Отзывы покупателей о Конфеты в коробке ассорти ТМ Amanti 1 кг Аманти классический вкус фрукты в шоколаде

Оценка пользователей 4.65/5
  • Анастасія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Csc753

Чудовий набір цукерок, вже замовили ще дві коробки

Достоинства:
    Смачні
  • Сергій Б***

Дякую)..сподобались..смачні цукерки

• Діана Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Csc753

Дуже смачні цукерки! Свіжі і в міру солодкі. Навіть шоколад гарної якості. Я в захваті

Достоинства:
    Смак
  • Олександра П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Csc753

Взяла на подарунок, везу в іншу країну. Вигляд і різноманіття в упаковці різних смаків, саме те, що привабило і спонукало до покупки. Сподіваюсь, мої закордонні друзі те оцінять)

• Михайло Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Csc753

Вміст цукерок в коробці відрізняється від списку в характеристиках товару. Деяких цукерок там не було (курага в шоколаді, інжир в шоколаді). Але було багато інших і всі вони неймовірно смачні. Кожен вид по-своєму хороший.

Достоинства:
    Смачні, ситні. Різноманіття смаків в одній упаковці
    Недостатки:
    Вміст не відповідає опису товару. Для мене не критично, але комусь може бути важливо
  • Марія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Csc753

Цукерки смачні! Але опис в розділі "характеристика" не зовсім відповідає вмісту. Не очікувала...

Достоинства:
    Смак, швидка доставка.
    Недостатки:
    Очікувала, що вміст буде відповідати опису.
  • Іван Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Csc753

Замовлення отримав без затримок, пакування було надійним і акуратним. Цукерки Amanti та шоколадне асорті дуже смачні, свіжі й повністю відповідають опису. Продавець швидко відправив товар і надав коректний номер ТТН. Якість і сервіс на високому рівні — задоволений покупкою.
    Дякую за товар!

• Христина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Csc753

Свіжі, якісні цукерки, горіхів багато, при тому досить м'ягкі і не "забиті". Купляла вперше на пробу

• Продавец  Csc753

Дякуємо вам за такий теплий відгук!

Нам дуже приємно, що цукерки сподобались !

Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців.

• Виталий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Csc753

Смачні цукерки, купую не вперше

Достоинства:
    Натуральні, смачні
    Недостатки:
    Завжди швидко закінчуються)
    • Продавец  Csc753

Щиро дякуємо за довіру та повторні покупки.

Нам дуже приємно, що ви обираєте наші цукерки не вперше та відзначаєте їх натуральність і смак. Окрема подяка за позитив із «недоліком» — будемо працювати над тим, щоб у вас завжди був запас.

Чекаємо на ваші наступні замовлення.

• Олена Ж***

Цукерки смачні і свіжі

Щиро дякуємо за відгук.

Раді, що цукерки сподобалися та порадували свіжістю. Будемо раді вашим наступним замовленням.

• Алёна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Csc753

Дякуемо вси цукерочки смачни ,тому кому робили подарунок дуже вдячни смачни цукерочки уст,дякуемо та ми задоволенни до такий смачний подарунок зробили,будемо ще замовляти.

Достоинства:
    Смачни та Гарни обхортки на цукерочках.
    Недостатки:
    Нема.
    • Продавец  Csc753

Дякуємо за Ваш відгук!

Раді, що цукерки сподобались і подарунок вдався — дуже приємно отримувати такі відгуки. Будемо раді бачити Вас серед наших покупців знову!

Особлива подяка за відзначення смачних цукерок та гарної упаковки.

• Надія П***

Дуже смачні

Достоинства:
    Різні натуральні в основному начинки із сушених фруктів
    • Продавец  Csc753

Дякуємо за чудовий відгук!
      Раді, що цукерки вам сподобалися і ви оцінили різноманіття натуральних начинок. Нехай смакують і надалі, будемо раді вашим новим замовленням

• Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Csc753

Смачні свіжі цукерки! Вчасна доставка. Дякую!

Дякуємо за відгук.
      Раді, що цукерки вам сподобались . Смачного та будемо раді новим замовленням!

• Владимир П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Csc753

За такі кошти канфети неякі . Не советую!

• Продавец  Csc753

Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що у вас склалося таке враження. Цукерки свіжі та якісні, що підтверджують і інші покупці. Смаки у всіх різні, але ми завжди стараємось пропонувати товар з оптимальним співвідношенням ціни та якості.

• ЮляСторіс.
    Отзыв от покупателя. Продавец: Csc753

Дуже смачні цукерки рекомендую.

• Продавец  Csc753

Щиро дякуємо вам за відгук Будемо раді вашим новим замовленням!

• Ирина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Csc753

Очень вкусные конфеты. Разнообразные вкусы. Сами конфеты большие и аккуратные. Яркие обёртки

Достоинства:
    Много видов в одной коробке. Большие, красивые, яркие
    • Продавец  Csc753

Дякуємо вам за такий приємний відгук! Радий, що вам сподобалися смак, різноманіття та зовнішній вигляд цукерок. Дуже приємно чути, що упаковка та асортимент виправдали очікування. Будемо раді бачити вас знову та дарувати лише приємні враження!

• Маргарита Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Csc753

Дуже смачні, швидка відправка )