- ВикторияОтзыв от покупателя. Продавец: USWAY
Не рекомендую!!! Запаха дезодоранта - 0! И со своей задачей не справляется!
- Олена В***Отзыв от покупателя. Продавец: Cosmuri
В описі вказано, що дезодорант з ароматом ванілі та сандалового дерева. Та по факту прийшов інший, без аромату. Виправте опис чи відправляйте уважніше
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: JEWELY SHOP
Що сказати слідів на одязі не залишає, але запах залишається(
- Любовь Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ЕНЕРГІЯ ТІЛА
Дезодорант дуже хороший. Буду купувати ще
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: 101 percent
Дякую, за оперативність. Отримала посилку за 2 дні
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Раджу перевіряти товар не тільки на наявність а ще й дивитися чим і як наповнений. Прийшов дезодорант майже пустий !!!!!
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: 101 percent
Попередній такий самий дезодорант має вигляд не такої консенстенції. І не вказано термін придатності.
- Продавец 101 percent
Добрий день, Ольга! Продаємо дані дезодоранти вже років 8. Завжди мали таку консистенцію. І ніколи на них не вказувався термін придатності. Виробник вказує лише номер партії, в якому зашифровано дату виробництва, від якої термін 36 місяців. Якщо Ви вкажете номер партії на отриманих дезодорантах, ми підкажемо кінцевий термін
- Юлія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Шановні, а це норма замість цього слати інший, дешевший?
- Катерина О***
а можна подробиці?
- Анна Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Health Company
Це самі кращі дезодоранти.Зі своєю задачею справляється на всі 1000000% даже в таку спеку влітку.
Користуємося всією родиною,лише підібрали для кожного аромати. - Лілія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: JEWELY SHOP
Дарма викинуті гроші
- Достоинства:
- Гарна упаковка, аромат приємний (але практично не відчутний), не викликає подразнень
- Недостатки:
- Це НЕ дезодорант, і вже тим більше НЕ антиперспірант. Не працює абсолютно. Не те, що на вулиці у спеку - його "дії" не вистачає навіть вночі під час сну, у кімнаті
- Елена Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Замовлення 811647226, Замовляла дезодорант (Код: 426355905) в кількості 2 шт, приїхав інший, (а саме Код: 361468197), він значно дешевший. Якщо вже відправляєте інший товар, то хоча б ціну підтягуйте того товару, що відправляєте фізично. А то заплатила 717 грн за два дезіка , а фізично приїхав по 275 грн(що повинно було дорівнювати 550 грн). Одразу не глянула, що не той товар, ДОВІРИЛАСЬ СЕРВІСУ!!! Але, як виявляється даремно!
- Ирина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Racoon
Мені сподобався. Рекомендую!!!
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Racoon
Отлично работает. Довольна.
- Любовь Г***Отзыв от покупателя. Продавец: 101 percent
Звʼязались швидко. Гарний натуральний дезодорант
- Достоинства:
- Швидка відправка . Все відповідає опису. Рекомендуємо
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Health Company
Класні дезодоранти, реально працюють і на довго вистачає.
- Достоинства:
- Без запаху
- Недостатки:
- ВІДСУТНІ
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: ЕНЕРГІЯ ТІЛА
просто шикарний дезодорант.
І менеджер дуже вічливий, і добре робе свою роботу. Плюс є самовивіз з розетки, це для мене дуже чудово.- Достоинства:
- Без запаху
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: 101 percent
Пользуюсь дезодорантом больше двух недель, впечатления только положительные! Прошёл проверку при высоких температурах ( 30 и выше)!
- Достоинства:
- Эффективно действует. Лёгкий приятный запах.
- Недостатки:
- Не обнаружил.
- ІраОтзыв от покупателя. Продавец: 101 percent
Оперативно повідомили що товар наявний, та в той же день відправили.
- Достоинства:
- Якісний товар, приємна ціна, швидка відправка товару
- Олексій М***Отзыв от покупателя. Продавец: 101 percent
Все супер
- Достоинства:
- Швидка комунікація, якісний товар
- ИгорьОтзыв от покупателя. Продавец: 101 percent
Хороший товар, натуральный, поры не забивает, работе лимфатической системе не мешает, нет больше раздражений
- Достоинства:
- Самый правильный антиперсперант, натуральный состав
- Білоноженко Т***Отзыв от покупателя. Продавец: 101 percent
Запах практически не улавливается, что и нужно было, качество отличное. Рекомендую
- Достоинства:
- Без запаха, без алюминия