Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Живой корм для животных Зофобас набор 100 шт 88055

Оценка пользователей 4.5/5
  • Анна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Вусик

Личинки приїхали вчасно, всі живі, великі та дуже активні. Якість супер, жодних нарікань немає. Дякую продавцю за свіжий корм, замовлятиму знову

Достоинства:
    Якість розмір
    • Продавец  Вусик

Анно, дякуємо Вам за довіру та ще один чудовий відгук Дуже приємно знати, що личинки приїхали вчасно, були активними, великими та хорошої якості. Ми завжди стараємося відправляти живий корм у найкращому стані, тому такі слова для нас особливо цінні Щиро вдячні за Вашу оцінку та намір замовляти знову. Будемо раді й надалі радувати Вас якісним кормом та гарним сервісом

• Катерина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Вусик

Чудові зофобуси.Замовляю для агами на постійній основі.Упаковано дуже ретельно і швидка відправка замовлення.

Достоинства:
    Швидко і якісно
    • Продавец  Вусик

Катерино, дякуємо Вам за довіру та постійні замовлення Дуже раді, що живий корм гарної якості, а пакування й швидка відправка залишають приємні враження. Ми уважно ставимося до таких замовлень, щоб усе доїжджало якнайкраще. Бажаємо Вашій агамі гарного апетиту та будемо раді новим зверненням

• Альона Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Вусик

Все було б чудово, якби вони приїжджали живі , в морози на жаль не раджу замовляти, вони не виживуть, про це не попереджають і ніяк це не компенсують, в результаті тварині їх вже їсти не можна і гроші викинуті на вітер

• Продавец  Вусик

Дякуємо за ваш відгук. Нам щиро шкода, що у вас склалося негативне враження. Хочемо уточнити, що замовлення з живими комахами потребують обов’язкового отримання в день прибуття. Під час оформлення вас було поінформовано, що це живий корм, чутливий до температурних умов, і що його необхідно забирати вчасно. На жаль, замовлення було отримане не в день доставки, через що комахи тривалий час перебували в холодних умовах відділення, що безпосередньо вплинуло на їхній стан. У таких випадках ми не можемо гарантувати виживання живого корму. Нам прикро, що так сталося, і ми завжди готові надати рекомендації щодо безпечного замовлення та отримання живих кормів у холодний період

• Максим С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Вусик

Чудовий продавець, все чудово упаковано, мої павуки-птахоїди задоволені

Достоинства:
    Якість