- Михайло П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rif-Time. Размер корпуса: 48. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Задоволений повністю
- Достоинства:
- Чудовий годинник за свої кошти
- Недостатки:
- Поки не знайшов
- Павел К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rif-Time. Размер корпуса: 48. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Час роботи не відповідає заявленому. Не всі функції робочі, можливо додаток недороблений.
- Достоинства:
- Стиль.
- Недостатки:
- Час роботи, додаток.
- Нина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rif-Time. Размер корпуса: 48. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Брала на подарунок. Сподобались.
- ОЛЕНА Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rif-Time. Размер корпуса: 48. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Супер!Купляла внуку,задоволений.
- Достоинства:
- Все!
Дуже подобаються.
- Достоинства:
- Ціна та якість і функції.
- Недостатки:
- Настрої , як на мене голову зламати можна.
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 48. Цвет корпуса: Silver. Цвет ремешка: Black
Покупка від 6 квітня 2025 перестали працювати.....
Добрий день, Роман
Дякуємо за звернення. Зверніться до нашого сервісного центру через телеграм або зателефонуйте. Наші контакти можна знайти за посиланням : ссылка
З нетерпінням будемо чекати на зв'язок з вами.
- Євген С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 48. Цвет корпуса: Silver. Цвет ремешка: Black
Годинник класний, функції багато. Перед цим був дорожчий, але цей сподобався більше.
- Достоинства:
- Гарна ціна і відповідна якість
Добрий день, Євген.
Дякуємо Вам за позитивний відгук. Ми раді чути, що Ви залишились задоволені покупкою. Приємного користування.
Гарного дня, бережіть себе!
Класні, на руці виглядають стильно. Міряють тиск, тепер буде під контролем.
- Достоинства:
- Не дорого для годинника такої якості.
- Недостатки:
- Не має.
Добрий день, Євген.
Гарного дня, бережіть себе!
- Володимир Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 48. Цвет корпуса: Silver. Цвет ремешка: Black
Отлично .Очень доволен.
- Достоинства:
- Прекрасный функционал и качество , смешная цена