- Владислав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Качество так себе. Цена завышена. Биты слизались после нескольких использований. Молоток покрылся ржавчиной через неделю. Разводной ключ не держит. Шестигранники и плоскогубцы хорошие
- Достоинства:
- Никаких
- Недостатки:
- Цена и набор в целом
- Алексей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
по качеству посредственный, по ассортименту - неплох
- Коля Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовляв на подарунок, прийшов швидко, але був змушений відмовитись. Погана якість інструменту. Тріскачка мала великий люфт і було зрозуміло, що при роботі зламається. Судячи з ваги молотка довго він не пропрацює. Слабі ручки на кліщах, прогиналися без великого зусилля. Погана фіксація інструмента в кейсі.
- Достоинства:
- Не знайшов.
- Недостатки:
- Якість.
- Руслан П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Забрав набор инструментов не плохой за такие деньги и для дома и для гара
- Недостатки:
- Не много похаброе и исполнения инструмента
- Анатолий Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ніби непоганий набір, але кейс поганенький. Як тільки відкрив набір і зразу був змушений ставити все на місце, бо при транспортуванні багато інструментів повипадали зі своїх місць. А трубні кліщі так взагалі не тримаються, при спробі закрити кейс вони просто падають. Доводиться ставити їх вниз і вгадувати розташування, щоб вони попали в своє місце в кришці. Ну і якість набору посередня: виглядає дешево, в деяких місцях на ручках не підрізано пластик, механізм тріскачки сидить нещільно в воротку, тримач для біт рухається, якщо прикріпити подовжувач і магніт є тільки на подовжувачі, молоток, розвідний ключ і трубні кліщі невідшліфовані - можна і руку подряпати до них. Не можу сказати, що я дуже незадоволений, але і рекомендувати іншим я би не став. основне розчарування в тому, що я його купив в подарунок, а дарувати його трошки соромно. Як для себе, то би і не звертав уваги на вигляд - оцінював би чисто по функціональності.
- Достоинства:
- Є все, що потрібно
- Недостатки:
- Якість посередня. Не погана, але і не зроблено прям "з думкою про клієнта"
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
хороший набір для авто в дорогу щоб не займав богато місця
- Достоинства:
- Міні - комплект для авто
- Недостатки:
- ще не виявив