди.
      На жаль, ми не є виробниками цього товару, а лише його продавцями, тому не маємо впливу на якість використаних матеріалів. Проте більшість наших покупців залишаються задоволеними і часто повертаються до нас знову.
      Щиро сподіваємось, що ваші наступні покупки принесуть лише позитивні емоції та приємний досвід.

• Заєць М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Синий

Гарна і зручна ручка

Достоинства:
    Гарна ручка

• Марина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный

Дуже гарно виглядає, круто працює, швидка доставка, замовляли на дарунок, я дуже задоволена, дякую!!!

• Сергей К***

• Дар'я Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный

Красивая, стильная — брала на подарок парню, он оценил :) Особенно понравилась упаковка — можно смело брать на подарок.

• Продавец  FlashShop

Добрий день, Дарьє! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Александр Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный

Поки нарікань нема, все добре працює

Достоинства:
    Гарна запальничка
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Олександре! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Игорь Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный

Стильная, красивая, наличие фонарика, подпал от искры и газового пламени в одном месте - это удобно.

Достоинства:
    Двухрежимный поджиг.
    Недостатки:
    Пламя зажигалки гаснет на ветру.
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Ігоре! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Сергій К***

Добрый день.
    Зажигалка довольно качественная. Очень удобная.
    Все отлично работает. Но есть одна проблема разьем для зарядки не работает.
    Невозможно зарядит

Недостатки:
    Сломался разьем для зарядки
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Сергію! Ми вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Анна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный

Гарна запальничка, гарний магазин, менеджери працюють відмінно

Достоинства:
    Все відповідає опису
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Анно! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Тетяна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный

Купляла на подарунок.Чоловік користується п'ять місяців, задоволений. Стильна, надійна, зручна. Менеджер зателефонував, швидко відправили. Рекомендую

Достоинства:
    Надійна, гарна, зручна
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Тетяно! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Владимир Ч***
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Володимире! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Віталій К***

Рекомендую

Достоинства:
    Все супер, продавчиння звязалась одразу обговорили всі тонкощі - задоволений.
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Віталій! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Олена Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный

Товар відповідає заявленому, чудово працює вже кілька місяців. Тепер знаю де замовляти подарунки іншим членам родини. Дякую) Так тримати!

Достоинства:
    Надійність, функціонал, дизайн
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Олено! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!