- Анатолий В***Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Цвет: Black
Працював майже рік і раптово замовк, дисплей робе, звуку немає.можна викидать.
- Достоинства:
- Працював гарно на дачі.
- Недостатки:
- Замовк.
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Цвет: Black
Знайшла це fm-радіо на акумуляторі з пристойним звуком і зраділа, слухала його і чемно заряджала від мережі, аж доки колонка не повідомила, що потребує зарядки і відключилася(
Я звісно засмутилася (може радіо-колонка несправна), але вирішила для тесту поміняти кабель живлення, і не одразу (розʼєм живлення на колонці дуже тугий), але колонка почала заряджатися, навіть стало видно червоний індикатор поряд з розʼємом живлення (гасне, коли заряд 100%).
Трошки стресанула, але обійшлося)
Також дуже вдячна пані з недавнім відгуком тут про те, що заряд колонки видно після підключення блютузом до смартфона, дуже корисна порада- Достоинства:
- Легкий, компактний, акумулятор, блютуз, пристойні звук і гучність, ціна, швидка доставка
- Недостатки:
- Непрацюючий кабель живлення usb micro, замінила на свій
- Ольга
P.S. Приємно здивована клієнтським сервісом Продавця - миттєво відреагували на відгук з описом проблеми, подзвонили/написали, запропонували рішення, …
Дякую за приємне враження від покупки вашого товару
- Алла К***Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Цвет: Black
Гарний і недорогий радіоприймач/блютуз колонка. Середній розмір, не громіздке але й не кишенькове. Якраз те що потрібно було. Звук більш менш норм, баси адекватно видає, гучність сильна. Щоб перевірити заряд батареї треба підключити до телефону через блютуз і на екрані виведе актуальний заряд. По іншому зрозуміти який заряд батареї не вийде - немає індикатора на екрані.
- Достоинства:
- Дешевий і гучний
- Недостатки:
- Незмінна АКБ
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Цвет: Black
Пристойний приймач.
- Достоинства:
- Гучний, простий в управлінні. Зарядка usb.
- Недостатки:
- Не знаю як зняти цього механічного спікера але це не критично.
- Хижинский А***Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Цвет: Black
На удивление хороший звук.
- Достоинства:
- Хороший звук.
- виктор Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Цвет: Black
Отличный аппарат, отдельное спасибо что напечатали инструкцию (пусть на А4, и картридж принтера уже ожидает обслуживания, но это все мелочи)))
- Достоинства:
- легкий, компактный
- Недостатки:
- умтаревший разьем зарядки
- Анатолій М***Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Цвет: Black
Класний апарат. Кричить що дурне! По частотам норм.
- Достоинства:
- Комфортний звук. Енергоефективний.
- Недостатки:
- Н*****а та антена?
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Цвет: Blue
Все ок, несподівано маленький
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Цвет: Black
Чудове радіо, взяв на блекаути родичам.
- Достоинства:
- Ціна, простота використання
- Недостатки:
- Досить поганий зарядний кабель, але що є
- Лілія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Цвет: Black
Супер!
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Вячеслав К***Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Цвет: Blue
Супер...
- Василь П***Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Цвет: Blue
Гороша гучність, ціна, легко налаштувати.
- Достоинства:
- Звук, ціна.
- Недостатки:
- Зарядний порт мікро юсб, не найкращий пластик.
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Цвет: Black
Використовуємо в основному як блютуз колонка, але і як радіо також можна. Звук більше ніж прийнятний тим більше враховуючи ціну девайсу.
- Достоинства:
- є
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Цвет: Black
Чудове радіо - колонка. Вибирав щоб ціна була дуже демократична і батарея тримала відмінно. На мій погляд в цьому девайсі це все якраз урівноважено. Покупкою задоволений.
- Елена Н***Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Цвет: Black
Користуюся приймачем кілька днів. Я не змогла розібратися без нормальної інструкції, як ловити різні станціі, дуже швидко все миготить. Випадково натрапила на Прямий FM, його і слухаю, коли нема світла. Заряду батареї вистачає годин на 8-9. Сподобалось, що приймач сам нагадує, коли треба підзарядитися.Під час зарядки світиться індикатор, а коли заряд повний - гасне. Це зручно. За такі гроші доволі добрий пристрій (якщо не зламається швидко).
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Цвет: Black
ерунда полнейшая. ловит радио с шипением. качество звука по блютузу - противная пищалка. лучше доплатить 1000грн и купить нормальную колонку. люди которые пишут "хорошо звучит" - до этого слушали радиоточку Маяк
- Продавец OKSTORE
Вітаємо пане Артем. Все це дуже дивно. Товар ви нам відмовилися повертати, слухавку кинули на пів розмови, навіть не дослухавши менеджера. Тому питань більше чим відповідей.
- Артем
слушать не умеет как раз менеджер, я не учитель в школе, чтобы повторять много раз одно и тоже. Возвращать бегать на Новую Почту всякий хлам МНЕ НЕ ИНТЕРЕСНО. интересно - писать реальные отзывы, которые не вводят в заблуждение, в отличии от тех,на которые я сам повелся
- Альона М***
А в якому ви регіоні ? Може в сільській місцевості не ловить ? Бо я бабусі думаю взяти, а вона в селі
- Денис Б***Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Цвет: Black
неочікувана якість звуку від китайської радіо-колонки. Звук чистий, досить гучний і не рипить. Приїхала заряджена десть на половину, точно сказати складно так як немає індикатора. Але була гарантія на 6 міс. і інструкція, коротка але лаконічна. В цілому товар себе добре зарекомендував.
- Достоинства:
- чудове радіо-колонка
- Назар Г***Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Цвет: Blue
Брав на подарунок. Сильно довго не тримає... біля 4 годин. Звук хороший. З керуванням розібрався.
- Лариса Б***Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Цвет: Black
Дуже сподобалось. Супер
- Анатолий В***Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Цвет: Black
Гарний приймач,з 32-х станцій налаштованих в місті,на дачі далеченько від міста слухаю половину,цього хватає.Не має
на дисплеї заряду акумулятору,не видно коли вже заряджено. - Станіслав О***Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Цвет: Black
Літо, кум, шашлики.....
- Достоинства:
- чудовий звук і блютуз миттєво коннектиться
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Цвет: Black
нормальне радіо - все сподобалося. Батарея тримає довго, але і я не на максимумі слухаю бо дуже гучно кричить. Загалом за таку ціну це досить прийнятний девайс.
- Достоинства:
- є
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Цвет: Black
нормальне радіо, досить гучне як для таких розмірів. Батарея тримає довго.
- Денис М***Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Цвет: Black
Неочікувано доволі потужно та якісно звучить. Скільки протримається акумулятор потім напишу. Щоправда я хотів синій, а приїхав чорний, але то таке...
- Достоинства:
- Маленький але міцний
- Недостатки:
- Трохи складно програмувати радіостанції, не завадила би інструкція англійською, бо солов'їною якось надто стисло все описане.
- Продавец OKSTORE
Вітаємо пане Денис. Якщо ви хотіли синій, потрібно було замовляти синій. У вас в замовленні вказаний чорний - тому відправили чорний. Стосовно інструкції то дійсно, вона лише на українській мові поки що, в майбутньому ще буде на англійській. Ми в процесі вирішення цієї проблеми.
- Віктор В***Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Цвет: Black
Звук для такого розміру чудовий , хоча 1 динамік. Вигляд дешевий... Складно регулювати гучність
- Достоинства:
- Потужний звук.
- Недостатки:
- Регулювання гучності,режимів, .., відсутність стерео.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Цвет: Black
нормальне радіо за нормальні гроші
- Людмила Т***Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Цвет: Blue
неочікувана якість звуку від такого приймача. Поки що всим задоволена. Дякую за швидку відправку і чудовий сервіс.
- Юрій Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Цвет: Blue
нормальне радіо
- Гончаренко Е***Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Цвет: Blue