Отзывы покупателей о Радиоприемник / Bluetooth-колонка с аккумулятором LED дисплей HF216 ( FM, USB, MP3, MicroSD) Blue

Оценка пользователей 4.58/5
на основе 31 отзыв
  • Анатолий В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Цвет: Black

Працював майже рік і раптово замовк, дисплей робе, звуку немає.можна викидать.

Достоинства:
    Працював гарно на дачі.
    Недостатки:
    Замовк.
  • Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Цвет: Black

Знайшла це fm-радіо на акумуляторі з пристойним звуком і зраділа, слухала його і чемно заряджала від мережі, аж доки колонка не повідомила, що потребує зарядки і відключилася(
    Я звісно засмутилася (може радіо-колонка несправна), але вирішила для тесту поміняти кабель живлення, і не одразу (розʼєм живлення на колонці дуже тугий), але колонка почала заряджатися, навіть стало видно червоний індикатор поряд з розʼємом живлення (гасне, коли заряд 100%).
    Трошки стресанула, але обійшлося)
    Також дуже вдячна пані з недавнім відгуком тут про те, що заряд колонки видно після підключення блютузом до смартфона, дуже корисна порада

Достоинства:
    Легкий, компактний, акумулятор, блютуз, пристойні звук і гучність, ціна, швидка доставка
    Недостатки:
    Непрацюючий кабель живлення usb micro, замінила на свій
    • Ольга

P.S. Приємно здивована клієнтським сервісом Продавця - миттєво відреагували на відгук з описом проблеми, подзвонили/написали, запропонували рішення, …
      Дякую за приємне враження від покупки вашого товару

• Алла К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Цвет: Black

Гарний і недорогий радіоприймач/блютуз колонка. Середній розмір, не громіздке але й не кишенькове. Якраз те що потрібно було. Звук більш менш норм, баси адекватно видає, гучність сильна. Щоб перевірити заряд батареї треба підключити до телефону через блютуз і на екрані виведе актуальний заряд. По іншому зрозуміти який заряд батареї не вийде - немає індикатора на екрані.

Достоинства:
    Дешевий і гучний
    Недостатки:
    Незмінна АКБ
  • Людмила

Пристойний приймач.

Достоинства:
    Гучний, простий в управлінні. Зарядка usb.
    Недостатки:
    Не знаю як зняти цього механічного спікера але це не критично.
  • Хижинский А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Цвет: Black

На удивление хороший звук.

Достоинства:
    Хороший звук.
  • виктор Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Цвет: Black

Отличный аппарат, отдельное спасибо что напечатали инструкцию (пусть на А4, и картридж принтера уже ожидает обслуживания, но это все мелочи)))

Достоинства:
    легкий, компактный
    Недостатки:
    умтаревший разьем зарядки
  • Анатолій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Цвет: Black

Класний апарат. Кричить що дурне! По частотам норм.

Достоинства:
    Комфортний звук. Енергоефективний.
    Недостатки:
    Н*****а та антена?
  • Олена К***

Все ок, несподівано маленький

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Цвет: Black

Чудове радіо, взяв на блекаути родичам.

Достоинства:
    Ціна, простота використання
    Недостатки:
    Досить поганий зарядний кабель, але що є
  • Лілія Ш***

Супер!

Достоинства:
    Ціна, якість
  • Вячеслав К***

Супер...

• Василь П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Цвет: Blue

Гороша гучність, ціна, легко налаштувати.

Достоинства:
    Звук, ціна.
    Недостатки:
    Зарядний порт мікро юсб, не найкращий пластик.
  • Людмила
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Цвет: Black

Використовуємо в основному як блютуз колонка, але і як радіо також можна. Звук більше ніж прийнятний тим більше враховуючи ціну девайсу.

Достоинства:
    є
  • Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Цвет: Black

Чудове радіо - колонка. Вибирав щоб ціна була дуже демократична і батарея тримала відмінно. На мій погляд в цьому девайсі це все якраз урівноважено. Покупкою задоволений.

• Елена Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Цвет: Black

Користуюся приймачем кілька днів. Я не змогла розібратися без нормальної інструкції, як ловити різні станціі, дуже швидко все миготить. Випадково натрапила на Прямий FM, його і слухаю, коли нема світла. Заряду батареї вистачає годин на 8-9. Сподобалось, що приймач сам нагадує, коли треба підзарядитися.Під час зарядки світиться індикатор, а коли заряд повний - гасне. Це зручно. За такі гроші доволі добрий пристрій (якщо не зламається швидко).

• Артем
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Цвет: Black

ерунда полнейшая. ловит радио с шипением. качество звука по блютузу - противная пищалка. лучше доплатить 1000грн и купить нормальную колонку. люди которые пишут "хорошо звучит" - до этого слушали радиоточку Маяк

• Продавец  OKSTORE

Вітаємо пане Артем. Все це дуже дивно. Товар ви нам відмовилися повертати, слухавку кинули на пів розмови, навіть не дослухавши менеджера. Тому питань більше чим відповідей.

• Артем

слушать не умеет как раз менеджер, я не учитель в школе, чтобы повторять много раз одно и тоже. Возвращать бегать на Новую Почту всякий хлам МНЕ НЕ ИНТЕРЕСНО. интересно - писать реальные отзывы, которые не вводят в заблуждение, в отличии от тех,на которые я сам повелся

• Альона М***

А в якому ви регіоні ? Може в сільській місцевості не ловить ? Бо я бабусі думаю взяти, а вона в селі

• Денис Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Цвет: Black

неочікувана якість звуку від китайської радіо-колонки. Звук чистий, досить гучний і не рипить. Приїхала заряджена десть на половину, точно сказати складно так як немає індикатора. Але була гарантія на 6 міс. і інструкція, коротка але лаконічна. В цілому товар себе добре зарекомендував.

Достоинства:
    чудове радіо-колонка
  • Назар Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Цвет: Blue

Брав на подарунок. Сильно довго не тримає... біля 4 годин. Звук хороший. З керуванням розібрався.

• Лариса Б***

Дуже сподобалось. Супер

• Анатолий В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Цвет: Black

Гарний приймач,з 32-х станцій налаштованих в місті,на дачі далеченько від міста слухаю половину,цього хватає.Не має
    на дисплеї заряду акумулятору,не видно коли вже заряджено.

• Станіслав О***

Літо, кум, шашлики.....

Достоинства:
    чудовий звук і блютуз миттєво коннектиться
  • Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Цвет: Black

нормальне радіо - все сподобалося. Батарея тримає довго, але і я не на максимумі слухаю бо дуже гучно кричить. Загалом за таку ціну це досить прийнятний девайс.

Достоинства:
    є
  • Максим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Цвет: Black

нормальне радіо, досить гучне як для таких розмірів. Батарея тримає довго.

• Денис М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Цвет: Black

Неочікувано доволі потужно та якісно звучить. Скільки протримається акумулятор потім напишу. Щоправда я хотів синій, а приїхав чорний, але то таке...

Достоинства:
    Маленький але міцний
    Недостатки:
    Трохи складно програмувати радіостанції, не завадила би інструкція англійською, бо солов'їною якось надто стисло все описане.
    • Продавец  OKSTORE

Вітаємо пане Денис. Якщо ви хотіли синій, потрібно було замовляти синій. У вас в замовленні вказаний чорний - тому відправили чорний. Стосовно інструкції то дійсно, вона лише на українській мові поки що, в майбутньому ще буде на англійській. Ми в процесі вирішення цієї проблеми.

• Віктор В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Цвет: Black

Звук для такого розміру чудовий , хоча 1 динамік. Вигляд дешевий... Складно регулювати гучність

Достоинства:
    Потужний звук.
    Недостатки:
    Регулювання гучності,режимів, .., відсутність стерео.
  • Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Цвет: Black

нормальне радіо за нормальні гроші

• Людмила Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Цвет: Blue

неочікувана якість звуку від такого приймача. Поки що всим задоволена. Дякую за швидку відправку і чудовий сервіс.

• Юрій Ф***

нормальне радіо