Сток. Розпродаж залишків до −60%

Оценка пользователей 4.59/5
на основе 161 отзыв
  • Іван
    Отзыв от покупателя. Продавец: FullDeviceStore. Цвет: Черный

Отличная мышка, особенно за эту цену! Не нашел абсолютно никаких нюансов, работает без нареканий.
    Раньше пользовался в основном Razer Deathadder, но теперь это не актуально.
    Понял для себя, что больше нет смысла покупать что-то дороже, когда на рынке есть такие варианты!

Достоинства:
    Описал
    Недостатки:
    Отсутствуют.
    Производителю: вкусовщина, но возможно стоило бы добавить варианты с подсветкой
  • Константин М***
  • Артем
    Отзыв от покупателя. Продавец: FullDeviceStore. Цвет: Черный

Користуюся мишкою уже пів року і дуже задоволений. Головний величезний плюс — це акумулятор. Заряд тримає просто залізобетонно, можна активно грати днями і не думати про кабель. Сенсор працює ідеально, в іграх поводиться чудово.

Достоинства:
    софт, сенсор, акумулятор
  • Михаил О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FullDeviceStore. Цвет: Черный

Мышка ну не убиваемая трогал жирными, мокрыми, грязными руками вообще не царапины не пятен. Играю в игры часто скрываюсь мышка летала и в стенку и руками жал ее до хруста но все равно работает кто хочет купить лёгкую не убиваемую мышку не за оч дорого ваш вариант

Достоинства:
    Не убиваемая ,лёгкая относительно цена/качество дешево
    Недостатки:
    Отсутствуют
  • Ігор П***

дуже непогана миша, у використанні комфортна, заряд тримає близько 4-5 днів

Достоинства:
    ціна, якість, софт
    Недостатки:
    поки не виявив
  • Олексій І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FullDeviceStore. Цвет: Черный

Дуже якісна мишка, легка, удобно сидить в руці, безпровідна

Достоинства:
    указані вище
  • Василь П***

А*****а мишка

• Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FullDeviceStore. Цвет: Черный

переживали коли прочитали відгуки нижче. але мишка супер . прийшла. В самій мишці на дні є Тумблер. =Комфортна, третій день працюю ще не сіла, в ііграх також комфортна, в лол та валорант нічим не гірша сенса за лоджітек

Достоинства:
    ціна. сенса, зручність довгий заряд. нічим не гірша за лоджітек
    Недостатки:
    поки не знайшов. але якщо будуть поміняю відгук
  • Богдан
    Отзыв от покупателя. Продавец: FullDeviceStore. Цвет: Белый

Через два місяці використання колесо на миші перестало працювати належним чином, хоч я його і не застосовував в принципі дуже рідко.

• Ілля П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FullDeviceStore. Цвет: Черный

супер гуд, спочатку відвалювався радіоканал, перестало, заряд тримає тиждень зарядка 20 хв, сенсор не зриває

• Марія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FullDeviceStore. Цвет: Белый

сама по себе мышь неплохая, приятное покрытие что удобно ощущать в руке, легкая. нравится что остальные кнопки по типу подключения блютуз и настройки dpi находятся снизу, а не сверху. НО, не рекомендую брать в качестве беспроводной если вы много играете в шутеры. просто в работе особо не замечаешь каких либо неприятных моментов, но когда играешь очень ощутимы прерывания сенсы и задержка в работе. как только я подключила провод, мышь отлично работает

• Василь К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FullDeviceStore. Цвет: Черный

Можливо якійсь брак попався або не знаю шо, так якби не було цього зрива то мишка дуже комфортна і приємна.

Достоинства:
    В цілому мишка комфортна і зручна
    Недостатки:
    Мені прийшла одразу з легким зривом сенсора
  • Антоніна І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FullDeviceStore. Цвет: Черный

купляла хлопцю на подарунок, дуже сподобалась

• Владислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: FullDeviceStore. Цвет: Белый

Решил перейти со своей проводной, китайской мыши на новую с лучшим сенсором, дизайном, беспроводную и более легкую. Пришла мышь достаточно быстро, и я побежал в почтомат забрать ее, пришел, сразу открыл и подключил, сразу начал тестить и осматривать.
    Сразу бросилось в глаза “vxe r1” вместо “vxe r1 se ”, думаю ладно, смотрю наклейку нижнюю и вижу “Model: Vxe r1 se ”, подумал ладно, может китаец плохо выспался и не тот корпус влепил, подумал и решил играть, проверить, но после фокуса с корпусом я уже меньше доверял мышке (Еще забыл упомянуть про не лучшую сборку, при надавке на бочину под кнопками и вообще по всему корпусу не лучшее качество)
    И только недавно заметил вкусные, желтые пятнышка на прекрасном левом корпусе, может руки просто потеют, хотя на клаве от пальцев ничего не желтеет, хотя пользуюсь ею больше года, но пятна то такое, решить можно заказывая мышку с лучшим пластиком и черную.
    3 звезды чисто потому что начинка и вес лучше китайской мыши и приятнее играть, не удивлюсь если через время оттуда начнут выбегать фиксики со словами «Что за китаец это собирал» или подобные фокусы.

Достоинства:
    Лучше китайских за 300 грн
    Недостатки:
    Корпус
  • Дмитро С***

Огонь!

• Роман У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FullDeviceStore. Цвет: Черный

В цілому все чотко, але було 1 раз що частота опитування впала до 30-50 гц хоча повинно бути 1000. Навіть на робочому столі знаходитися неприємно, не кажучи вже про ігри. Зараз в середньому 500-700, не знаю чому не вижимає максимум.

Достоинства:
    Хороший сенсор, є софт з налаштуваннями DPI, довго тримає заряд
    Недостатки:
    Перейшов з тихішої, але не зовсім ігрової миші. Різниця помітна зразу, але вона достатньо гучна якщо без навушників. Проблеми з частотою, продавець довго відповідає
  • Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FullDeviceStore. Цвет: Черный

Обирала на подарунок чоловіку. Вибрала саме цю мишку через мінімалістичний дизайн, функціональність та декілька варіантів підключень (дротове в тому числі). Мишка має кілька «режимів» швидкості, що дозволяє зручно користуватись нею як чоловікові (він для гри обирає швидші режими), так і мені (надаю перевагу повільнішому). Вже кілька разів забувала вимкнути її і заряд досі тримається, а їй майже місяць.

Достоинства:
    Мінімалістичний дизайн, кілька варіантів підключень та швидкості. Довго тримає зарядку
    Недостатки:
    Поки не виявила
  • Григорій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FullDeviceStore. Цвет: Черный

Минуло трохи більше двух місяців, і загалом миша мені реально зайшла. Сенсор дуже хороший, я навіть не уявляю, що потрібно зробити, щоб його зірвати. Активно граю в CS2, і після старої миші різниця відчувається одразу. Форма і дизайн запали в серденько, сидить у руці ідеально. Заряд тримає півтора, а інколи й майже два тижні. Софт нормальний, без сюрпризів.
    Прийшла в досить пом’ятій коробці, але на саму мишу це ніяк не вплинуло.
    І от тільки зараз виліз неприємний момент. Ліва кнопка почала механічно залипати. Клік став тугішим і менш приємним, а після відпускання кнопка іноді ще тримається. У шутерах це означає, що спрей продовжується, а в браузері миша тягне текст.
    Складається враження, що це заводський дефект мікроперемикача. Вигадувати нічого не буду, є як є. Шкода, бо в усьому іншому миша реально класна.

Достоинства:
    Дуже хороший сенсор, зручна форма та приємний дизайн, легка, добре лежить у руці, довгий час автономної роботи, непоганий софт, бездротове підключення без помітних затримок.
    Недостатки:
    Через трохи більше ніж два місяці, проблеми з лівою кнопкою миші, з’явилося механічне залипання.
  • Олена Д***

Товар гарний. Все працю добре

• Данило К***

Чудова мишка

Достоинства:
    Точність/затримка
    Недостатки:
    Енергозбереження, переходить в сон для економії, так можна навіть не вимикати на ніч, але в день відійшов від комп'ютера і треба 5 секунд на підключення, але це не дуже погано
  • Максим П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FullDeviceStore. Цвет: Черный

Мышь огонь за свои деньги. Продавец супер, отправил заказ в течении часа.

Достоинства:
    Товаром доволен на все 100%
  • Вадим С***

круто

• figaw
    Отзыв от покупателя. Продавец: FullDeviceStore. Цвет: Белый

Поиграл в osu!, cs2 все отлично сенсу не срывает софт на сайте тоже хороший мне все понравилось.
    Советую купить, своих денег он стоит!

Достоинства:
    Хорош за свои деньги
    Недостатки:
    Нету
  • Владислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: FullDeviceStore. Цвет: Белый

класна миша, особливо за таку ціну, топова форма, сенсор не зриває як я не пробував, клікі приємні

Достоинства:
    топ ціна, приємна у руці, акум довго тримає
    Недостатки:
    поки не виявив
  • Евгений В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FullDeviceStore. Цвет: Черный

Спустя 2 месяца пользованием мышкой оставляю отзыв, мышка хорошая тем более за свою то цену. Ну понятно есть несколько НО, у меня компьютер стоит слева в упор к столу и при использовании адаптера в юсб сзади корпуса на пк при спокойном пользовании мышка работает хорошо, но если играть в ту же кс да ещё и на низкой сенсе при активном движении мышка начинает чуть глючить (сенса), переставил адаптер в верхную часть корпуса и теперь всё отлично, то есть как бы такой небольшой минус, но не значительный. И спустя 2 месяца кнопка колесика стала работать с залипанием каким-то и тугостью, хотя мышкой пользовался очень аккуратно с чем это связанно не понятно, может просто что-то туда попало. А так рекомендую к покупке!

• Артем

Ціна / якість , все чудово

• Богдан
    Отзыв от покупателя. Продавец: FullDeviceStore. Цвет: Белый

когда подключение по 2.4, то само по себе срывает и дергает сенсор. как-то можно исправить без возврата?

• Максим П***

Донгл від миші далеко знаходиться?

• Кирил П***

после g102 небо и земля

Достоинства:
    легкая и удобная
    Недостатки:
    нету в основном, иногда брак бывает, а так очень классная мышка за свою цену лучшая бюджетка на 25-26 год
  • Дмитро А***

Полёт нормальный.
    Аккумулятор отличный.
    Сенсор прекрасный.
    Удобно в руке.
    Рекомендую.

Достоинства:
    Сенсор, простота, аккумулятор, удобство в пользовании.
  • Іван Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FullDeviceStore. Цвет: Черный

За свої гроші дуже гарна мишка, набагато краще моєї минулої Hator Pulsar Essential яку я брав приблизно за ці самі кошти

Достоинства:
    Хороший сенсор за цю ціну
    Недостатки:
    Поки що не найшов
  • Ілья Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FullDeviceStore. Цвет: Черный

доволі непогана миша за свою ціну

Достоинства:
    ціна - якість
  • Дмитро В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FullDeviceStore. Цвет: Белый

Перейшов з офісної на цю,різниця велика.Прекрасна мишка

Достоинства:
    Легка,добре ковзає,дизайн класний
    Недостатки:
    Звук натискання трохи голосний але це недолік для тих хто грає бех навушників
  • Марк Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FullDeviceStore. Цвет: Черный

Миша дуже добра Довго тримає заряд також має ідеальний сенсор

Достоинства:
    Все
  • Матвій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FullDeviceStore. Цвет: Черный

Користуюся мишкою вже місяць і можу сказати, що за таку ціну це просто вогонь. За 30 днів заряджав її всього двічі, заряджається від 0 до 100% приблизно за годину. Зручно лежить у руці, відмінний сенсор, є зручний додаток для налаштування миші. Одним словом — рекомендую!

Достоинства:
    Сенсор, батарея, форма
  • Микита П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FullDeviceStore. Цвет: Черный

Це якась лотерея чи що я не розумію? Чому в когось мишка за надписом Se а в когось без, хоча все це повинен бути один товар. Я той щасливчик кому теж випала без надпису. Не ояикувава такого.

Отзыв от покупателя. Продавец: FullDeviceStore. Цвет: Черный

Ребёнок в восторге. Мышка говорит супер.