- Сергій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Ti2
Швидко відправили.
Прийшов в оригінальному пакуванні.
Компактний.- Достоинства:
- Окрім розміру покищо не виявив.
- Недостатки:
- Якась морока з підключенням.
Як через wifi.так і через Bluetooth.
А usb в комплекті не має!
- Сергій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Все підійшло,якісний товар
- Саша С***Отзыв от покупателя. Продавец: WASHOPIK
Чудовий принтер. Не шумний. Доставка була вчасна .
- Продавец WASHOPIK
Спасибі, Олександр, за відгук та оцінку! Нам приємно, що Ви задоволені покупкою та нашим обслуговуванням. Бажаєм і надалі приємного користування принтером і чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.
- Сергій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Добрый вечер! Хочу оставить свой негативный отзыв об этом принтере. Мало того что тонер в катридже закончился уже через неделю не напечатавши этих 300 страниц, а еще нигде не указано, что этот товар по акции и через неделю надо платить 2 евро за неделю. А новый катридж стоит 2500 грн. Не рекомендую!!!
- Сергій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Картридж закінчився не надрукувавши навіть 300 сторінок (звичайний текст та розмальовки для дитини)
- Достоинства:
- Компактний, гарна якість друку
- Недостатки:
- Реальний ресурс картриджа втричі менший ніж офіційно заявлений.
- Роман
У характеристиках же написано, що у комплект постачання входить «чорний тонер-картридж HP LaserJet (ресурс: 300 сторінок)». А сам картридж, якщо він повністю заправлений, має ресурс 950 ст. Читати уважніше треба.
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
За свою ціну це напевно найкращий принтер. Перед цим брав xerox 3020bi. Так от, це небо і земля. Мало того що це ще й БФП, він красивий, шустрий і на порядок якісніший за ксерокс. Докупив кабель юсб (він коштує 100 грн), розпакував принтер, ввімкнув, підʼєднав кабель юсб до принтера й macbook air і відразу напечатав. Простіше не уявити. Хоча на старіший принтер HP встановлював драйвер ще. Сканер так само працює відразу з коробки.
Додаток не встановлював і вайфай поки не буду використовувати, тому не знаю, чи стабільно працює. Картридж чипований, питав у майстрів стосовно нього, кажуть перезаправляють і принтер мав би працювати. Побачимо.- Достоинства:
- Якісні матеріали, сучасний вигляд, швидка робота, якісний друк
- Недостатки:
- За свою ціну поки що взагалі не бачу
- VolodymyrS
Що там із перезаправкою?
- Роман
Після перезаправки працює чудово. Правда на корпусі блимає лампочка, що картридж порожній, але це не заважає. Надрукував уже більше 500 сторінок.
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
БФП приїхав швидко , невеликих розмірів , легко встановити програму додаток для роботи на мобільний телефон за допомогою інструкції яка додається та кьюар коду , гарно друкує , можливо обійтись і без компʼютера та ноутбука маючи лише телефон .
- Достоинства:
- Компактний , можливо закачати додаток на телефон , друк через wi-fi
- Недостатки:
- Не має
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Чудовий пристрій, компактний, швидкий, дуже задоволена
- Наталія М***
Підкажіть чи заправляли вже його? Чи не виникало після цього проблем в роботі пристрою?
- Пан Б*** СумиПродавец: WASHOPIK
Чудовий принтер! Дякую!
- Продавец WASHOPIK
Спасибі за відгук та оцінку! Бажаєм і надалі приємного користування принтером і чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.