Отзывы покупателей о Овальный Лежак Harley and Cho Donut Soft Touch Ocean XL 110х80х23 cm Голубой для собак (3102869)

• Олеся
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 95 x 70 x 22. Цвет: Серый

надзвичайно якісна та практична лежанка

Достоинства:
    якісна, симпатична, практична
    Недостатки:
    нема
  • Черепенко Н***

Цуценя бігля любить у ньому спати, то ніжиться лежачи на спині, то стрибає ніби на батуті, або ховає свої цінності під валиком. Для бігля розмір,- саме те що потрібно.

Достоинства:
    Якісний, зручний лежак.
    Недостатки:
    Користуємося 2 тижні. Пока не виявила.
  • Ольга

Відмінна якість, дуже красиве і зручне ліжеско. Щєнку дуже подобається.

• Таня

Чудова лежанка

• Таня Ж***

Комфортна лежаканка, мій французик любить спати в ній.

• Анна

Дуже гарний, якісний матеріал.
    Купила для свого кокер спанієля. Не ризикнула брати М , щоб не було тісно. Тепер у нього цілий аеродром, там поміститься 2 собаки.
    Доставка вчасно. Дякую Розетка

Достоинства:
    Міцний до кігтів собаки, коли він стелиться. Чохол знімається для прання. Застібки приховані.
    Недостатки:
    Поки не знайшли
  • Дмитро К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 110 x 80 x 23. Цвет: Розовый

Дуже приємна на дотик тканина. Чудова якість виготовлення.

Достоинства:
    Якість
  • Наталія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 95 x 70 x 22. Цвет: Розовый

Чудовий лежак, коли розпаковували, собака стрибала від щастя :)
    Їй дуже сподобався, видно що дуже зручно і вона с задоволенням там спить або грається. Для бігля підійшло прекрасно.
    Також зручно що в разі чого можна зняти чохол і попрати.
    Рекомендую!

• Дмитро К***

Дуже приємна на дотик тканина. Усе якісно зроблено.

Достоинства:
    Якість
  • Назарова О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 95 x 70 x 22. Цвет: Коричневый

Чудовий лежак-якісний ,жорсткі подушки-не провалюються до дна під вагою .Рекомендую!
    (Француз-15 кг)

• Юлия Б***

Лежак просто супер ! Добротний, якісний. Купувала для лабрадора і двох малих ) Всі поміщаються і дуже задоволені )

Достоинства:
    Якісний, зручний, гарна тканина
  • Вадим А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЕКСПЕРТПЕТ

Добрый вечер! Лежак уже у нас, спасибо! Ожидания того стоили! Это уже второй лежак этой фирмы, они шикарны! Спасибо!

Достоинства:
    Всё отлично
    Недостатки:
    Их нет
    • Продавец  ЕКСПЕРТПЕТ

Дякуємо за замовлення та зворотній зв‘язок.
      Ми раді, що Ви залишились задоволені покупкою в нашому зоомагазині.
      Нехай Вашому хвостатому смакує.
      До наступних зустрічей!

• Майя О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 110 x 80 x 23. Цвет: Голубой

Дуже гарна та якісна лежанка. Чудово підійшла для лабрадора 35 кг.

• Микола М***

Нашому улюбленцю дуже сподобалось новеньке ліжечко. Зразу ж застрибнула, а зараз вже спить.

• Юлия В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 95 x 70 x 22. Цвет: Голубой

Очень качественный товар ) собацюн сразу же оценил и не хочет слазить ❤️

Достоинства:
    Качество
    Недостатки:
    Пока не выявлено
  • Анастасия Ш***
    Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 95 x 70 x 22. Цвет: Голубой

Чудовий лежак