- Тимофей В***Отзыв от покупателя. Продавец: SIMo4ka. Цвет: Black
Прекрасний звук
Хороша ціна- Достоинства:
- Добрий басистий звук
- Продавец SIMo4ka
Дякуємо за покупку. Будемо раді бути корисними Вам і в майбутньому!
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: Gadget_XL. Цвет: Black
Отличная колонка. Батарея держит реально долго. Громкости хватает. Покупалась для квартиры - более чем достаточно. Басы в целом есть, дополнительно использую аквалайзер на ПК (отдельный) - хорошо раскрывает колонку
- Достоинства:
- батарея долго держит
- Ігор Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red
Отличная колонка,полностью закрывает мои потребности.Качество звука автономность на высоте.
- Достоинства:
- Качество звука автономность.
- Недостатки:
- Немае
- Сергей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Blue
Дуже приємна і функціональна річ. Звук охоплює усі діапазони від низьких до високих. Живлення хватає надовго. Якість самого виробу поза усякими вихваляннями. За свої гроші якісна річ, та приємний звук. Раджу усім, не пожалкуєте.
- Достоинства:
- Невеликий розмір
- Дем'ян Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Blue
Колонка супер за свої гроші.
- Лея Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red
Ну це неймовірна колонка, звук чистий як вокалу так і басів, дуже голосно, не крихтить, швидко поєднується до телефону, а червоний колір дуже гарний. Компактна.
- Достоинства:
- Чистий звук, дуже голосно може грати
- Представник бренду
Вітаємо. Дякуємо за довіру! Приємного користування!
- Ілля М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red
Все супер. Крута колонка за таку ціну. Звук супер, вигляд ще краще.
- Достоинства:
- Все супер
- Недостатки:
- Не помітив поки
- Сергей М***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Blue
За свои деньги,отличный вариант.
- Константин Б***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Blue
Нормальноя...
- Достоинства:
- Цена - громкость
- Недостатки:
- Не показует заряд , не слышно басов
- Олександр О***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Red
Поки все подобається. Окрема дяка за оперативність, думав міжнародка довше їхатиме.
Поки не знайшов недоліків та проблем. Відразу прибула зарядженою щоб перевірити.- Достоинства:
- Швидкість послуги, якість техніки (збірка), хороший звук, непогана автономність.
- Недостатки:
- Не до товару, а що до способу доставки - відсутня НП.
- Олексій П***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Blue
У цій штуковині все непогано, окрім звучання. Особисто я оцінюю на 6/10. Нижній діапазон перетворюється на нерозбірливу кашу, середні та високі частоти забиті гучністю низів. Еквалайзер недоступний в налаштуваннях телефону, тому виправити ситуацію не вийде. "Інтелект" колонки сам вирішує, яким має бути звук. Коротше, ця колонка – "бубнилка" для пікніків, не більше того.
- Достоинства:
- Ціна, корпус, розміри
- Недостатки:
- Якість звучання, відсутність налаштувань
- Вадим К***
Що на вашу думку гідно уваги до 2к грн.?
- ІЛЛЯ Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Колонка супер!
- Достоинства:
- Качество сборки, внешний вид, качество звука.
- Недостатки:
- Пока не обнаружил
- Микола С***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Blue
Це просто КОСМОС! Акустична система Xiaomi Sound Outdoor Blue — це здійснення моєї мрії. Потужний, чистий звук, глибокий бас, ніби на живому концерті! Стильний дизайн, зручне керування та автономність — беру з собою всюди: і на природу, і у ванну, і на кухню.
Bluetooth зʼєднання стабільне, жодних збоїв. Заряду вистачає на цілий день музики без перерв.
Це не просто колонка — це любов з першого звуку. Рекомендую всім, хто хоче максимум емоцій у компактному форматі!- Достоинства:
- Звук
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Blue
Добротна річ! Я задоволений
- Сергей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Blue
Чудова річ! В міру важкенька, чудово тримає поверхню. Якісний, глибокий звук. Можливість об'єднання у пару з такою ж колонкою. Софт тач покриття. Дуже приємна річ.
- Достоинства:
- Написав вишче
- Недостатки:
- Не виявив
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Red
Ващє така колонка бімба прям валить, я в шоці!!! Короче в магазині слухаю не заважає, звук чистий. Баси присутні!!! Відчуваю всі 20 ват!
- Достоинства:
- Гарний звук
- Недостатки:
- Відсутність додатку
- Николай Л***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Red
Відповідає всім описам характеристики
Рекомендую! - Валентин Р***Продавец: Gadget_XL. Цвет: Black
Дуже гарно упаковано та швидко відправили я задоволений товар орегінальний
- Николай Г***Продавец: RozetkaEU. Цвет: Red
Классная колонка, очень хорошее качество! Отменное звучание!!!
- Олег І***Продавец: RozetkaEU. Цвет: Blue
Купив в Європі, віддав 60 євро, розказали, що не гірша за JBL (80євро). Грала добре але не довго, відпрацювала 40-50год. Ніколи не падала, у воді не була, в один прекрасний момент почала жахливо хрипіти, заніс у сервісний центр сказали:"відремонтувати не можливо, нема запчастин, можете оставити,але шансів немає. А я щей MI телевізор 55" купив, тепер чекаю, його черга
- Достоинства:
- Гарно грала
- Недостатки:
- Не довго грала
- ОлександрПродавец: RozetkaEU. Цвет: Blue
Подарували на день народження. Чудовий гаджет, тепер стоїть у мене на холодильнику і грає тихенько шлягери юності, як колись була радіоточка.
Звучання мені подобається, автономності при моєму використанні вистачає на два тижні.- Достоинства:
- Добре звучання, як для такого типу акустики. Гарно виглядає, приємно взяти у руки.
- Недостатки:
- Можливо гучний звук при вмиканні/вимиканні, но то таке...
- Марков В***Продавец: RozetkaEU. Цвет: Blue
Працює чудово але не вистачає синхронізації з програмою по типу Xiaomi home
- Олександр В***Продавец: RozetkaEU. Цвет: Blue
Колонка бомба, дуже задоволений! Звук чистий, об'ємний. Баси супер. Виглядає круто та на дотик приємна. Ще й за таку ціну! Рекомендасьо
- Достоинства:
- Звук
- Орест К***Продавец: RozetkaEU. Цвет: Blue
Користуюсь два тижні рекомендую
- Достоинства:
- Звук суперовий на свої гроші топ і по відчуттях приємний дорогий пластик, активний сабуфер.
- Недостатки:
- Не виявив
- Валерій К***
Голосові повідомлення такі ж гучні, як і в попередній моделі?
- Коваленко О***Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Дуже гарно грає звук чистий
- Достоинства:
- Зовнішній вигляд на всі 100