Отзывы покупателей о Фонтан-поилка для собак и котов автоматический WAUDOG с подсветкой, 2,5 л, белый

• Олексій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 2.5 л. Цвет: Темно-серый

Купили, працював ідеально протягом 4-ох місяців. Зламалась помпа, почала вмикатись-вимикатись. В інструкції написати чистити помпу кожні 6 місяців. Напевне з моєю водю потрібно частіше. Звернувся в підтримку, без питань замінили помпу. Вже загалом працює рік, все супер. Дякую Катерині з підтримки Waudog!

Добрий день, шановний Олексію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви залишилися задоволені покупкою та сервісом підтримки.! Завдяки своїм клієнтам, ми стаємо кращими!

• Ширяєва Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShopNemo. Объем: 2.5 л. Цвет: Белый

Чомусь не працював відразу, магазин оперативно прийняв, перевірив, відправив назад, все ок. Рекомендую магазин

Достоинства:
    Працює
  • Ширяєва Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShopNemo. Объем: 2.5 л. Цвет: Белый

Прийшов зламаний(

Достоинства:
    Колір
    Недостатки:
    Не працює
    • Продавец  ShopNemo

Він працює.

• Алексей Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 2.5 л. Цвет: Темно-серый

Придбав товар на розетці. Три місяці працював ідеально, тихо. В листопаді перестав працювати (моторчик гудів як трактор і воду не качав). Відніс товар на розетку, а вони в свою чергу в сервіс. Через 24 дні віддали (відремонтували) приніс до дому перевіряю. Працює але дуже шумно гудить. Приношу ще раз (знову на сервіс відправили). Знов через три тижні дзвонять з сервісу кажуть гудить бо брудний, питаю чи більше не гудить фонтанчик, а сервіс каже гудить бо брудний. Питаю чи можуть зробити щоб не гудів. Відповідь такі послуги як «чистка» не надають. Перепитую як тоді дізнались причина такого шуму нічого не відповіли, сказали тільки заберіть у відділенні розетки. Товар забрав 12.01.25 дома почистили хоча чистить по факту там нічого окрім фільтрів котрі міняються (фільтри купляв і змінював) товар так і НЕ відремонтували. Не раджу купляти цей товар особливо у магазині розетка за такий сервіс.

Достоинства:
    Гарний
    Недостатки:
    Працював нормально тільки три місяці

Добрий день, шановний Олексію! Дякуємо за зворотний зв'язок! На даний товар діє пряма гарантія – 2 роки. Якщо у Вас виникли питання щодо якості продукції, Ви завжди можете звернутись до Компанії-виробника напряму з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04.

• Илья К***

В мене так само було. В комплекті є інструкція як розібрати мотор. Я писав виробнику, вони допомогли розібрати. ПІсля цього фонтан працює і досі.

• Максим Т***

Від павера працює секунд 10 и все

Добрий день, шановний Максиме! Дякуємо за зворотний зв'язок! Фонтан-поїлка WAUDOG може працювати з будь-яким блоком живлення 5 В з USB-виходом від смартфона чи планшета, або повербанку у разі відсутності живлення в електромережі. Переконайтеся в правильності підключення приладу. Якщо після повторної спроби проблему не усунуто, будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04.

• Дмитрий Л***
    Продавец: Rozetka. Объем: 2.5 л. Цвет: Темно-серый

Месяца три работал идеально, потом напор стал ослабевать, оказалось, что надо разбирать и чистить сам ротор с крыльчаткой. Разбирается легко, чистится тоже легко, ватной палочкой прочищается статор и любой тряпкой или салфеткой очищается ротор от налипшей слизи (ее на глаз и не видно, только на ощупь). После чистки работает как новый

Достоинства:
    котам нравится
    Недостатки:
    надо чистить, чтобы напор был хороший

Добрий день, шановний Дмитре! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги змінного фільтра для фонтана-поїлки WAUDOG і залишилися задоволені покупкою!