Отзывы покупателей о Школьный ортопедический детский рюкзак для мальчиков Universe World Rocket космос планеты для мальчика в школу 1 – 5 класс и первоклассника черный
- Валентина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Рюкзак яскравий. Замки гарної якості. Але спинка не ортопедична - вона не зовсім м'яка, але й не така яка повинна бути
- Достоинства:
- Гарний колір, багато кишень. Легкий
- Недостатки:
- Не ортопедична спинка
- Продавец Trendzy goods
Ортопедичність рюкзака визначається рівнем мякості спинки, а сукупністю властивостей.
Наші ортопедичні властивості детально описані в описі товару, і усі ці властивості наявні в нашому рюкзаку, а саме:
- Жорсткий каркас;
- Спеціальні ортопедичні подушки з вентиляцією, які вшиті в спинку, виконують кілька функцій :
1) рівномірно розподіляють навантаження на плечі та спину;
2) масажують спину;
3) знімаючи напругу.
- Широкі, еластичні та м'які лямки – це дозволяє м'язам розслабитись, зняти напругу;
- Правильні S-образні лямки, які анатомічно прилягають до вигинів тіла дитини;
- Лямки регулюються за довжиною, щоб підходити під різний зріст дитини;
- Вага всього 780 грам, що додатково не навантажує спину;
- Потовщені м'які лямки не врізаються в шкіру, не доставляють дискомфорту;
- Вікторія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Суперовий рюкзак. Син носив його весь перший клас. Пережив всяке-різне і свій початковий вигляд не втратив. Будемо і в другий клас його використовувати.
- Достоинства:
- Міцний, якісний, чудовий.
- Токар В***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Дуже якісний рюкзак. Достатньо вмісткий.
Сину сподобався!- Достоинства:
- Не дивлячись на те, що він чорний, він дуже гарний. Яскравий.
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Чудовий рюкзак, сину сподобався
- Яна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Чудовий рюкзак за свої кошти.
- Достоинства:
- Легенький
- Светлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Гарний рюкзак. Яскравий. Дитині сподобався. Дякуємо за швидку доставку.
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Дуже гарний рюкзак, зручний, місткий, все продумано в ньому, кишені, ручки, світловідбивачі. Те, що треба для школяра. Дитина задоволена. Дякуємо магазину за швидку доставку.
- Віктор Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Гарний рюкзак, недоліків не бачу.
- Москаленко М***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Гарний , Мені сподобався
- Віта Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Купила цей рюкзак для свого сина і дуже задоволена вибором. Він легкий, зручний і має багато відділів для всього необхідного: книг, зошитів та канцелярії. Матеріал стійкий до забруднень, а кольори яскраві та насичені. Спинка добре продумана, забезпечує зручну посадку, що дуже важливо для здоров'я. Рюкзак добре тримає форму і не провисає. Одним словом, це ідеальний вибір для школярів!"