- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Вусик
Приїхали живі. Прислали таких маленьких, що їх треба місяць годувати.
- Достоинства:
- Вчасно. Живі
- Анна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Вусик
Черв'яки приїхали чисті, великі та активні. Жодного неприємного запаху немає. Їдять із великим апетитом. Буду замовляти ще!
- Недостатки:
- Продавец Вусик
Анно, дякуємо Вам за такий позитивний відгук Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені якістю корму та відзначили його стан при отриманні. Особливо радує, що Ваші улюбленці їдять його з великим апетитом — це найкращий показник якості Дякуємо за довіру та за те, що поділилися своїми враженнями. Будемо раді знову підготувати для Вас якісне замовлення
- Аня Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Вусик
Швидка доставка, гарно запаковано, рекомендую.
- Продавец Вусик
Аню, дякуємо Вам за рекомендацію та теплий відгук Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені швидкістю доставки та якістю пакування Ми завжди стараємося, щоб кожне замовлення доїжджало до наших гостей швидко та в належному стані. Щиро вдячні за довіру та будемо раді знову бачити Вас серед наших гостей
- Володимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: Вусик
Прийшли всі живі
- Достоинства:
- Прийшло десь 120 штук
- Продавец Вусик
Володимире, дякуємо Вам за відгук Дуже раді, що живий корм доїхав у гарному стані та всі приїхали живі. Окремо приємно, що кількість навіть порадувала Вас більше очікуваного Ми завжди стараємося уважно пакувати такі замовлення, щоб вони безпечно доїжджали до наших гостей. Бажаємо Вашим улюбленцям гарного апетиту, а Вам — лише вдалих покупок
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Вусик
Швидко доставили, гарно запакований, свіжий. Дякую!
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
- Продавец Вусик
Ірино, дякуємо Вам за такий приємний відгук Нам дуже радісно знати, що замовлення швидко дісталося до Вас, товар був добре запакований та повністю виправдав Ваші очікування. Ми приділяємо велику увагу якості товарів і пакуванню, тому особливо приємно, що Ви це відзначили Щиро вдячні за довіру та теплі слова. Бажаємо Вам лише приємних покупок і завжди будемо раді бачити Вас серед наших гостей
- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Вусик
Непоганий
- Продавец Вусик
Нам важливі всі відгуки стосовно нашого обслуговування, будемо старатися ще більше!