- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Відчутно якісніше прибирає ніж старенький робот пилосос.
- Достоинства:
- Добре тягне. Гарно виглядає. Зручний.
- Недостатки:
- Тяжковатий.
Представник брендуДобрий день, Олександр! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.
- Юлія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Пилосос супер! Функції свої виконує класно, поли миє добре, розбирається і миється легко. Заряд тримає добре, на однокімнатну квартиру вистачило 4 рази попилисосити.Дуже порадувала очисна станція, що іде в подарунок без неї було б не то. Рекомендую
Представник брендуДобрий день, Юлія! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.
- Татяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Дуже сподобався пилосос. Гарно виконує свою функцію, достатньо тримає заряд. Я задоволена покупкою
Представник брендуДобрий день, Тетяна! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.
- Володимир Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Мав в користуванні попередню модель даного електролюкса. В цього одні переваги. Гарна ціна і комплектація.Подобається тримач пилососа та насадок, оскільки попередник кріпився до стіни. Все відповідає опису виробника і продавця. Одні плюси, робота відмінна. Недоліків наразі не виявлено. Покупкою всі задоволені.
- Достоинства:
- Ціна та комплектація.
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Володимир! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Дуже якісний і зручний пилосос. Всмоктує сміття і пилюку дуже добре, гарно миє підлогу, легко збирається і розбирається, чистить щітку натиском кнопки. А головне це фільтр який розбирається на дрібні компоненти і легко чиститься від пилюки.
- Достоинства:
- Легко чиститься, збирається і розбирається, заряду батареї вистачає надовго.
- Недостатки:
- Погано всмоктує сміття яке розміром з насінину сонячника.
Представник брендуДобрий день, Ярослав! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Придбав для будинку під НР, звісно, привабила велика знижка та бренд, до цього був інший пилосос цієї фірми, та пропрацював вірою і правдою 9!!! Років.
Трішки помоніторивши варіанти та відгуки, було визначено брати цей в Розетці і звісно в дуже зручний спосіб купівля частинами.
Приїхав доволі швидко і зручно, як останні роки робить розетка - доставка до будинку
Зібрав, поставив, краса, заряджаю, потім можливо пізніше доповню відгук.
Все інтуїтивно зрозуміло, пару разів підгледів в інструкцію та і все, стоїть на зарядці. Подумую згодом придбати додатковий акумулятор, але побачимо по інтенсивності використання та чи потрібно це буде.
Якщо що цікавить, питайте, з радістю відповім у повідомленнях- Достоинства:
- Хороша ціна, відомий бренд, хороші відгуки, зручна купівля в Розетці та доставка взагалі супер
- Недостатки:
- Поки не виявлено
Представник брендуДобрий день, Сергій! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.
- Ілля М***
Що скажите з приводу потужності та автономності? На скільки вистачає в яких режимах?
- Наталія Н***
Вітаю!
Маю таку модель пилососа. Не можу розібратися, чому при використанні насадки для вологого прибирання не подається вода.
Заздалегідь дякую за відповідь.
- Юрій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Купляв такий сину в подарунок, син дуже задоволений!
Представник брендуДобрий день, Юрій! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Пилосос класний і потужний. Повністю справляється з своїми завданнями. Заряду вистачає пропилососити на авто режимі будинок 100 кв. Насадка для вологого прибирання прекрасно підходить протерти плитку в ванні та коридорі. До покупки був бош, але з часом зламалася ручка і плюс став швидко розряджатися.
- Достоинства:
- Легкий в управлінні, потужний.
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Оксана! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.
- Нина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Сухе прибирання - супер! Я не очікувала, що він такий класний і маневровий. Тепер прибирання набагато легше, не треба тягати за собою дроти, і працює тихіше за звичайний пилосос.
- Достоинства:
- Автономність і незалежність від електромережі
- Недостатки:
- Швидко закінчується заряд батареї
Представник брендуДобрий день, Ніна! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.
- Петрук Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Як для пилососа він достатньо функціональний. Але як миючий пристрій зовсім слабкий. Трохи розмахує воду по підлозі.
- Достоинства:
- Зручний у використанні
- Недостатки:
- Не для вологого прибирання
Представник брендуДобрий день, Людмила! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.
- Спичак О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Класна річ за адекватні кошти, якісна функціональна та комфортна. Навіть діти з задоволенням користуються. Зручно як в будинку так і машинку прибрати. однозначно раджу.
- Достоинства:
- якісно виконаний, багато функціональних насадок,присутня підсвітка, декілька режимів потужності, легкий та зручна оргономічна форма. підставка магнітна для зберігання та заряджання нічого кріпити на стіну не потрідно.
- Недостатки:
- поки не виявлено
Представник брендуДобрий день, Ольга! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.
- МарянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Пилосос дуже класний. Маємо таку модель попереднього покоління,вирішили оновити, тому що цей має потужніший акумулятор і на довше вистачає заряду є насадка для вологого прибирання та розʼєм для зарядки додаткового акумулятора. Гарний дизайн,якісна збірка,хороша потужність всмоктування. Незамінний помічник вдома.
- Достоинства:
- Стильний,якісний,потужний, підлогова станція заряджання, можливість зарядки додаткового акумулятора
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Мар'яна! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.
- Сергій
А де можна придбати додаткові акумулятори для нього?
Представник брендуДобрий день, Сергій! Для детальної консультації та вирішення питання ви можете звернутись за номером гарячої лінії 0 800 50-80-20. З повагою, команда Electrolux.
- Ірина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Якісно справляється зі своєю задачею. Гарно прибирає шерсть собаки та дрібне сміття. Зручний у використанні
- Достоинства:
- Зручний
- Недостатки:
- Поки не виявлено
Представник брендуДобрий день, Ірина! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.
- ОЛЕНАПродавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Питання - де придбати акумулятор та фільтри?
Який тип акумулятора та його технічні характеристики
Представник брендуДобрий день, Олена! Для детальної консультації та вирішення питання ви можете звернутись за номером гарячої лінії 0 800 50-80-20. З повагою, команда Electrolux.
- Іван К***Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Купив таких 2шт.
В одному акум вмер за тиждень до кінця гарантії(здав,чекаю)
Другому пів року і акум вмер(
Не дешеві,але не якісні !
До них поважав бренд,тепер ні!- Достоинства:
- Недостатки:
- Є
Представник брендуДобрий день, Іван! Нам прикро за досвід, який склався у вас з технікою нашого бренду. Для детальної консультації та вирішення питання ви можете звернутись за номером гарячої лінії 0 800 50-80-20. З повагою, команда Electrolux.
- Сергій
Можливо просто вам не повезло, взагалі то у мене їх пилосос більше 9 років прослужив, жодної поломки