Отзывы покупателей о Лонгслив женский ISSA PLUS 14548 L Бордовый (issa2007682670598)

Оценка пользователей 3.8/5
  • Отзывы про товар продавца «ISP»
  • Яна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: M. Цвет: Черный

Замовила, а вже потім переглянула відгуки. Думала, що прийде жахливий товар, але прийшла чудовий якісний лонгслів. Не короткий. Я задоволена

Достоинства:
    Якість
    • Продавец  «ISP»

Добрий день! Вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися своїми враженнями. Величезна радість, що змогли виправдати Ваші очікування. Обов'язково повертайтеся до нашого магазину знов, Вам завжди раді!

• Ирина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: L. Цвет: Бордовый

Дуже погана якість!Шви буквально самі розійшлись,після декілька разів носки.І дуже короткий!Не рекомендую!

Достоинства:
    Колір
    Недостатки:
    Все інше
    • Продавец  «ISP»

Доброго дня! Прикро, що покупка не виправдала Ваших очікувань. Думка покупця для нас має велику цінність, адже Ви допомагаєте нам ставати кращими! В опис товару ми додаємо повну характиристику товару, яка відповідає дійсності. Ми вибачаємось за доставлені незручності.

• Марина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: L. Цвет: Бордовый

Гарна кофтинка, колір насичений

Достоинства:
    Якість-ціна, колір
    Недостатки:
    Трохи стирчать нитки
    • Продавец  «ISP»

Добрий день. Вдячні за Ваш теплий відгук. Нам дуже важлива Ваша думка!

• Гуцулка К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Красный

На фото не видно наскільки він короткий, модель заправила светр в штани, але насправді там довжина акурат до талії, і якщо підняти руки, то светр висмикнетьїся. Якась дивна довжина, не туди і не сюди. На осінь захолодно, задуває.
    Є в цього виробника такий самий, але чорний лонгслів нормальної довжини, я тому цей взяла без примірки, а тут облом. Ех, а я тільки втішилась, що український виробник, гарно зробив...

Достоинства:
    Тканина приємна на дотик
    Недостатки:
    Закороткий
  • Светлана А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Красный

Гарний лонгслив, колір яскравий, як на фото. Але короткий, тому підійде не під все.

Достоинства:
    Яскравий колір, приємна на дотик тканина
    Недостатки:
    Короткуватий

Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!