- Тетяна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую! тваринки мої теж дякують!
- Достоинства:
- ЗВИЧАЙНІ КРАПЛІ
- Недостатки:
- НЕМАЄ
Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що покупкою задоволені не лише ви, а й ваші улюбленці. Бажаємо вашим хвостикам міцного здоров'я, гарного настрою та надійного захисту від паразитів. Дякуємо що обрали Unicum Селфаст і знайшли час поділитися своїми враженнями!
- Наталья Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Благодарю за внимание со стороні производителя.
- Достоинства:
- Препарат работает
Дякуємо за вибір нашого бренду та залишений відгук!
- ЯринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дієвий засіб,аналог селафорт
- Достоинства:
- Якість ціна
- Недостатки:
Дякуємо вам за вибір нашого товару та високу оцінку!
- Виталий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює, блох немає, кліщі повзають по шерсті, на тіло не присмоктуються.
- Достоинства:
- Працюють
- Недостатки:
Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що препарат добре спрацював і допоміг у боротьбі з блохами. Хочемо звернути увагу, що Unicum Селфаст ефективний проти бліх (дорослі особини, яйця, личинки, лялечки), волосоїдів і вошей, саркоптоїдних кліщів, отодектозних (вушних) кліщів, нематод травного каналу та дихальних шляхів, а також застосовується для профілактики алергічного блошиного дерматиту та дирофіляріозу. Водночас препарат не діє на іксодових (вуличних) кліщів, тому ті кліщі, яких ви бачите на шерсті тварини, потенційно можуть присмоктатися. Якщо кіт має доступ до вулиці або перебуває в зоні ризику, рекомендуємо додатково використовувати засоби захисту саме від іксодових кліщів. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом - такі відгуки допомагають іншим власникам обирати препарати більш усвідомлено.
- Наталья Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
У меня кот и кошка. Покупаю по две упаковки, но в этом заказе одна упаковка была полная, а вторая содержала всего пару капель, практически пустая. Очень жаль. Производитель настораживает, есть о чем задуматься. Всегда хочется поддержать украинского производителя, но и получить нормальные товары при этом.
Нам дуже прикро, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Подібні випадки не відповідають нашим стандартам якості, тому ми обов’язково хочемо детально розібратися в цій ситуації.
Просимо вас зв’язатися з службою підтримки за посиланням: ссылками оперативно розглянемо ситуацію та допоможемо з її вирішенням.
Дякуємо, що звернули нашу увагу на це питання та даєте можливість його врегулювати. - Наталья Н***
Благодарю производителя за внимательное отношение к своей работе. Сами со мной связались, вопрос разрешили благополучно. Надеюсь на взаимовыгодное сотрудничество и дальше. Успехов компании Лаки Стар!
Щиро дякуємо вам за такий теплий відгук і добрі слова! Нам дуже приємно, що ви відзначили уважне ставлення до клієнтів та нашу роботу. Раді, що вдалося оперативно вирішити ваше питання, і щиро цінуємо вашу довіру. Завжди будемо раді новим замовленням. Бажаємо вам лише приємних покупок!
- ГаннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороші краплі, користуємося більше року. Але багато рідини як для моїх котів, бо не можуть витерпіти поки капаю.
Дякуємо, що повідомили.
Ваші зауваження ми обов’язково передамо виробнику товару.
- Наталья Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошо помогает. Покупала кошке от клещей. Очень чесались. И кусала себя. Сейчас норм.
Покупаю не впервые. Результат держится несколько месяцев. Рекомендую.- Достоинства:
- Эффективное средство.
- Иванка В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прийшла посилочка швидко. Краплі ще не використовувала.
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Совсем не справились с блохами
Дякуємо, що повідомили.
Ваші зауваження ми обов’язково передамо виробнику товару.
- Вадим Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Обробив без проблем, сильного запаху нема,коти різної вікової групи, ані млявості ні інших побічних ефектів нема. Відправили швидко, термін придатності в порядку
- Олеся Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Діяв 1 місяць і то слабенький.
- Юлія Ю***
А Ви що думали, що кота закапали один раз і то на все життя?))) Люди, ну включіть мізки. Не розумієте самі, то є інструкція та ветеринарні лікарі. Тварину закапують раз на місяць (в деяких випадках за рекомендацією ветлікаря 2 рази) і так все життя. Тільки тоді тварина буде жити без бліх. Будь-який препарат починає діяти слабше наприкінці місяця і тоді треба поновлювати. Тому це не інформативний відгук.
- Оля Ш***
Знаєте в чому проблема? Не в дії в місяць і не в то що слабенький. А тому що блохи у вас у будинку, потрібно бутоксом ще обробити всі підлоги по будинку. У мене така сама ситуація була що одна з кицьок почала блошиний дерматитом хворіти це все через те що блохи по підлозі лазить і ветеринар дав вказівку обробити всі поверхні. Перед обробкою тварин забираєте з будинку 2 3 години закриті вікна двері потім провітре ння і можна запускати тварин вже оброблених і чистих
- Роман Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Маю трьох котів які живуть на вулиці, каплі допомагають, блохи зникають. Вистачає на 6-7 тижнів, потім починають знову чухатися.
- Пальваль Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Від бліх позбавляє добре
- Надія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купила за призначенням ветеринара, відправили швидко, хороша ціна
- Ганна С***Продавец: Rozetka
Почитала коменти - повний маркетинг.
Кішка гуляє на вулиці. Препарат з блохами бореться чудово. А кліщі кусають та гинуть. Потрібно кішку ще лікувати від алергічного дерматиту.- Представник постачальника
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом! Раді чути, що Unicum Селфаст допомагає Вашій киці у боротьбі з паразитами. Дійсно, препарат ефективно працює проти бліх. Щодо алергічного дерматиту - регулярні обробки від паразитів є дуже важливою частиною профілактики цього стану. Однак якщо у тварини вже є прояви алергічного дерматиту та потрібне саме лікування, зазвичай необхідний комплексний підхід. У таких випадках ветеринарний лікар може додатково підібрати антигістамінні або інші підтримуючі препарати залежно від стану улюблениці.