Отзывы покупателей о Лампа для чтения на шею LED гибкая аккумуляторная для книг аккумуляторный фонарик, рукоделия, вязания, шитья и работы с мелкими деталями, подсветка для дома, офиса и поездок, USB зарядка, 3 режима света, аккумуляторный фонарик YouWe 2100071

• Олеся М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Лампа добра. Поки працює;)

• Руслан К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Повністю відповідає опису, дозволен лампой

• Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Гарний девайс для: Читати книжки; В пізні години можна ходити по дому не вмикаючи світло; У блекаут ввечорі - підсвічувати під'їзд, шлях на вулиці; Думаю вночі можна приготувати і поточити пару бутербродів.

Достоинства:
    Супер. Виглядають якісно, брав по акції, точно вартують 700 грн. Жалкую що не придбав взимку під час блекаутів.
  • Елена Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Отримала лампу для в'язання,дуже сподобалась,зручна,світло розподіляє дуже гарно,в темні вечори,гарний і надійний помічник.Дуже дякую.

Достоинства:
    Ярке світло може замінятись теплим,що зменшує напругу на очі,регулюється все легко.
    Недостатки:
    Не виявила.
  • Ілона Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Класний ліхтарик. Люблю читати, а зараз, в блекаути, потрібні додаткові гаджети. Чудовий варіант. Візьму ще для мами, для зручності у в'язанні

Достоинства:
    Не потрібно тримати, вісить і світить саме на потрібну область
    Недостатки:
    Поки не виявила
  • Марина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Я дуже рада, що замовила цю лампу для читання,вона дуже харашо світить при читанні чи коли щось пишеш,і дуже гнучка ,ще і бистро доставили мені цю лампу , цьому я теж рада,ще і не дорога,тому я раджу купувати цю лампу,не пожалієте .

• Юлия М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Пришла заряженная, я сразу начала пользоваться. Лампа удобная, легкая, идеально заниматься делами в блек аут. У меня их три штуки в семье. Рекомендую!

• Ірина А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Лампа супер!!! Взяла 3 шт кожному члену родини. Дуже зручно, так як не потрібно в руках носити ліхтарик. Доставили дуже швидко. Це просто знахідка.

• Людмила Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Ліхтар сподобався.Все відповідає опису,зручний в використанні.Швидко здійснили доставку.Покупкою задоволена.Дякую.

Достоинства:
    Завдяки гнучкості ,зручно використовувати.
    Недостатки:
    Поки що немає.
  • Крамар Д***

Ліхтарик сподобався. Дійсно дуже практична річ. Дякую за швидку доставку

Достоинства:
    Зручна у використанні. Три режими освітлення.
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Олександр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Чудова лампа. Прийшла мегашвидко. Те, що шукала. Брала для в'язання, дуже зручно.

• Олена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Опис відповідає якості. Гарно світить. Все чудово видно.

Достоинства:
    Якість товару. Швидка доставка.
    Недостатки:
    Немає.
  • Ольга М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Ліхтарик дуже сподобався, світло регулюється, зручний у використанні

• Александр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Всё в порядке. Работает отлично!
    Спасибо

• Володимир Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Купував дружині. Дуже задоволена. Швидко доставили.Практична річ.

Достоинства:
    Швидкий заряд. Легка. Гарне освітлення. Багато режимів.
    Недостатки:
    Не має.
  • Майя М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Гарна річ,можна не тільки читати,в'язати,а ще прибирати,мити. Дуже зручно,не знаю ще скільки тримає заряд ,повністю не розряджала. Придбаю ще для чоловіка,на передовій йому знадобиться.

Достоинства:
    Зручна ,компактна,гарна якість.
  • Юлія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Чудова лампа, тримає заряд довго, ходжу під час відключення світла по темній квартирі наче з фарами: все гарненько освітлює і при готуванні їжі також. Лежачи читаю, то трохи тисне на шию, треба якось зручно приладнати. Книжку гарно освітлює і при першому режимі, тобто не яскравому. Як на довго вистачить - час покаже!

Достоинства:
    не мерехтить, довго тримає заряд, зручно, гарно використовувати при блекаутах
    Недостатки:
    Поки що немає
  • Євген А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Взял для чтения книг перед сном. Удобно, эта штука - причина почему я засыпаю на час позднее, чем следует

• Ігор С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Чудова лампа, повністю відповідає опису.

• Елена А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Чудова лампа, гарне оствітлення. Купувала для рукоділля,дуже задоволена покупкою)

• Виктор Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Отлично держит заряд. Свет яркий, направленный. Немного давит на шею, если читать, лёжа на спине. Но отличный фонарик!

• Кристина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Мені дуже зручна лампа. Вона зручна для будь чого. Коли вимикають світло з нею зручно готувати, а в інший час зручно читати чи будь що робити, незаважаючи іншим загальним світлом. Ця лампа точно варта своїх грошей. Дякую

Недостатки:
    Не виявила.
  • Лілія

Наразі все ок)

Достоинства:
    ідея, виконання, ціна
  • комаров ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Зручна річ. В цього продавця ціна суттєво нижча. По обслуговуванню: все спокійно, чітко,
    при цьому ненавязливо

Достоинства:
    Компактний, зручний, легкий, прийнятна ціна
    Недостатки:
    Не виявив
  • Черненко А***

Перші враження - все добре

• Євгенія
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Все працює, сидить комфортно на шиї, світить достатньо для вʼязання, дуже подобається що гнучкий і можна управляти, куди буде світити

• Дар'я
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Придбала лампу на подарунок мамі для в'язання. Лишилась задоволена. Працює як треба! Дякую

Достоинства:
    Зручність
  • Владислава Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Дуже задоволена девайсом :)
    Тепер вночі коли діти сплять, можливо спокійно почитати книгу. Чудово, що є декілька режимів світла.

Достоинства:
    Зручно
    Недостатки:
    Відсутні
  • Олена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Дуже зручна річ для в'язання та вишивання

Достоинства:
    Зручно, просто в користуванні
    Недостатки:
    Не знайшла жодного
  • Ирина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Лампу купила в подарунок сину, він любить читати до ночі . А з цією лампою це стало набагато зручніше, світло направлене саме в потрібне місце, не заважаєш спати молодшому брату.
    Рекомендую!

Достоинства:
    Зручність, мала вага, широкий спектр використання
    Недостатки:
    Не знайдено