- Дар'я Д***Отзыв от покупателя. Продавец: PointAks. Цвет: Lilac
Пришли у гарнрму стані, подарувала мамі жалоб не було поки що. Ще й гарні наліпки у наборі
- Достоинства:
- Зручні
- Аріна З***Отзыв от покупателя. Продавец: PointAks. Цвет: Lilac
Чудові навушники за свою ціну.
- Достоинства:
- - якість звуку за 700 грн
- добре тримають заряд
- НЕ ВИВАЛЮЮТЬСЯ з вух
- милий колір
- тривкі до криворуких господарів(падали мільйон разів, працюють як нові)
- Людмила Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Simple. Цвет: Black
Купила вже четверті такі навушники. Компактні, у вусі зручні, звук хороший, заряд тримають довго, навіть забуваю коли заряджала. Дуже подобаються, але працюють лише рік. Проблема саме в зарядному кейсі, перестає заряджатися. Навушники працюють прекрасно, а кейс не заряджає. Але за такі гроші раз на рік купляю.
- Достоинства:
- Ціна, звук, добре тримають заряд.
- Недостатки:
- Через рік кейс не заряджає.
- Вероніка К***Отзыв от покупателя. Продавец: Simple. Цвет: Black
Інша модель
Це правильна модель
Там є особливість
Bowie та Encok — це назви серій бренду Baseus. Модель WM01 історично належала до лінійки Encok, але пізніше бренд почав оновлювати маркування своїх аудіопродуктів, переносячи їх під суббренд Bowie
Encok - це старіша партія
Bowie - це новіша партія
- Екатерина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Articool. Цвет: Violet
Чудовий товар і продавець. Швидка доставка. Зробили безкоштовно. Велике дякую!!!!
- Продавец Articool
Єкатерино, дякуємо за вашу думку!
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Simple. Цвет: Black
Чудові. Це вже другу пару купив рідним
- Вадим В***Отзыв от покупателя. Продавец: Simple. Цвет: Black
Навушники шикарні, звук хороший, чистий, насичений, з хорошим басом. Мікрофон теж супер, спів розмовник хорошо мене чує, як і я співрозмовника. Сподобалося габарити, кийс менчий спічечного коробка що дуже сподобалося, ну і самі наушніки, маленькі, компактні, і чотко сидять у вусі. Все супер, і все сподобалося. Я довольний, і рекомендую до покупки
- Достоинства:
- Хороший звук, мікрофон та розмір
- Максим Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Simple. Цвет: Black
Гареі
- Артём Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Simple. Цвет: Black
Пришла другая модель
- Євгенія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: TLRest. Цвет: White
Купувала на подарок. Гарні навушники, приємна ціна. Працюють добре.
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Ірина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Simple. Цвет: Black
Навушники прийшли вчасно,але не працюючи,обіцяли протестувати і тільки після цього можливо повернуть кошти.
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
- Непрацюючий товар
- Продавец Simple
Дякуємо за відгук! Щиро перепрошуємо, що навушники виявилися несправними.
Ми розуміємо Ваше обурення щодо перевірки. Ця процедура є стандартною для підтвердження заводського браку, а не проявом недовіри.
Перевірка займе мінімум часу, і ми гарантуємо повернення коштів одразу після її завершення. Ми вже прискорюємо процес!
- Олена Н***Отзыв от покупателя. Продавец: NanoStorage. Цвет: Purple
Купила донці, дуже сподобались.
Компактни, гарні, добре тримаються не випадають. Звук гарний.- Достоинства:
- Компактні, зручні, гарний звук
- Продавец NanoStorage
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що вам сподобалось)
- Назарій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Simple. Цвет: Black
Мабуть кращі навушники за таку ціну. Купив собі ще одні і ношу з собою постійно два набори. Звук доволі непоганий, заряд тримають довго, мені вистачає майже на весь робочий день
Вітаємо! Дякуємо за чудовий відгук
Раді чути, що навушники вам так сподобались і ви навіть купили другі для постійного використання!
Приємно знати, що звук та тривалість заряду відповідають вашим очікуванням. Сподіваємось, вони ще довго радуватимуть вас на роботі та в дорозі
- иринаОтзыв от покупателя. Продавец: Simple. Цвет: Black
Брала сыну на подарок. Он в восторге. Звук прекрасный, связь не прерывается, долго держат заряд, Замечательные наушники, рекомендую
- Достоинства:
- Качество звука отличное
- Продавец Simple
Вітаємо! Дякуємо за чудовий відгук :)
Раді чути, що подарунок сподобався сину, а навушники виправдали очікування! Нехай тішать якісним звуком і довгим часом роботи ще багато-багато днів
- Анастасія Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Simple. Цвет: Black
Пришли в полностью разряженном кейсе.
- Достоинства:
- Маленькие, легкие, хорошо сидят в ухе.
- Недостатки:
- Пока нет.
- Продавец Simple
Іноді навушники або кейси дійсно можуть приїжджати розрядженими через тривале транспортування чи зберігання — це нормально, достатньо повністю їх підзарядити перед першим використанням.
Раді, що в цілому покупка вам сподобалась! Якщо виникнуть будь-які питання — завжди поруч і готові допомогти :)
- Богдан Х***Отзыв от покупателя. Продавец: NanoStorage. Цвет: Pink
За свої гроші топ
Дякуємо за Ваш відгук!
Раді, що Ви залишилися задоволені покупкою та обслуговуванням. Завжди стараємось працювати швидко та якісно.
Звертайтесь ще — будемо раді Вам знову допомогти!
- Алла Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Simple. Цвет: Black
Навушники не підключились до телефона, навіть індикатори у навушників не горять - брак. Повертаю, сказали 2 тижні чекати поки перевірить сервісний центр, про повернення коштів мова не йде. Чекатиму, про результат напишу...
- Достоинства:
- Поки немає
- Недостатки:
- Не працюють
- Алла Д***
Гроші повернули. Тільки я не зрозуміла, чому казали, що спочатку перевірятимуть на сервісі. Який сервіс, якщо не пройшло 14 днів.. мабуть передумали.
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Simple. Цвет: Black
Звучат добре
- Надія І***Отзыв от покупателя. Продавец: NanoStorage. Цвет: Pink
це перші мої безпровідні навушники, до цього були тільки проаідні великі.
- Достоинства:
- відсутній провід який з'їсть кіт
- Недостатки:
- звук відстає від відео на зідзвонах
- Продавец NanoStorage
Дякуємо за відгук!
- Віталій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Hide. Цвет: Black
Дуже гарний звук за свої гроші - за рік використання вуха зразу відчувають різницю з будь-якими іншими вухами. Шикарний бас, гарна середина, високі не перевіряв, але і без еквалайзеру все добре. Використовую по 5-8 годин на добу, заряджав і заряджаю кожен день.
- Достоинства:
- - Переживуть криві руки, навушники працюють до сих пір.
- Гарний звук та автономність. - Недостатки:
- - Кейс не витримав. Кришечка відпала, але і без неї все добре. Тут вона дуже тендітна.
- Один з навушників почав тримати довше іншого десь на півгодини. Не критично звичайно.
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal. Цвет: Green
Моя щира рекомендація. Купила приблизно рік тому. Використовую щодня по 4-6 години, заряжаю раз/два на тиждень. Звук непоганий, в апці можна налаштувати еквалайзер під себе, або вибрати з дефолтних, також світиться рівень заряду правого і лівого навушника окремо
- Достоинства:
- Добре тримає заряд, зручний фірмовий застосунок
- Недостатки:
- Кришечка виглядає тендітно, але в принципі тримається. Хіба що коли роняєш кейс він може розкритися і навушники вилетіти
- Продавец KrokoDeal
Дякуємо за відгук:) Були б також вдячні за відгук про наш сервіс на сторінці замовлення:)
- Хименко Л***Отзыв от покупателя. Продавец: TLRest. Цвет: Black
Ребенок наушниками доволен! Все отлично!
- Аліна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Лаймік. Цвет: Black
Це не оригінал. На картинці одні, вживу зовсім інші.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Підробка
- Дарія П***Отзыв от покупателя. Продавец: SIMo4ka. Цвет: Black
Хороші навушники. Об'ємний звук, тримаються у вухах.
- Достоинства:
- Звук, комфорт.
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: gadget mall. Цвет: Yellow
Чудові, бюджетні. Брала для дитини-працюють без нарікань. В експлуатації три місяці.
- Роман Я***Отзыв от покупателя. Продавец: I_nectarine. Цвет: Black
Прекрасні навушники рекомендую
- Достоинства:
- Гарний звук
- Мария С***Отзыв от покупателя. Продавец: I_nectarine. Цвет: Black
На свою ціну навушники дуже добре роблять, якісний звук і мікрофон.
- Елена З***Отзыв от покупателя. Продавец: Simple. Цвет: Black
Брала дитині- дуже задоволена) Заряд тримають добре, звук теж норм
- Достоинства:
- Всім задоволені, прийшли дуже швидко
- Дарья С***Отзыв от покупателя. Продавец: Nik case. Цвет: Black
Все отлично, звук отличный, рабочие
- Достоинства:
- Доставка, цена, качество, обратная связь))
- Недостатки:
- Пока нет)
- Любовь Б***Отзыв от покупателя. Продавец: СімкА. Цвет: Black
Спасибо большое. Все пришло. Звук просто вауу
- Продавец СімкА
Любов, дякуємо Вам за покупку.
- вікаОтзыв от покупателя. Продавец: Perfetto. Цвет: Matte Black
хороші навушники. компактні, звук крутий, тримає зарявдку довго, не випадають. з мінусів трохи люфтить кришка і через 3-4 місяць перестав працювати правий навушник.
- Продавец Perfetto
Доброго дня! Швидше за все навушники розсинхронізувалися. Потрібно повернути їх до заводських налаштувань. Порядок дій описано в інстукції. Або зв'яжіться з нами, так як наші менеджери не можуть з Вами зв'язатися
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Нові акси. Цвет: White
Пару месяцев отработали отлично, а сейчас сенсор перестал реагировать. Точнее, реагирует (звук нажатия есть),но функции свои не выполняет (
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Viktorova. Цвет: Black
По звуку:
Гарні баси, чітка середина, не достатньо якісні високі, але як на таку ціну, то цілком може бути.
Ергономіка:
Без зауважень, гарна збірка, приємні матеріали, легкі, тому вуха не втомлюються.
В принципі єдине і велике розчарування - відсутність змінних амбушур різного розміру, тому що стандартні замалі, а коли я наприклад одягнув з своїх минулих навушників, вони виявилися завеликими і кейс банально не зачиняється для зарядки. Тому питання, навіщо виставляти фото і в описі товару писати, що в комплекті йде комплект змінних амбушур, а по факту, нічого немає, розвод!!!- Достоинства:
- Компактні, гарна збірка, ціна.
- Недостатки:
- Відсутність амбушур в комплекті
- Вадим
Я недавно купив - є там змінні амбушури. Дивно що у Вас не було
- Артем
шо по мікрофлну?
- Артем Л***Отзыв от покупателя. Продавец: YOKKO
Не очень наушники.
- Достоинства:
- звук есть; как гарнитуру тоже можно использовать - микрофон +- ок
- Недостатки:
- звук такой себе
- Андрій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: YOKKO
Замовив навушники для себе. Користуюся приблизно тиждень, ніяких проблем не було. Звук гарний, для навушників за таку ціну - ідеальний. Проблем з синхронізацією немає. Підключаються швидко. Єдиний недолік який я знайшов: люфт кришечки на кейсі.
- Достоинства:
- Гарний звук, швидко підключаться
- Недостатки:
- Люфт кришечки на кейсі
- Денис Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Viktorova. Цвет: Black
Отправка быстрая. Пришла за 1,5 дня до Харькова
Наушники огонь- Артем