- Маргарита П***Отзыв от покупателя. Продавец: MAXIRA
Отличный по качеству, сухой, мягкий (жалею, что заказала мало). Отдельная ПОДЯКА поставщику. Огромный респект за качество всех позиций, которые я заказала (их было 7).
Р.S. виправте помилку в назві (рисова)- Достоинства:
- Изумительно вкусно, мягкие, но сухие ягоды, просто тают во рту
- Продавец MAXIRA
Щиро дякуємо за такий теплий і детальний відгук!
Нам дуже приємно, що інжир вам сподобався — м’який, якісний і саме таким, яким ви його очікували. А ще більше радує, що всі 7 позицій із вашого замовлення залишили позитивні враження
Ми дуже цінуємо вашу довіру та такі слова підтримки. Будемо раді вашим наступним замовленням і постараємось і надалі тримати високу якість продукції!
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: MAXIRA
Гарний інжир
Дякуємо за відгук!
Будемо раді вашим новим замовленням)
- ТінаОтзыв от покупателя. Продавец: MAXIRA
Цей інжир - найніжніший з усіх, що я у вас замовляла! Чудовий)
Їм його замість цукерок.- Достоинства:
- дуже ніжний
- Недостатки:
- нема
- Продавец MAXIRA
Дякуємо за рекомендацію і будемо раді вашим новим замовленням!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: MAXIRA
Испанский инжир в упаковке как из супермаркета. Качество отличное. Инжирины мелкие.
- Продавец MAXIRA
Щиро дякуємо за відгук!
Будемо раді вашим новим замовленням!
- Сергей М***Отзыв от покупателя. Продавец: MAXIRA
Вітаю. Згоден з вашою аргументацією. Якість - інжир чудовий,
Я не перший раз роблю замовлення у вас, буду продовжувати.
Дякую за роботу.- Продавец MAXIRA
Звертайтесь
- Продавец MAXIRA
Щиро дякуємо вам за довіру та такий приємний відгук!
Нам дуже цінно, що ви не вперше замовляєте у нас і залишаєтесь задоволені якістю інжиру та сервісом. Будемо й надалі старатися тримати високий рівень і тішити вас смачними продуктами. Дякуємо за підтримку і до нових замовлень!
- Сергей М***Отзыв от покупателя. Продавец: MAXIRA
Ви надіслали мені не свій продукт: це інжир в фірменній упаковці AUTENTIGOS. І пропонує його інший продавець NaGorixi. Не знаю, добре це, чи погано. Можете щось сказати? Дякую.
- Достоинства:
- Ще не знаю.
- Недостатки:
- Не той продукт.
- Продавец MAXIRA
Доброго дня!
Товар повністю відповідає опису — це інжир в рисовому борошні , саме таким він і представлений у карточці товару.
Ми ніде не заявляємо про конкретну торгову марку, бо обираємо найкращий і найсмачніший інжир у рисовому борошні який на данний момент є на ринку .
Згадані вами упаковки та інші продавці не мають відношення до нашої пропозиції. Ваша оцінка не стосуються нашого товару або нашої роботи, а носить суб’єктивний характер щодо очікувань виключно ваших.
Інформації про бренд чи упаковку в описі товару не було, тому звинувачення «не той продукт» є безпідставним.
Будемо вдячні за оцінку якості та смаку саме отриманого товару.