Отзывы покупателей о Набор квадратная турбо швабра с отжимом и ведром на 2 л, с полосканием и центрифугой для уборки дома, мытья полов, окон, стен, 2 мопа в комплекте серая

Оценка пользователей 3.25/5
  • Вікторія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EKILIMOK

Покупкою повністю задоволена, швабра виправдала всі мої очікування. Продавець одразу надав інструкцію з використання та все детально пояснив. Рекомендую

• Олександр А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EKILIMOK

Спочатку не розібрався як ганчірка повинна намокнути, бо вона не дістає до води, а системи подачі води фактично немає. Подумав, що якийсь брак, зателефонував продавцю, але він не відповів, тож одразу залишив скаргу.
    Але продавець сам написав мені у вайбер, вибачився що не зміг прийняти дзвінок, і у форматі переписки відповів на всі мої питання, надіслав відео з поясненнями як все працює і воно дійсно запрацювало. Тож вибачаюсь, ще раз, за передчасну скаргу і дякю за допомогу! Але пропоную додати якусь інструкцію для дурників, як я, або qr-код з посиланням на ваші відео)

Достоинства:
    Продавець активно відповідає і допомогає у випадках винекнення питань
    Недостатки:
    Немає інструкції, не зовсім одразу було зрозуміло як все працює
  • Исмаил К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EKILIMOK

Зламалася через два тижні після придбання

• Илья П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EKILIMOK

Не рекомендую. Все дуже поганої якості.

• Продавец  EKILIMOK

Шкода що вам не сподобався товар. Скажіть будь ласка - в чому саме, як ви кажете, "погана якість"?