Отзывы покупателей о Распылитель для масла соусов заправок уксуса дозатор для соуса жидкостей 200 мл (прозрачный)

Оценка пользователей 4.48/5
  • Отзывы про товар продавца FlashShop
  • Анатолій Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Объем: 200 мл. Цвет: Прозрачный / Серый

Досить непоганий розпилювач за свої гроші. Також ще дякую магазину, поставили додатковий подаруночок :)

• Продавец  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені рівнем нашого сервісу. Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!

• Ярослав
    Недостатки:
    розвалився при першому ж натисканні
    • Продавец  FlashShop

Доброго дня! Нам щиро прикро, що у вас склалося таке враження від товару. Шкода, що про ситуацію ви повідомили лише зараз, адже з моменту покупки минуло багато часу. Сподіваємося, що наступні покупки принесуть вам лише позитивні враження.

• Юлія

Розпилювач працює добре. Уксус та лимонний сік розпилює 'хмаринкою', олію, звісно, більш концентровано.

• Кирило Г***

Трохи намучався з початковою зборкою, але я к зробив, то нарікань нема

• Прокопчук В***

не рекомендую тому як сам металевий кожух не зафіксований і при закручувані крутиться навколо осі і закриває отвір для розпилу олії. Не купуйтеи .

Достоинства:
    Недостатки:
    розібралась в руці через 14 перестала працювати
    • Продавец  FlashShop

Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що цей товар залишив у вас не найкраще враження. Водночас зазначимо, що він отримав багато позитивних відгуків від інших покупців, і шкода, що ви повідомили про проблему лише зараз.
      Сподіваємося, що ваші наступні покупки принесуть вам більше задоволення — у нашому магазині ви знайдете чимало цікавих товарів для себе та близьких.

• Євгеній Г***

Дуже задоволений цим придбанням!
    Продавець швидко відповідає, приємний в спілкуванні, буду вас рекомендувати друзям та знайомим! Дякую

• Продавец  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!

• Ірина С***

Давно мріяла про цю корисну дрібничку на кухню. Особливо порадував комплімент від відправника!Суми респект! Як то кажуть рибалка рибалку бачить здалеку.Підсвітка зараз в топі. Дякую.

Достоинства:
    Вибрала саме цей скляний контейнер. Ціна- якість відповідні.
    Недостатки:
    Поки що немає.
    • Продавец  FlashShop

Щиро дякуємо за ваш відгук — нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо переглянути й інші товари з нашого асортименту — впевнені, що знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді бачити вас серед наших постійних клієнтів!

• Олег К***

При натисканні на кнопку, пластиковий корпус відʼєднується

• Продавец  FlashShop

Дякуємо за ваш відгук. Нам щиро шкода, що товар не повністю виправдав ваші очікування, адже розуміємо, що вимоги та враження від використання можуть бути різними.
      Ваш відгук є важливим і стане у пригоді іншим покупцям. Сподіваємося, що наступні покупки принесуть вам лише позитивні емоції.

• Наталія Ч***

Товар відмінний. Швидка доставка. Дякую

• Продавец  FlashShop

Добрий день! Щиро дякуємо вам за чудовий відгук і раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо також ознайомитися з іншими товарами нашого асортименту — переконані, що знайдете для себе багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших клієнтів! Бажаємо мирного неба та чудового настрою!

• Максим Б***

Зламалася одразу, налив масла, закрутив і відламалася верхня частина ємності, хоча вона і скляна

Достоинства:
    Не довелося скористатись
    Недостатки:
    Неякісний товар, довга доставка
  • Ольга К***

Зламався при другому використанні

Достоинства:
    Ніяких. Сміття
    Недостатки:
    Низька якість товару!
  • Юлія Г***

Олію розпиляє добре

• Яременко Н***

все чудово працює

• Шеремета

Незадовільний зовнішній вигляд

• Продавец  FlashShop

Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і залишений відгук. Відверто кажучи, ми були дещо здивовані Вашим коментарем щодо незадовільного зовнішнього вигляду товару. Адже кожен виріб перед відправленням проходить перевірку, і ми завжди прагнемо забезпечити найвищу якість обслуговування.
      Звертаємо Вашу увагу, що товар доставлявся з післяплатою, тобто Ви мали змогу оглянути його перед оплатою. Саме тому ми завжди рекомендуємо своїм клієнтам ретельно перевіряти посилку безпосередньо у відділенні «Нової пошти». У разі виявлення пошкоджень чи дефектів — варто одразу відмовитися від отримання й скласти акт із перевізником. Це єдиний спосіб офіційно зафіксувати проблему, яка виникла під час транспортування.
      На жаль, жодного впливу як продавець,ми не маємо на перевізника.
      Дуже прикро, що у Вас склалося негативне враження. Ми щиро сподіваємося, що в майбутньому наші товари та сервіс зможуть повернути Вашу довіру й принести лише позитивні емоції від покупок.

• Олександра С***

Пошкоджений товар замінили на новий.Дякую

• Продавец  FlashShop

Добрий день, Олександро! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Олександра С***

Не рекомендую,зламалась при першому використанні,неякісний товар!!

Достоинства:
    Незнаю
    Недостатки:
    Зламалася при першому використанні
  • Андрій К***

працюе!)

• евгений б***

Все чудово. Відправили в день замовленя
    До замовлення ще в якості бонуса додали щелеву щітку та пам'ятку з номером тел для зв'язку в разі проблем з товаром.

• Данило П***

Чудовий вибір за свою ціну

Достоинства:
    Відповідає заявленим характеристикам, об'єм 200 мл
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Даниле! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Лариса П***

Добре виконує свою функцію. Гарно виглядає.Дякую.

Достоинства:
    Розпилювач для олії гарної якості
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Ларисо! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Тетяна М***

Все круто работает, пришло очень быстро)))

• Продавец  FlashShop

Добрий день, Тетяно! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Роксолана

Швидко відправили.
    Розпилювач виглядає гарно.

• Продавец  FlashShop

Добрий день, Роксолано! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Ольга О***

За свою ціну чудові розпилювачі, дозволяють зменшити споживання оліі

Достоинства:
    Ціна, функціональність, вигляд
    Недостатки:
    поки не виявила
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Ольга! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Марія Р***

Вигляд має гарний

• Продавец  FlashShop

Добрий день, Маріє! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Владислав С***

Отличный распылитель, ничего не подтекает, теперь не нужно каждый раз наливать из бутылки, и выглядит симпатично

• Продавец  FlashShop

Добрий день, Владиславе! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Олена Е***

Брала кілька різних варіантів розпилювачів, задоволена абсолютно кожним з них. Як покажуть себе у подальшому використанні подивимось, але зараз все супер.

Достоинства:
    Дизайн
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Олено! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Олена Т***

дуже зручний та практичний, давно такий шукала, супер!

Достоинства:
    зручний

• Елена С***

замовила для соєвого соусу,виглядає дуже стильно,я задоволена

• Сергій Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home. Объем: 200 мл. Цвет: Прозрачный / Серый

Удобное и компактное устройство. Сильно уменьшает расход масла, при приготовлении блюд :)

Достоинства:
    Удобный распылитель за свои деньги
    Недостатки:
    Пока не обнаружил
  • Ігор К***

Гарний товар. Швидко доставили.

• Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JuliShop. Объем: 200 мл. Цвет: Прозрачный / Серый

Коласна річ, брав по рекомендаціям знайомих. Запакован продукт на відмінно, швидка доставка.

• Продавец  JuliShop

• Сергій Щ***

швидко доставили, все чудово

Достоинства:
    дуже зручне користування
    • Продавец  JuliShop

• Віталій А***

Усім привіт!
    Був би зручним, як би не злітав кожух під час натискання

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Злітає кожух з пляшки розпилювача
  • Марина

Гарний розпилювач, але через високу в’язкість олії він розбризкує її тонким струменем, а не хмарою. Для рівномірного покриття сковорідки це цілком зручно, головне — натискати різко

Достоинства:
    Зручно
  • Віталій А***

Усе гаразд! Дякую!

Достоинства:
    Сервіс та якість відповідають очікуванням
    Недостатки:
    Жодних
  • Виктория М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ПотрібноШоп. Объем: 200 мл

Даже гарний розпилювач та приємний продавець, швидка відправка і якісна упаковка