- Зведений відгук із відкритих джерелМузиканти-початківці розглядають Fesley FED150W як найбільш доступну точку входу у світ ударних інструментів. Для квартирних умов ця модель стає рятівним варіантом завдяки тихій роботі та компактності.Цей огляд згенеровано ШІ на основі даних з відкритих джерел.Батьки із задоволенням відзначають, що сусідів не турбує шум, а функція Bluetooth дозволяє дітям грати під улюблені треки зі смартфона.Новачки хвалять простоту складання за 15-20 хвилин та наявність двозонного снейра, який дає більше творчої свободи, ніж очікуєш від бюджетного сегмента.У відгуках часто скаржаться, що під час активної гри установка гуляє по кімнаті через легку стійку, а болти кріплення мають тенденцію послаблюватися.Досвідченіші користувачі попереджають про пластмасовий звук тарілок та ризик того, що сітка рветься вже через кілька місяців інтенсивних тренувань.Переваги: Тиха гра для квартириНаявність BluetoothПовний комплект для стартуДвозонний снейрЛегка збіркаНедоліки: Сітка рветься при сильній гріНестійка конструкціяПластмасовий звук тарілокСлабкі комплектні навушники
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE
Вот добавлю фото
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE
Все отлично, легко и быстро собрал, подключил к своему усилителю для электрогитары, звучат хорошо, оклик рабочего и томов хороший, задержек в звуке нет, педаль кика как по мне очень легкая в нажиме но откликается четко, без задержки, педаль хета так же окликается нормально но лично мне нужно к ней немного привыкнуть, немного тиховат RIDE, нужно чуть сильнее по нему работать, но в целом очень достойно за эту цену. Рекомендую. Как по мне то для начинающих да и для уже играющих вполне достойный вариант.
- Достоинства:
- Звучат хорошо, цена-качество. Рекомендую!
- Недостатки:
- короткий шнур у наушников, когда подключаешь, мешает играть, нужно или модуль снимать и на пол положить или без них играть
- Роман Р***Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE
Все шикарно працює!! Можна грати як і за замовчуванням драмсетом, а можна під'єднати до FL studio, і буде грати драм сет який я захочу :)))
(На фото моя дівчина, для якої і був цей подарунок :3)- Достоинства:
- Тихі, майже не чутні, та відтворені один в один як на справжніх. Можливість під'єднувати до компа та грати на своїх семплах. Зручно записувати.
- Недостатки:
- Використовують електроенергію (але це швидше не недолік, а мій крик душі з приводу блекаутів ХD)
- Андрей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE
2 зонний пед малого барабану, гарна чутливість барабанів, тарілки з функцією глушіння рукою, доволі міцна рама, модуль з додатковим входом для ще одного крешу, на модулі є тумблер для переключення бас барабану (можна підключити повноцінний пед бас бочки), в комплекті йде більш менш не поганий стілець, в комплекті також є 2 пари барабанних паличок.
Навушники в комплекті поганої якості та з коротким кабелем, кріплення для тарілок не можна перемістити (тобто тарілки можна регулювати лише вверх та вниз, праворуч та ліворуч перемістити тарілки не вийде), для людей зростом вище 180 см мабуть буде трохи занизька рама.
В цілому за такі кошти доволі не погана ударна установка.