Отзывы покупателей о Органайзер для мелочей MBM FH-01 WHITE/WOOD

Використовую для декоративної косметики
    Все супер

• Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Высота: 12.7. Ширина: 9.1

Якісний пластик, акуратно зроблений виріб. Зручний.

Дуже дякуємо за Ваш відгук!

• Ольга И***

Дуже зручний

• Ирина З***

Хороший
    Міцний

Дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Ми раді, що Вам сподобався наш органайзер. Приємного користування! Будемо раді новим покупкам!

• Юлия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Высота: 12.7. Ширина: 9.1

Класний органайзер. Стоїть майже півроку в ванній кімнаті - все ціле, як новенький. Зручний та місткий.

Дякуємо за ваш відгук.

• Каріна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Высота: 12.7. Ширина: 9.1

Дуже прикольний органайзер, але по фото можна подумати, що він більший

Достоинства:
    Гарний
    Недостатки:
    Не знайшла

Дякуємо, що поділились враженнями. Приємного користування.

• Ирина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Высота: 12.7. Ширина: 9.1

Колір скоріше молочний або слонова кость, майте на увазі

Достоинства:
    Функціональний, компактний
    Недостатки:
    Не білий, як це заявлено

Дякуємо за Ваш відгук)

• Ольга Б***

Сподобався.

• Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Высота: 12.7. Ширина: 9.1

Сам органайзер зручний та стильний, розмір компактний, мені сподобався

З нюансів- виробник не обробив дерево, прийшло з пліснявою, хоча ціна така, що такого точно не мало би бути((
    Цей же виробник має пластикові сірі органайзери, він, в порівнянні з цим, сподобався більше..

Достоинства:
    Красивий та зручний органайзер
    Недостатки:
    Пліснява

Вікторія, доброго дня. Нам дуже шкода, що так трапилось . Хочемо Вас запевнити, що це одиничний випадок. Раніше даної проблеми в нас не виникало . Прохання звернутись до підтримки Розетки @Rozetka_helpBot за для найшвидшого вирішення даного питання.

• Оксана І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Высота: 12.7. Ширина: 9.1

Гарно виглядає органайзер , але не комплектний((

Достоинства:
    Виглядає гарно
    Недостатки:
    Не вистачає однієї роздільної планки

Оксана, доброго дня. До попереднього вашого коментаря , ми надали вам відповідь , що ви можете звернутись в службу підтримки в телеграм @Rozetka_helpBot за для обміну товару. Нам дійсно шкода, що ви отримали недоукомплектований товар. Надіємось дана ситуація швидко вирішиться.

• Оксана І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Высота: 12.7. Ширина: 9.1

Органайзер сподрбався, але перетинки не вистачає. Шкода.

Достоинства:
    Непогана якість
    Недостатки:
    Органайзер прийшов без однієї перетинки(

Оксана, нам шкода, що так сталось . Прохання зверніться до довідкового центру або чат боту @Rozetka_helpBot для з'ясування можливості обміну товару.

• Алина К***

Органайзер неплохой

Недостатки:
    Пришёл без 1 перегородки

Алина, нам шкода, що так сталось . Прохання зверніться до довідкового центру або чат боту @Rozetka_helpBot для з'ясування можливості обміну товару.

• Вера Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Высота: 12.7. Ширина: 9.1

Решила поменять органайзер для расчёсок в ванной. Небольшой, удобный, компактный. Идеально вписался на столешницу в ванной комнате.

Достоинства:
    Компактный и удобный

• Олександра
    Отзыв от покупателя. Продавец: Wixen. Цвет: Белый

Якісний, красивий і не великий органайзер. Чудово підходить для всіляких косметичних штучок.

• Маша П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Wixen. Цвет: Белый

Дуже якісна канцелярська підставка. На дотик приємне біле матове покриття. Перегородки з дерева які легко фіксуються та дістаються за потреби протерти підставку. Недоліків не зауважила.

• Валентина Г***

Супер органайзер

• Олександра
    Отзыв от покупателя. Продавец: Wixen. Цвет: Белый

Якісний і приємний на дотик пластик. Виглядає стильно і мені ідеально підійшов за розміром - для карандашів, ножиць и т.і. Покупкою задоволена :)

• Михаил З***

Органайзер отличный,
    не маленький, и не огромный, думал будет меньше
    доставили быстро

• Петрик А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Высота: 12.7. Ширина: 9.1

Стоит на компьюетрном столе для свякой мелочи. Размер отличный

Достоинства:
    Дизайн
    Недостатки:
    Перемычки не закреплены снизу

Дякуємо за Ваш відгук!

• Пясковска Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Высота: 12.7. Ширина: 9.1

качественный глянцевый пластик (он не белоснежный, а молочно белый, приятный на ощупь) отлично сочетается с деревянной бамбуковой вставкой. сначала смутил незначительный люфт разделителей, но после заполнения люфт исчез. использую в ванной для косметики, маникюрных принадлежностей и т.п. отдельно заказала для мужа - для триммера, бритвенные станков и кремов.

Достоинства:
    мега удобный, красивый дизайн
  • Даниил Г***

Крутой органайзер

Достоинства:
    Очень хорошо выглядит и тактильно приятный
    Недостатки:
    Абсолютно никаких
  • Карпова Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: IDei. Цвет: Белый

підходить для всього, від слова "абсолютно". Зручний і компактний органайзер, всередині планки з дерева. Миється легко. Можна ще більший розмір взяти.

Достоинства:
    стильно виглядає
    • Продавец  IDei

Дякуємо за відгук, щиро раді, що Вам сподобалась наша продукція))))

• Мария Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: IDei. Цвет: Белый

Отлично подходит для хранения специй в заводских упаковках

Достоинства:
    Красивый, хорошее качество
    Недостатки:
    Не обнаружила
    • Продавец  IDei

Дякуемо за відгук) раді, що Вам сподобалась наша продукція)