Отзывы покупателей о Спортивный бандаж на колено XL размер 1 шт, ортопедический наколенник с фиксирующим ремнем, фиксатор на колено

Оценка пользователей 4.67/5
  • Отзывы про товар продавца FlashShop
  • Наталія О***

• Продавец  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!

• Тетяна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: XL. Цвет: Black-Green

За свою ціну гарний бандаж. Коліно тримає, нічого не сповзає. Займатися в них дійсно комфортно. Якість матеріалу непогана

• Продавец  FlashShop

Добрий день! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Вікторія Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: L. Цвет: Black-Green

Качество отвратительное ,не соответствует размеру.резинка не фиксируется как на фото.

Добрий день!
      Дякуємо вам за відгук і приділений час. Нам щиро шкода, що наколінник не виправдав ваших очікувань. Найімовірніше, причина може бути у виборі розміру, адже відхилень від розмірної сітки не зафіксовано — вироби відповідають заявленим параметрам.

Щодо якості, зазначимо, що дана модель належить до бюджетної безбрендової лінійки, яка, втім, добре зарекомендувала себе серед покупців. Також нагадуємо, що при оплаті при отриманні завжди є можливість оглянути товар перед покупкою та переконатися, що він вам підходить.

Ми щиро сподіваємося, що ваші наступні покупки принесуть вам лише позитивні враження.

• Богдана А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: L. Цвет: Black-Green

Відірвалося на другу ж спробу вдягання. Сміття.

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: L. Цвет: Black-Green

Доповнення до мого попереднього відгуку: два дні експлуатації - поповзла стрілка

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: L. Цвет: Black-Green

Взяла розмір Л на об'єм 43. Відчуваються дуже вільними, сповзають. Ремінці занадто короткі, тож ніякої додаткової фіксації

Достоинства:
    Дешево
    Недостатки:
    Жодної користі, розмір фіг вгадаєш
    • Продавец  FlashShop

Дякуємо вам за відгук і приділений час. Це перше зауваження щодо даної моделі, тому, можливо, під час зняття мірок виникла похибка, через що розмір виявився незручним. У будь-якому випадку у вас є 14 днів для обміну чи повернення, тож якщо ви не знайдете застосування цьому товару, його можна легко повернути. Ми щиро сподіваємось, що наступні ваші покупки у нашому магазині принесуть більше радості та комфорту.

• Людмила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: L. Цвет: Black-Green

Бандаж гарний. За розміром. Чудово підійшов! Дякую!
    Ще й подаруночок цікавий!

Достоинства:
    Якість. В розмір
    • Продавец  FlashShop

Добрий день! Щиро дякуємо вам за теплий відгук і раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо також ознайомитися з іншими товарами нашого асортименту — впевнені, серед них ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді вітати вас серед наших клієнтів! Бажаємо мирного неба, добра та чудового настрою!

• Тамара Б***

Все підійшло
    Дійсно добре тримає коліно

• Литвиненко С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: L. Цвет: Black-Green

Якщо товар іде універсального розміру то нащо робити розмірну сітку. Такоє собі...жодного маркування розміру...китайське барахло

Достоинства:
    Поки незрозуміло
    Недостатки:
    Розміра немає просто резинксг
    • Продавец  FlashShop

Дякуємо за ваш відгук та зворотній зв’язок! Нам щиро прикро, що у вас склалося таке враження про товар.
      На нашому сайті завжди чесно вказується країна виробника — «Китай», і ми цього жодним чином не приховуємо. Що стосується розмірної сітки: виробник надає конкретні параметри для певної моделі, тому ми публікуємо саме цю інформацію. Можливо вам трапився товар без маркування розміру на пакуванні.
      Ми цінуємо кожного покупця і завжди готові піти назустріч. Якщо товар не виправдав ваших очікувань, ви маєте можливість повернути його протягом 14 днів з моменту отримання. Ми гарантуємо просту та прозору процедуру повернення.

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: XL. Цвет: Black-Green

Наколінник дуже якісний, гарно тримає коліно. Замовив ще один.

• Валерія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: XL. Цвет: Black-Green
    Достоинства:
    Все супер: розмір підійшов, обтягує добре

• Новацкая Е***

Бандаж відповідає заявленим функціям

Достоинства:
    Добре фіксує суглоб
    Недостатки:
    Розмір XL не відповідає об'єму то
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Олено! Ми вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Людмила И***

Сподобався, якісний бандаж.
    Продавця рекомендую, доставка швидка.
    Дякую.

• Яременко Н***

досить зручний

• Валерия Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: XXL. Цвет: Black-Green

Товар відповідає характеристиками, доставлено швидко. Дякую

• Продавец  FlashShop

Добрий день, Валеріє! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Ирина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: XL. Цвет: Black-Green

Размер не подошёл, очень маленький

Доброго дня!
      Щиро дякуємо вам за відгук.

Нам шкода, що обраний бандаж вам не підійшов за розміром. Ми справді здивовані такою ситуацією, адже цей товар уже тривалий час є в нашому асортименті та має велику кількість позитивних відгуків, зокрема й щодо відповідності розмірної сітки.

Можемо припустити, що під час вибору могла статися похибка у вимірах. Рекомендовано вимірювати окружність ноги на 10 см вище колінного суглоба, а також враховувати можливу схильність до набряків, яка може впливати на посадку бандажа.

Сподіваємось, що ваші наступні покупки в нашому магазині будуть вдалими та принесуть лише позитивні враження.
      Будемо раді бачити вас серед наших постійних клієнтів!

• Олег Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: XL. Цвет: Black-Green

Все супер ! Товар прийшов дуже швидко і якісно запакований і спортивний бандаж як за цю ціну хорошої якості

• Андрей
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: XL. Цвет: Black-Green

Простой обычный бандаж. За свою цену вполне не плохо. Брал чисто для тренировок, чтоб колено не ныло - подошло. Сколько прослужит, время покажет. Нужно помнить, что если меряется обхват колена и по размерной сетке он близко к верхней планке размера, то лучше брать следующий размер, иначе могут стяжки поддавливать. Отправили оперативно.

Достоинства:
    Простенький, на свою цену выполняет функционал
    Недостатки:
    Бандаж, как бандаж. Многого не ожидал.
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Андрію! Ми щиро вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Владимир А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: XL. Цвет: Black-Green

Отримав швидко. Якістю задоволений.

• Продавец  FlashShop

Добрий день, Володимире! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Аліна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: L. Цвет: Black-Green

Гарна тканина, дихають, довжини ремінця вистачає. На ногі майже не відчуваються. Рекомендую

• Продавец  FlashShop

Добрий день, Аліно! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Марков Д***

Дуже класні

• Продавец  FlashShop

Добрий день, Денисе! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Катерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: XXL. Цвет: Black-Green

Бандаж дуже сподобався, якість відмінна. Зручний у використанні. Рекомендую.

• Продавец  FlashShop

Добрий день, Катерино! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Сергей А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: XXL. Цвет: Black-Green

Бандаж на коліно, дуже якісний, длбре тримає сустав, замовляю вже вдруге в не пожалів

Достоинства:
    Багато
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Сергію! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Володимир Б***

Все ок

• Володимир Б***

Все добре

• Светлана И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: M. Цвет: Black-Green

Велике дякую,товар отримала вчасно,швидко приємно порадував подарунок,рекомендую

Достоинства:
    Швидко,якісно
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Світлано! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Владимир Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: M. Цвет: Black-Green

Дякую, менеджер зв'язалась зі мною, все розпитала, уточнила розмір, товар прийшов якісний.

Достоинства:
    Швидко, якісно.

• Андрей Б***
    Продавец: FlashShop. Размер: XL. Цвет: Black-Green

Така річ не може бути без розмірів. Замовив хл, типу по шкалі, воно сидить , як тряпочка ,і сама тканина не щільна. Краще бінтом заматати, для спорта не годиться, не професійний шерп. Витратив час. Вже писали б, що розмір - універсальний. Я таке бачив і не покупав, бо таке не потрібне.
    Єдине, що там вказано на упаковці, що поміряйте вище коліна на 15 см. Ну і все. Якби я міряв вище на 15 см, то був би ххл по цій шкалі, що на фото товару.

Достоинства:
    Недостатки:
    Там немає ніяких розмірів на упаковці, типу він універсальний якийсь, сітка розмірів на фото - фейк
    • Продавец  FlashShop

Доброго дня!

Нам щиро прикро, що у вас склалося подібне враження від покупки. Ми завжди прагнемо, щоб наші товари повністю відповідали очікуванням клієнтів, і дуже цінуємо зворотний зв’язок.

Щодо розміру — хочемо звернути увагу, що він зазначений не на коробці, а безпосередньо на пакувальному пакеті, в якому знаходяться наколінники. Універсальність розміру справді передбачена конструкцією виробу, проте ми розуміємо, що кожна ситуація — індивідуальна.

Ми завжди відкриті до діалогу та готові запропонувати зручне для вас вирішення: ви можете обміняти товар або повернути його. Будь ласка, повідомте, який варіант буде для вас комфортнішим — і ми оперативно все організуємо.

Щиро дякуємо за звернення та надану можливість покращити сервіс!

• Сергій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЛІОН. Размер: L. Цвет: Black

Корисна річ, гарна якість

• Олександр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Размер: L. Цвет: Black-Green

Якісні наколінники, мені сподобались

• Продавец  VMP

Дякуємо велике за ваш відгук будемо раді якщо ви пореĸомендуете наш магазин друзям і залишите відгук про роботу нашого магазину!

• Вікторія Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЛІОН. Размер: L. Цвет: Black

Наколінники отримала. Все підійшло. Дякую.

• Олена Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЛІОН. Размер: XL. Цвет: Black

Не лестіть собі -- перемірте перед покупкою коліно і переконайтесь, що обрали правильний розмір. Ношу одяг XL, такий же і наколінник купила -- а він тисне, як собака))) і сповзає, бо малий))) Тепер стою перед дилемою -- купувати більшого чи худнути, щоб влізти в цей)))))

Достоинства:
    на таку ціну нормальна якість
    Недостатки:
    своєрідна розмірна сітка)
  • Анна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ElGoog Shop. Размер: Универсальный. Цвет: Orange

Норм

• Надія Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Размер: L. Цвет: Black-Green

Купувала для бабусі, усе підійшло і сподобалось

• Ангеліна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЛІОН. Размер: M. Цвет: Black

Все добре. Але з розміром трішки не вгадали. Потрібно було брати менші.

• Дмитро Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЛІОН. Размер: XL. Цвет: Black

Дуже гарний бандаж для колін, одразу відчувається полегшення під час виконання вправ.