Отзывы покупателей о Безпроводной петличный микрофон Proove Live Type-C/Lightning

Оценка пользователей 4.61/5
  • Наталья З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Justdoit. Цвет: Черный

Все підійшло і швидко приїхало

• Катерина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Justdoit. Цвет: Черный

Все супер. Доставили дуже швидко, класна якість і приємні продавці
    Дякую

• Карина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Justdoit. Цвет: Черный

Чудовий мікрофон, працює на відмінно

• Алина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Justdoit. Цвет: Черный

Замовляла мікрофон,дуже гарна якість і гарна ціна в порівнянні з іншими.

• Маргарита Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Justdoit. Цвет: Черный

2 місяці не активного користування і лопнув зажим на обох петлічках. На возврат не приймають , гарантія не покриває цей нюанс. Дуже шкода

• Марія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Justdoit. Цвет: Черный

Дуже класні петлички. Раджу.

• Ельміра К***

Дуже задоволена товаром
    Легкий у користуванні
    Звук хороший

Достоинства:
    Ціна і якість
  • Анастасія І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ARMADA. Цвет: Черный

По роботі мікрофона- працює добре
    По якості кріплення-величезний мінус. Після 2 місяців користування тріснула прищепка …Просто зберігаючись в машині.. пересохло чи я незнаю
    Написала продавцю, на звʼязок не виходе чогось..
    Якось би відремонтувати, бо жалко. Працює мікрофон реально добре

Достоинства:
    Якість мікрофона супер, звучання
  • Віталій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Justdoit. Цвет: Черный

Гарний вигляд та чудовий звук.

• Руслан Ш***

Четкий звук

• Юлія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Justdoit. Цвет: Черный

Близько місяця користуюсь цією петличкою, дуже подобається звук, гарний шумодав. Затримка при записі відео відсутня. Задоволена на всі 100

Достоинства:
    Гарний звук
  • Катерина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Justdoit. Цвет: Черный

Достатньо швидка доставка, добре запаковано. Мікрофон хороший

Достоинства:
    Доступна ціна, легко навчилися користуватися
    Недостатки:
    Поки не знайшли
  • Олег Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Нікому не рекомендую, 2к грн на вітер. Їм навіть ще місяця нема, та і користувались ними від сили раз 10. Зразу відповідаю Представнику, так як зараз літо, то защібки крім футболок ніяких речей не бачили.

Недостатки:
    Одноразові защібки

Дякуємо за ваш відгук!
      Нам шкода, що ви зіштовхнулися з такою ситуацією. Радимо звернутися до сервісного центру виробника або у точку покупки для обміну чи перевірки пристрою – так проблему вирішать найшвидше. У гарантійному талоні є пошта виробника та QR-код для швидкого зв’язку через месенджери. Напишіть нам, щоб ми змогли закрити питання з вами індивідуально.

• Олег Л***

Коротко про "сервіс" розетки - здали мікрофон 09.09, 11.09 він потрапив на склад іііііііііі аж тільки 30.09 в сервісний центр. Ви серйозно??? Ви його пішки несли??? Менше місяця в користуванні, більше місяця в сервісі...

Олеже, нам дуже шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Якщо є можливість напишіть нам номер сервісної накладної, ми зі своєї сторони з'ясуємо чому такі терміни.

• Олег Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Justdoit. Цвет: Черный

Сын доволен микрофоном , все работает хорошо !
    Спасибо!

• Владислав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Justdoit. Цвет: Черный

Чудовий мікрофон. Якість та зручність самого товару - топчик. Якість звуку також. Комунікація з менеджером магазину також на висоті.

Достоинства:
    Якість товару.
  • Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Justdoit. Цвет: Черный

Якісний товар на всі 100%, рекомендую, якість пластика хороша, функціональність найкраща через тих що є на ринку

• Єлизавета Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Justdoit. Цвет: Черный

Дуже якісний мікрофон за свою ціну, легкий у використанні, все просто і зрозуміло. Я перший раз робила замовлення на цьому сайті, але все досить швидко та оперативно відбулося. Дякую!

• Владислав Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Justdoit. Цвет: Черный

Замовляли, швидко звʼязались, відправили, отримали.

Достоинства:
    Дуже вигідна ціна
  • Сергей Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Justdoit. Цвет: Черный

Бюджетный, но качественный микрофон: удивил качеством звука и лёгкостью подключения. Простое управление, на удивление хорошее шумоподавление. Пробовал как на Андроид, так и на Айфон — всё работает.

Из минусов — есть эхоподавление, но как раз оно работает кое-как... но эхо подавляется при режиме шумоподавления, так что минус не существенный.

Достоинства:
    Бюджетный, хорошая звукопередача, работает даже сквозь препятствия, простота подключения и управления.
    Недостатки:
    Плохо работает подавление эха.
  • Світлана Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Nskins. Цвет: Черный

Купила мікрофон у цьому магазині - залишилась дуже задоволена!
    По-перше, ціни приємно здивували - значно нижчі, ніж в інших магазинах.
    По-друге, окреме спасибі хлопцям, які мене обслуговували: відкриті, щирі, доброзичливі та реально розбираються у своїй справі. Все чітко пояснили, показали, що і як з мікрофоном робити, допомогли обрати саме те, що мені потрібно.
    Обслуговування на високому рівні - відчувається, що їм справді важливо, щоб клієнт був задоволений.
    Рекомендую магазин усім, хто цінує якість, сервіс і людське ставлення

• Продавец  Nskins

Дякуємо за відгук

• Елена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Justdoit. Цвет: Черный

Сподобалось, що відповідає ціна/якіть, дуже легкий у використанні, все просто і зрозуміло. Дякую магазину за швидку відправку. Сервіс супер!

Достоинства:
    Гарний звук
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Оксана З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Nskins. Цвет: Черный

Чудова якість запису. Гарний і зручний дизайн. 100% вартує своїх грошей)

• Карина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Justdoit. Цвет: Черный

Дякую дуже за такий чудовий мікрофон, мені його порекомендувала моя колега, і він дійсно виявися 10/10 по всім параметрамЯ дуже рада покупці, до речі перший раз замовляю на цьому сайті, але все досить просто та швидко, це круто) дякую!

Достоинства:
    Якість, звук, упаковка
  • Антон Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Гарна якість звуку, швидко підключився без усілякого софта, 2 мікрофони дає можливість записувати діалог \ інтерв'ю. З мікрфоном і без різнция дуже велика. Є адаптер як для Android та і для iPhone.

АЛЕ, десь через 2.5 тижні використання зламалась защібка на одному з мікрофонів...

Достоинства:
    якість звуку, зручність
    Недостатки:
    слабкий пластик на защібці

Дякуємо за відгук, Антоне.
      Раді, що якість звуку та зручність використання вам сподобались. Щодо зауваження про пластикову частину захисту — шкода, що виникла така ситуація. Матеріали пристрою розраховані на стандартне використання, однак надмірне навантаження дійсно може призвести до пошкодження.
      Ми цінуємо вашу думку та вже передали інформацію до відділу контролю якості. Дякуємо, що допомагаєте нам удосконалювати продукцію!

• Максютенко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Justdoit. Цвет: Черный

Вчора протестували мікрофони - це вау! Кайфонули вже на моменті розпаковки, всі деталі і якість топ

Кейс маленький, зручний, мікрофони маленькі на прищіпках і магнітяться до кейса, тобто якщо вони в ньому, то нікуди не випадуть, два розйоми тайп сі та лайтнінг, що дуже зручно під різні телефони. Ще й стікер пак в комплекті

Працює супер! Дякую велике

Раджу!

Достоинства:
    Все топ, якість супер
    • Продавец  Justdoit

Вітаю!
      Так, на певному рівні присутнє

• Богдана В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Justdoit. Цвет: Черный

Класний компактний мікрофон, великою перевагою для мене була наявність двох конекторів, для Lighting i Type-C. Поки записувала тільки вдома, звук чудовий.

Достоинства:
    2 конектори, 2 мікрофони
  • Артур Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Justdoit. Цвет: Черный

Досить хороший варіант як на свою ціну.

• Любомир Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Justdoit. Цвет: Черный

Купив даний мікрофон. Хочу сказати що дуже якісно зроблений, якісний пластик, хороші зажими. Заряджаються від футляра для зберігання. Якість звуку класна, без зайвих шумів.
    Продавець відправив протягом кількох годин.
    Рекомендую!!!

Достоинства:
    Якісний звук
  • Катерина Л***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Защібки пропрацювали дуже мало. Хоча звук норм. Але навіть пів року при дуже рідких зйомках не витримало(((

Доброго дня!
      Дякуємо за ваш відгук і зворотний зв’язок. Нам прикро, що досвід використання виявився таким. Мікрофон Proove Live розрахований на тривале використання, тому описана ситуація не є типовою.
      Рекомендуємо звернутися до продавця за місцем придбання для перевірки пристрою в межах гарантійного обслуговування. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом — це допомагає нам ставати кращими.