Отзывы покупателей о Наволочка декоративна плюшевая чохол на подушку черного цвета с искусственного меха кролика 40 х 40 см (PLN2023_9)

• Марина И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Good Vibes. Размеры: 40 x 40. Цвет: Бежевый

Дуже сподобалися наволочки .Вони чудові .

Достоинства:
    Гарні наволочки
  • Ярошовець К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Good Vibes. Размеры: 40 x 40. Цвет: Бордовый

швидко відправили, дякую за маленький презентик, дуже гламурне пакування....

Достоинства:
    гарна, якісна, швидка доставка
    Недостатки:
    відсутні
    • Продавец  Good Vibes

Дякуємо за відгук! Він підтверджує якість товару й допомагає іншим зробити правильний вибір. Нам дуже приємно!

• Юлія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Good Vibes. Размеры: 40 x 40. Цвет: Серый

Дуже якісні наволочки, мʼякі. Продавець зателефонувала і запропонувала ще купити подушки і прихватки. Замовили - все супер! Дякую!

• Ткаченко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Good Vibes. Размеры: 50 x 70. Цвет: Молочный

Надзвичайно м’яка та приємна на дотик. Дуже комфортна

• Ольга С***

Гарна якісна річ

Достоинства:
    Дуже м'яка та приємна на дотик

• Матвійчук Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Good Vibes. Размеры: 50 x 70. Цвет: Светло-серый

Швидка обробка замовлення та доставка. Сама наволочка дуже приємна на дотик і легка в догляді.

Достоинства:
    ціна, якісь
    Недостатки:
    нема
    • Продавец  Good Vibes

• Галия Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Good Vibes. Размеры: 40 x 40. Цвет: Бирюзовый

Мені сподобалися,шукала саме цей колір! Дуже приємні на дотик,гарно вписалися в інтер'єрі кімнати

• Марія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Good Vibes. Размеры: 50 x 70. Цвет: Молочный

Покупкою задоволена. Наволочки дуже класні. Все швидко та якісно. Окремо дякую за маленький подарунок. Дрібниця, але дуже приємно.

• Єлизавета Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Good Vibes. Размеры: 50 x 70. Цвет: Темно-серый

Прекрасний товар , тканина надзвичайно м’яка та приємна на дотик. Розмір чудово підійшов для великої подушки. Також замовляла менший варіант — для мене він виявився трохи завеликим, але це не критично.
    Замовлення обробили та відправили дуже швидко, а ще приємним бонусом став чай у подарунок — дрібниця, а дуже тішить

Приємна на дотик
    Гарно виглядає
    Недостатки:
    Не виявила