Отзывы покупателей о Вебкамера с микрофоном для пк веб камера для компьютера стримов с автофокусом web камеры вебкамеры full hd

Оценка пользователей 4.68/5
  • Отзывы про товар продавца Світло Є
  • Давід
    Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є. Цвет: Black-Grey

Якість зображення у Full HD дійсно чудова — картинка чітка, яскрава та природна навіть при неідеальному освітленні. Автофокус працює швидко, тому зображення завжди залишається різким без потреби щось налаштовувати вручну. Вбудований мікрофон передає голос чисто, без сторонніх шумів, що дуже зручно для відеодзвінків, онлайн-навчання та робочих конференцій. Камера легко підключилася до комп'ютера без встановлення додаткових драйверів і відразу була готова до роботи. Також чудово підходить для стрімів та спілкування з друзями. За свою ціну — відмінна якість і функціональність. Однозначно рекомендую до покупки!

Достоинства:
    Швидка доставка
    • Продавец  Світло Є

Добрий день, Давід! Щиро дякуємо відгук!

• Ярослав Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є. Цвет: Black-Grey

За таку ціну задоволений, мікрофон одразу вимкнув системно, бо маю окремий, тому стосовно його якості нічого сказати не можу

Достоинства:
    Якість зображення мене влаштовує
    Недостатки:
    Відсутність шторки для закриття камери, але буду просто її відвертати
    • Продавец  Світло Є

Добрий день, Ярослав! Щиро дякуємо відгук!

• Александр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є. Цвет: Black-Grey

Очень классная вебкамера. Качество картинки, цветопередача. За относительно невысокую цену оправдала себя полностью. Рекомендую к покупке, кому необходима такая камера для работы или стримов.

Достоинства:
    Качество, цена
    Недостатки:
    Нету
    • Продавец  Світло Є

Добрий день, Олександр! Щиро дякуємо відгук!

• Каріна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є. Цвет: Black-Grey

Шукала недорогу камеру для відеодзвінків і онлайн-зустрічей, тому вирішила замовити цю модель. Чесно кажучи, особливих очікувань не мала, але камера приємно здивувала. Підключила буквально за кілька хвилин комп’ютер одразу її розпізнав, нічого додатково встановлювати не довелося.
    Якість зображення хороша, картинка чітка і світла. Для дзвінків у зум, скайп та інших програмах більш ніж достатньо. Мікрофон теж працює добре, мене чують без проблем і перепитувань.
    Сподобалося, що камера компактна, акуратно виглядає на моніторі та має зручне кріплення. Користуюся майже щодня, поки що жодних нарікань немає. За свою вартість це дуже гідний варіант. Якщо потрібна проста веб-камера для роботи, навчання сміливо рекомендую.

Достоинства:
    Ціна, якість
    • Продавец  Світло Є

Добрий день, Каріна! Щиро дякуємо відгук!

• Денис Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є. Цвет: Black-Grey

Норм камера, гарне зображення за свої кошти, я задоволений, на що розраховував те і отримав. Краще використовувати с окремим мікрофоном

Достоинства:
    Гарне зображення
    Недостатки:
    Мікрофон
    • Продавец  Світло Є

Добрий день, Денис! Щиро дякуємо відгук!

• Володимир М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є. Цвет: Black-Grey

за свої гроші є багато кращих варіантів

Достоинства:
    Недостатки:
    реальний фпс запису камери 17 ,авто налаштування яскравості та контрастності жах то милить то засвітлює камеру , якщо у вас не 24на7 увімкнене світло то ви будете виглядати як біле пятно
    • Продавец  Світло Є

Вітаємо, Володимир!

Дякуємо за ваш зворотний зв'язок. Ми вже зв'язалися з вами для вирішення цього питання. Вказані в описі характеристики надає безпосередньо виробник . Нам дуже шкода, що покупка не виправдала ваших очікувань.

• Саша Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є. Цвет: Black-Grey

Взагалі не працює. не підключається по USB навіть

Недостатки:
    не працює
    • Продавец  Світло Є

Вітаємо, Олександр!

Телефонували до вас, але, на жаль, відповіді не отримали. Перегляньте повідомлення, будь ласка, обов’язково допоможемо!
      Чому веб-камера може не працювати:
      Несправний USB-порт. Спробуйте підключити в інший роз'єм.
      Задня панель ПК. Настільним комп'ютерам часто не вистачає живлення на передніх портах.
      Обмеження конфіденційності. Windows або macOS можуть блокувати доступ до камери в налаштуваннях.
      Застарілі драйвери USB. Потрібно оновити драйвери материнської плати (чипсета).
      Брак живлення. Використання довгих подовжувачів або хабів без додаткового живлення.
      Конфлікт пристроїв. Інші підключені камери або мікрофони заважають роботі.

• Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є. Цвет: Black-Grey

я купив камеру і я міг налаштувати тільки 720p а там писало що можна налаштувати на 1080p і іноді появляється полоска на декілька мілісекунд усі пікселі на відео якось блимають

• Продавец  Світло Є

Вітаємо, Анна! Дякуємо за відгук. Дуже шкода, що у вас виникли неприємності із замовленням.

Не хвилюйтеся, ми зробимо все, щоб ви були задоволені покупкою.

• Ирина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є. Цвет: Black-Grey

Все працює, сподіваюсь, що і далі буде працювати

Достоинства:
    Доступна ціна
    Недостатки:
    Поки не побачили
    • Продавец  Світло Є

Добрий день, Ірина) Ваша оцінка — найкраща нагорода для нас!
      Дякуємо, що поділилися враженнями. Обов’язково завітайте ще

Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є. Цвет: Black-Grey

Через місяц микрофон не працює!!!!!! Товар дюже сумнівний!!!!!!!!!

Недостатки:
    Микрофон перестав працювати.... Фокус камери незадовільний
    • Продавец  Світло Є

Вітаємо, Сергій! Дякуємо за відгук.
      Щиро шкода, що у вас виникли неприємності з товаром. Ми завжди хочемо, щоб наші покупці залишалися тільки з хорошими враженнями, тому обов’язково допоможемо розібратися.
      Не хвилюйтесь ми зробимо все, щоб ви були задоволені покупкою.

• Сергій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є. Цвет: Black-Grey

Камера працює..... Але з фокусом не все зрозуміло...... На екрані монітора свое зображення бачішь на весь екран, фона практично немає..... Як це на цієй камері змінити- незрозуміло..... Ручні маніпуляції з зумом тільки "милят" зображення

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Власне зображення на весь екран
    • Продавец  Світло Є

Вітаємо, Сергій! Дякуємо за відгук.
      Щиро шкода, що у вас виникли неприємності з вебкамерою. Ми завжди хочемо, щоб наші покупці залишалися тільки з хорошими враженнями, тому обов’язково допоможемо розібратися.
      Не хвилюйтесь ми зробимо все, щоб ви були задоволені покупкою.

• Олександр Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є. Цвет: Black-Grey

В цілому хороша камера за свою ціну.

Достоинства:
    Недостатки:
    Деяким може не сподобатися зум на камері.
    • Продавец  Світло Є

Олександр, вітаємо)
      Дякуємо за ваш позитивний відгук!
      Ми цінуємо вашу довіру й завжди прагнемо дарувати тільки приємні враження від покупок

Камера виконує своі функції

• Продавец  Світло Є

Добрий день, Сергій) Ваша оцінка — найкраща нагорода для нас!
      Дякуємо, що поділилися враженнями. Обов’язково завітайте ще

• Альона Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є. Цвет: Black-Grey

Камера непогана, якісь нормальна, підключилася до ноутбуку без проблем.
    Дещо дратує, що вона аж надто рухома в різні сторони і доводиться трохи витратити часу щоб її відрегулювати, але то дрібниці, якщо у вас буде модливість її один раз закріпити і не знімати.

Альона, вітаємо)
      Дякуємо за ваш позитивний відгук!

• Олександр К***

заявлено 1080, а по факту 720 і з сильними шумами

Недостатки:
    якість відео
    • Продавец  Світло Є

Олександр, добрий день) Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що вам не сподобалась вебкамера.
      Наш менеджер зв'яжеться з вами для уточнення інформації та вирішення даного питання, спробуємо допомогти вам з налаштуванням.
      Ваше задоволення від покупки для нас важливе, тож зробимо все, щоб ви залишились задоволені.

• Голубятникова А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є. Цвет: Black-Grey

Відео дуже низької якості через цю камеру. Ноут відразу перегріваєтьсяколи вмикаю її

• Продавец  Світло Є

Анна, вітаємо) Дякуємо за відгук!
      Нам щиро шкода, що робота вебкамери не виправдала ваших очікувань.

Щодо якості відео – зазвичай камера видає чітке Full HD зображення, але низька якість може бути пов’язана з налаштуваннями програмного забезпечення або швидкістю інтернету. Превірте, будь ласка, параметри камери у вашій програмі для відеозв’язку (наприклад, Zoom, Skype) та оновити драйвери, якщо це потрібно.

Щодо перегріву ноутбука – сама камера споживає мінімум енергії (USB 2.0), тому перегрів може бути пов’язаний із навантаженням від інших процесів під час відеодзвінка.
      Рекомендуємо закрити зайві програми та перевірити систему охолодження ноутбука.
      У разі запитань - звертайтеся, ми на зв'язку)

• Влада П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є. Цвет: Black-Grey

Камера суперская, как качество так и сама картинка, спасибо!

Влада, добрий день)
      Дякуємо за гарний відгук) Раді, що вебкамера вам сподобалась і ви задоволені покупкою. Бажаємо приємного користування і в разі потреби, звертайтеся, ми на зв'язку)
      Гарного дня)

• Олена Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є. Цвет: Black-Grey

Працює чудово, якість за свої гроші просто топ, рекомендую!

• Продавец  Світло Є

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що ви задоволені покупкою. Нехай вебкамера служить вам довго та якісно! Якщо будуть запитання – звертайтеся, завжди раді допомогти.

• Валерій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є. Цвет: Black-Grey

Дуже зручна камера, мені була потрібна для навчання, думав не розберусь як користуватись, але все виявилось дуже просто, рекомендую

• Продавец  Світло Є

Дякуємо за ваш відгук, Валерій! Раді, що камера виправдала ваші очікування та виявилася зручною у використанні. Бажаємо вам продуктивного навчання! Якщо у вас будуть питання або знадобиться допомога, звертайтеся — завжди раді допомогти.

• Лучшева И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Black

за ці кошти - шикарна камера! рекомендую ))

Достоинства:
    Чудова камера, гарна якість відео! Дуже задоволена)
    Недостатки:
    мікрофон тихіший, ніж на ноутбуці
  • Дуран В***

Звонять заставляють писати відгук
    Я маю знайти когось хто це вміє робити я не вмію. Я це говорю. Дайте людині спокій.

Достоинства:
    Не надоїдайте людям з відгуками
    Недостатки:
    Надоїдають і заставляють писати відгуки.
    • Продавец  First Toys

Добрий день! Перепрошуємо, якщо потурбували, ми лиш хотіли дізнатися Ваше враження після покупки.

• Максим Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Black

Хороший товар за свою ціну. Ніяких мінусів поки не виявлено, все чудово працює, якість відео чудова! Вбудований мікрофон теж працює як треба!

• Наталія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Black

Хороша вебкамера за свою ціну. Зображення чітке, підключилася до комп’ютера без проблем, якість відео для дзвінків та навчання повністю влаштовує.

Достоинства:
    Прийшло все швидко, нарікань немає.
    Недостатки:
    Не знайдено
  • Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Black

Отличная веб-камера. Картинка супер,звук так же.
    Рекомендую!

• Артем Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Black

Камера повністю виконує свої функції для навчання дитини у школі, гарне зображення, нормальний мікрофон, не потребує ніяких налаштувань, підключив в роз'єм і все працює, працює через hab без лагів та нарікань. Камера повністю коштує своїх невеликих грошей.

Достоинства:
    Для навчання повністю підходить.
    Недостатки:
    Поки не виявив
  • Віктор С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Black

Нормальна камера як за свої кошти

• Валентина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Black

Підключила, нажаль комп'ютер не бачить. Чогось бракує або в комп'ютері або в камері. Причину не вияснила. Оцінку поки дати не можу

• Продавец  First Toys

Добрий день! Камера не потребує встановлення драйверів, Ви під'єднуєте її через кабель, даєте дозвіл на своєму комп'ютері і все повинно працювати. Очікуйте на зворотній зв'язок від нашого менеджера, допоможемо Вам розібратися у користуванні товаром.

• Владислав Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Black

Все в порядку, працює добре. Повністю відповідає опису

Достоинства:
    Ціна, якість, якість відео
    Недостатки:
    Не знайдено
  • Софія І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Black

Камера хороша, при низькому освітленні в кімнаті теж справляється, я задоволена

Недостатки:
    мутне мікро
  • Інна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Black

Камеру замовляли для стрімів, відеодзвінків та роботи в OBS Studio. Підключення зайняло кілька хвилин, якість зображення відповідає очікуванням. Для своєї ціни хороший варіант для повсякденного використання, онлайн-спілкування та стрімінгу

Достоинства:
    Хороша якість зображення, просте підключення через USB, зручне кріплення на монітор, працює без додаткових драйверів
    Недостатки:
    За час використання не помічено
  • Світлана Ш***

Чудова графіка

• Иван Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Black

Товар пришёл быстро. Качество изображения у камеры хорошее. Качество микрофона среднее, но встроенный в веб-камеру он и не должен быть на уровне стационарных, особенно за достаточно демократичную цену. Из недостатков: из-под антискользящих накладок на креплении, вылезло немного клея который легко убрался салфеткой. Также есть небольшие дефекты производства, но они никак не влияют ни на характеристики камеры, ни на внешний вид (заметил их только при тщательном рассмотрении). В целом, как бюджетное решение более чем хороший выбор.

Достоинства:
    Цена, хорошее качество видео, упаковка
    Недостатки:
    Качество сборки среднее, но за эту цену более чем приемлемое
  • Юрій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Black

Гарна камера за свої гроші

• Андрій Б***

Дуже поганий мікрофон

Достоинства:
    Нормальне зображення
    Недостатки:
    Дуже поганий мікрофон
    • Продавец  First Toys

Добрий день! Спробуйте змінити налаштування звуку на Вашому комп'ютері. Нам дуже прикро, що товар Вам не сподобався, більшість клієнтів задоволені його функціоналом, отримуємо багато позитивних відгуків.

• Марія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Black

Хорошая камера за свои деньги

• Вячеслав Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys. Цвет: Black

Гарна за свою ціну веб-камера. Дякую