- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За кілька хвилин після прийому з котеняти активно почали тікати блохи, але через день на ньому знову повно бліх. Котеня не квартирне, має вільний вигул на приватній території.
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
- Недієві
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Таблетку дав, саму її без смаколика кішка відмовилася їсти, пройде час будемо приглядатися за улюбленицею.
- Достоинства:
- Поки тяжко складати, потрібен час.
- Недостатки:
- очікую
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом!
Дійсно, хоча таблетка має смак яловичини і зазвичай добре сприймається тваринами, вподобання у котиків дуже індивідуальні. Деякі улюбленці із задоволенням їдять навіть звичайні таблетки, а інші можуть відмовлятися не лише від них, а й від смаколиків загалом — це абсолютно нормальна поведінка.
У таких випадках можна спробувати дати препарат разом із улюбленим кормом або іншим способом, який підходить саме вашому котику.
Сподіваємося, що попри ці труднощі з прийомом, ви залишитеся задоволені ефективністю препарату.
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В нас 5 вуличних кошенят віком від 2 до 4.5 місяців. Щоб не ризикувати, вирішили подрібнити таблетки і змішати з їжею. Це було помилкою, бо вони з'їли по трошки і решту залишили. Ми думали, таблетки не подіють, але наступного дня кошенята перестали чухатись! Блохи зникли! І це ж вони з'їли може по 20%-25% таблетки, не більше.
- Достоинства:
- Швидко діють
- Недостатки:
- Котам не подобається смак/запах
- Людмила М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Швидка доставка
Дуже дякуємо за чудовий відгук та вибір нашого товару!
- Олеся Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брала для кошенят дуже задоволена
- Недостатки:
- Треба придумати в суспензії
- Анатолий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Таблетка не дуже дієва, сподівався на краще.
- Олена Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Моєй кішці не допомогли
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не подіяли
Нам дуже шкода, що Вам не підійшов товар.
- Віра Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарні таблетки.
- Горяєва Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В одній упаковці не було таблетки.Лище інструкція.
Доброго дня. Зверніться до відділу підтримки Розетка.
- Таяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую, мені сподобалося. Кішечка стала набирати вагу.Хоча і гуляє на вулиці, бліх немає.
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купила 4 упаковки . Не допомогли ні одному з котиків від бліх. Гроші на вітер!
- Достоинства:
- Красива упаковка.
- Недостатки:
- Не дієві.
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Блохи не зникли після прийому таблетки, на жаль.
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуємось весь сезон, допомагає
- Ирина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не дивиться, що упаковка розкрита, вона була ціла, мені було цікаво роздивитись. Все гарно, все сподобалось. Окремо дякую продавцю, тому що замовлення прийшло швидко, день другий і ліки вже у мене. Хвилювалась, що кішка буде не дуже реагувати, ліки все ж, але ніяких змін в поведінці не побачила, наче води попила. Дякую
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Максим Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовляв перший раз. Дуже сподобалось) Думаю ще буду замовляти продукцію цього бренду.
- Достоинства:
- Швидка та якісна дія препарату
- Валерія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отримала таблетку, дала коту,через приблизно день блохи почали зникати, також була проблема с гельмінтами - вона вирішилась не так швидко,але після бліх від них ми позбавились теж швидко. Таблетку рекомендую, адже проблему кота вирішили)
- Достоинства:
- Швидко, чітко і по факту, ціна
- Недостатки:
- Покі не знайшла
- Анна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отримала ці таблетки, через дві години почала діяти. Але ефект був не довгий. Дії вистачило на пару днів, а далі ніби бліх стало більше ніж було.
- Достоинства:
- Дешеві таблетки
- Недостатки:
- Не допомагають
- Наталія К***Продавец: Rozetka
Через два тижні після прийому виймали 2 кліща. Тому не рекомендую купляти цей препарат.
- userПродавец: Rozetka
добре допомогло проти блiх
- Достоинства:
- супер
- Недостатки:
- нема