Отзывы покупателей о Комплект постільної білизни LELIT 1,5-х сп L-2053, Молочний (50/70) Поплін
- Надія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 150 x 215. Размер наволочки: 2 x 70x70
Хороша, якісна постільна білизна
Представник постачальникаЩиро дякуємо за покупку!
Команда LeLIT вдячна за довіру. Нехай товар служить вам довго та приносить лише радість!
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 180 x 215. Размер наволочки: 2 x 50x70
Хороша постіль. Прала вже декілька разів, не сідає та не утворює катишок. Приємна постіль до тіла, на дотик.
Представник постачальникаЩиро дякуємо за покупку!
- Оксана В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 150 x 215. Размер наволочки: 2 x 70x70
Гарна якість комплекту,але ця тканина сильно мнеться.
Представник постачальникаДякуємо, що обрали саме нас! Для нас цінна кожна думка клієнта, і ми щиро вдячні за ваш час і відгук.
Гарна постіль. Легка. Влітку користуюся. Приємна на дотик.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що обрали нашу продукцію та знайшли час для того, щоб залишити свій відгук. Будемо раді бачити Вас серед наших покупців і у майбутньому.
- Галина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 215. Размер наволочки: 2 x 50x70
Сподобалось,все прийшло швидко.
- Недостатки:
- Юлия П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 2 x 150 x 215. Размер наволочки: 2 x 50x70
Качество хорошее,сшито аккуратно,но не соответствует заявленным размерам-в описании пододеяльник 150 см,а на самом деле 138
- Недостатки:
- Не соответствует заявленным размерам
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за відгук і приємні слова про якість та пошив .
Щодо розміру — нам дуже прикро, що виникла така ситуація. Ми завжди прагнемо відповідати заявленим параметрам, але не виключаємо й виробничий людський фактор.
Будемо вдячні, якщо звернетесь у чат бот для здійснення обміну або повернення.
- Виктория В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 215. Размер наволочки: 2 x 50x70
Все сподобалось
- Достоинства:
- Гарна якість і колір
- Недостатки:
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 215. Размер наволочки: 2 x 50x70
Якість чудова, але по факту прийшла постіль жовтого кольору. Хотіла саме білу з червоними серцями, камера не передає колір
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за Ваш відгук
І на фото, і на відео добре видно, що тканина не біла, а молочна. Однак, можливо налаштування пристрою з якого Ви робили замовлення не змогли передати реальний колір виробу.
- Анастасия Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 150 x 215. Размер наволочки: 2 x 50x70
Дуже сподобався комплект,матеріал супер
- Наталія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 215. Размер наволочки: 2 x 50x70
Дякую. Комплект чудовий!
- Каріна Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 215. Размер наволочки: 2 x 50x70
Білизна гарна, але не вистачає кнопочок щоб закрити підодіяльнік. По якості наче все ок
- Игнатенко Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 215. Размер наволочки: 2 x 50x70
Дуже гарна якість!
- Вера Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 180 x 215. Размер наволочки: 2 x 50x70
Чудова постільна білизна. Якісна, м'якенька. Нам із чоловіком дуже сподобалась. На наше ліжко 160*200 підійшло ідеально.