- Наталія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 47.5. Цвет корпуса: Grey. Цвет ремешка: Silver
Працює ьез проблем, уже 8 місяців, ніяких нарікань, батарея тримається довго. Дуже зручний.
- Каріна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 47.5. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Постійно відʼєднується від телефону(
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 47.5. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
За свої кошти гарний товар. Купувались як подарунок, начебто сподобалися.
- Достоинства:
- Функціонал, швидка доставка
- Недостатки:
- Інна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 47.5. Цвет корпуса: Purple. Цвет ремешка: Lavender
Все ок
- Достоинства:
- Дизайн
- Недостатки:
- Почему то не подключаються вызова.телефон самсург.все настроила правильно.как вызов проходит пишет подключите блютуз((пкчалька
- Представник бренду
Інна вітаємо. Спробуйте будь ласка так. Для підключення дзвінків Xiaomi Redmi Watch 5 до Samsung використовуйте програму Mi Fitness, а не Galaxy Wearable. Переконайтеся, що Bluetooth увімкнено, перезавантажте обидва пристрої, видаліть старі пари в налаштуваннях Bluetooth і заново виконайте прив'язку через Mi Fitness, дозволивши доступ до контактів та дзвінків. Дякуємо.
- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 47.5. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
- Микола Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 47.5. Цвет корпуса: Grey. Цвет ремешка: Silver
непогані часи
- Юлія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 47.5. Цвет корпуса: Grey. Цвет ремешка: Silver
В ньому все чудово, ношу із великим задоволенням.
- Яна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 47.5. Цвет корпуса: Grey. Цвет ремешка: Silver
Годинник не поганий для тих, хто дуже дуже обережний. Купувала в липні 25 року і по січень 26 року носилися бездоганно, да поки годинник не впав на плитку (один раз за весь період). Саме скло ціле, але екран не працює
- Володимир Р***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Размер корпуса: 47.5. Цвет корпуса: Grey + Silver. Цвет ремешка: Silver-Gray
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 47.5. Цвет корпуса: Grey. Цвет ремешка: Silver
Супер годинник
- Достоинства:
- Все
- Недостатки:
- Пока не виявила
- Ветоха Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 47.5. Цвет корпуса: Grey. Цвет ремешка: Silver
Цілком задоволена якістю та зручністю. Отримала те що хотіла від цієї моделі.
- Недостатки:
- Поки не помітила
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 47.5. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Скло не якісне. Після місяця використання пошкрябане хоча написано що міцне
- Недостатки:
- Скло царапається
- Герман Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Dimmo. Цвет корпуса: Purple
Годинник зручний у використанні але через 3 місяці користування екран замість чорного кольору почав показувати червоний а згодом і взагалі перестав працювати.
Продавець гарантійним обслуговуванням не займається, в відправляє до сервісних центрів із "гарантійного талону на останній сторінці інструкції".
Як підсумок гарантійного талону в інструкції немає, при прямому зверненні в сервісний центр у моєму місті (знайшов на сайті сяомі) відповідь "ми ремонтуємо тільки телефони але не годинники, зверніться до продавця". Коло замкнене, гроші витрачені, успішні 2,5 місяці роботи годинника отримано.
Вимушений поставити одиницю- Достоинства:
- Зручний, приємне зображення, час роботи від одного заряду
- Недостатки:
- Швидко зламався
Гарантія фактично відсутня
Якщо із девайсом станеться поломка то найімовірніше це його кінець і треба купувати новий.
Неприємно здивований таким положенням речей.
- Продавец Dimmo
правильно у вашому випадку звернутися в сервісний центр Сяомі - в іншому місті? зараз всі спокійно приймають через Нову пошту. це реальний стан речей - гарантійним обслуговуванням займається не продавець.. саме тому гарантія від виробника
- Ігор А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 47.5. Цвет корпуса: Grey. Цвет ремешка: Silver
Всё хорошо, получил быстро
- Недостатки:
- Не найдено
- Сергій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 47.5. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Супер! Якісна та зручна річ. Працює відмінно
- Недостатки:
- Наталія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 47.5. Цвет корпуса: Grey. Цвет ремешка: Silver
Хороший
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 47.5. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Працюють, не туплять. Приємний лухуре вібровідгук. Міцненько зроблені, з хороших матеріалів і якісна збірка.
Не знаю чи передають інфу в кпк - Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 47.5. Цвет корпуса: Grey. Цвет ремешка: Silver
Гарний годинник за свої гроші. Легко розібралася у налаштуваннях, хоча до цього ніколи гаджети не налаштовувала.
- Недостатки:
- Поки не виявлено, користуюсь неділю.
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 47.5. Цвет корпуса: Grey. Цвет ремешка: Silver
Всё ОК,жена довольна)
- Достоинства:
- Цена качество
- Юрий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 47.5. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Дружині та дочці сподобались. Брав на подарунок.
- Наталя Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 47.5. Цвет корпуса: Grey. Цвет ремешка: Silver
Дуже хороший годинник
Брали сину на подарунок, йому сподобався - Анна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 47.5. Цвет корпуса: Grey. Цвет ремешка: Silver
Тільки придбали, тому відгук буде загальний.
Годинник красивий, обʼємний, швидко приєднали до телефону. Все працює.- Анна Б***
Доповнюю відгук
1. Постійно зʼєднання відключається від телефона приходиться постійно включати
2. Коли відбувається дзвінок замість імені показує тільки номер телефону
На разі такі високу оцінку я не би не поставила.
Мінус - дорого, годинник працює не ідеально - І_ Н***
щоб показувало ім'я абонента на годиннику.в налаштування на телефоні добавте до 100 обраних
- Володимир Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 47.5. Цвет корпуса: Grey. Цвет ремешка: Silver
Після пів року користування впав, тріснув екран, сервісів з ремонту немає:( ніякі майстерні не беруться. А так за свої гроші ТОП.
- Достоинства:
- Стильний, функціональний, шустрий
- Недостатки:
- слабкий екран
- Тетяна Є***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Размер корпуса: 47.5. Цвет корпуса: Silver. Цвет ремешка: Lavender
Все супер.Рекомендую.
- Руслана Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 47.5. Цвет корпуса: Grey. Цвет ремешка: Silver
Користувались 6днів, перестав тримати заряд.
Ввечері зняли з зарядки було 100% до ранку розрядився- Представник бренду
Вітаємо. Можливо товар був пошкоджений в процесі доставки. Прохання звернутися до продавця і повернути в рамках, встановлених законодавством. Дякуємо
- ВІКТОРІЯ М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 47.5. Цвет корпуса: Grey. Цвет ремешка: Silver
Чудовий годинник, я в захваті. Дякую за здійснення моєї маленької мрії
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 47.5. Цвет корпуса: Grey. Цвет ремешка: Silver
Годинник супер, працює без нарікань.
Тримайте заряд більше заявлених 24 дні.- Достоинства:
- Зарядка, відповідає більше заявленим характеристикам.
- Недостатки:
- Користуюсь більше місяця, все на найвищому рівні.
- Светлана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 47.5. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
дуже задоволена. Жаль що тиск не виміряє)))
- Достоинства:
- легкі, гарні, довго тримається заряд
- Недостатки:
- Ігор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 47.5. Цвет корпуса: Grey. Цвет ремешка: Silver
Годинник супер.
- Достоинства:
- Переваги описані в характеристиках
- Недостатки:
- Иван С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 47.5. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Шедевр
- Достоинства:
- Куча
- Недостатки:
- Неа
- Олена А***Отзыв от покупателя. Продавец: Vendedor. Размер корпуса: 47.5. Цвет корпуса: Grey. Цвет ремешка: Silver
Годинник супер якісний.
Вимірювання дуже точні. Порівнювали рівень кисню з показниками якісного аптечного оксиметра ,
та порівнювали ЧСС із показниками професійного тонометру — все точно.
З годинника можна дзвонити або приймати виклики.
Та майже все можна, повна інтеграція через додаток Mi Fitness.
Тепер на руці міні - комп'ютер.
Продавець дуже порядний та професіональний.
Рекомендуємо до покупки.- Достоинства:
- Дуже багато
- Недостатки:
- На дорослого великого чоловіка доведеться докупляти більший ремінець або браслет.
- Екатерина З***Продавец: RozetkaEU. Размер корпуса: 47.5. Цвет корпуса: Silver. Цвет ремешка: Lavender
Користуюсь годинником більше 2 місяців. Заряд тримає більше 2-х тижнів, всі функції працюють. Задоволена повністю.
- Недостатки:
- Не знайшла.
- ЄвгенійПродавец: Rozetka. Размер корпуса: 47.5. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Купував не тут . Якщо коротко ,то всі заявлені функції працюють добре . Екран-топ, дуже швидкі .Шикарний GPS й крута інтеграція з Strava .батареі вистачає на дві неділі . Часто розмовляю по ним , мікрофон по якості не відрізнити від айфону . Динамік гучний але під час розмови працює трохи тихо (не критично) сповіщення також працюють з усіх додатків добре , все розпізнає . Люблю докопуватись до всього але тут окрім пари глюків які вирішились перезавантаженням нічого не було критичного. Доволі крепкі , об двері бив не раз , царапин нема
- Достоинства:
- Сповіщення , дзвінки,батарея , вібро, ЕКРАН ,швидкодія , всі датчики , трекінг сну коректний. Добре продуманий продукт. Топ за свій бюджет
- Недостатки:
- На мій смак окрім стандартних циферблатів в додатку немає поки толкових щоб скачати , не розпізнає емодзі й фото з месенджерів, немає швидкої відповіді на повідомлення.
- Андрій К***
Дякую за відгук і що написали про Strava. А би весь інет перерив. І нормальної відповіді не почув.
- Наталія Б***
Циферблатів вистачає і можна своє фото будь-яке поставити, можу розповісти як, якщо не знаєте) а в мене то пише хто дзвонить, то просто номер, хоча всі контакти додала
- Коноферчук Л***
Добрий день! Від магазину відповіді так і не дочекалася... Скажіть будь ласка, чи реально в цьому годиннику пам'ять 165 мб?
- Андрій Г***Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 47.5. Цвет корпуса: Grey. Цвет ремешка: Silver
Купував не на Розетці.
Гарний компаньон для смартфону. Є ще Smart Band 9, тому порівнювати буду з ним.
Основну, для мене, задачу в тому щоб виводити всі повідомлення і виклики зі смартфону на годинник - виконують на 100%, інший функціонал по відстеженню показників здоров'я для мене це додатковий приємний бонус. Зі смартфоном синхронізуються без проблем через Mi Fitness.
Звісно тут нема функціоналу по відповіді з годинника на повідомлення, але це мені і не потрібно в реальному житті. Кому це потрібно - велком ту годинники на андроід, але щоб раз в місяць відповісти будете розраховуватись заряджанням їх кожен день.
Розмір - вони не виглядають великими на середній за розміром чоловічій руці, він саме такий як хотів, бо багато інформації показує і не за надто мілким шрифтом. По висоті вони такі як і Smart Band 9, але ширші в 2 рази. Дисплей гарної якості, доволі яркий коли треба і з нормальною роботою автояркості.
Вага - для такого розміру дуже не велика, лише трохи більша за Smart Band 9, на руці їх майже не відчуваєш, так само як і Smart Band 9.
Вібро - нормальне, на Smart Band 9 однозначно краще і відчувається дорожче, можливо пов'язано з меншою їх вагою, але так як є. Можна поставити максимальну потужність, але тоді вібро починає гудіти як 20-річний телефон.
Динамік - не дуже гучний, на вулиці чи шумному місці буде не вистачати, але якість звуку доволі гарна як для розміру годинника.
Мікрофон - норм, їх тут 2 для кращого шумопоглинання, співрозмовники жодного разу не жалілись що погано мене чути.
Автономність - поки рано оцінювати, але днів 10 повинні витягувати без AOD.- Достоинства:
- Розмір екрану, більш сучасний інтерфейс, гарні матеріали корпусу і ремінця, динамік, 2 мікрофони, час автономної роботи, можливість як приймати голосові виклики, так і дзвонити з годинника, є крутилка )
- Недостатки:
- Деяких налаштувань навіть менше ніж в Smart Band 9, крутилка без фізичного стопору, не дуже гучний динамік
- Андрій Г***
Доповню відгук покористувавшись деякий час.
Плюси:
- гарне захисне скло на екрані, тьфу-тьфу-тьфу, але за більше ніж 2 тижні жодної подряпини.
- час автономної роботи, навіть ні на чому не економлячи з AOD і відстеженням підняття руки тиждень вони відпрацьовують без питань.
- ремінці підходять від Redmi Watch 4.
Мінуси:
- як і у попередньої версії Redmi Watch 4 частенько при вигині долоні вверх тильною стороною долоні натискається крутилка, тобто «заводна головка». В побутових умовах не виклика проблем, а при займанні спортом може заважати або взагалі при довгому утримуванні в 10 сек виключити годинник.
- сірий комплектний ремінець маркий і краситься від кольорових речей.
Чого мені не вистачає за вартість майже бюджетного смартфону:
- налаштування відображення повідомлень: автоматично відображати повністю чи ні, час показування, автоматичне відмічання прочитаним і т.п.
- компоновки і вигляду віджетів + більшого набору функцій в меню швидкого доступу. Зараз вони наче і є, але користь дуже мала. - Яна
Підкажіть, будь ласка, як швидко вислали товар. Дякую
- Владислав Ш***
Андрію. Я хочу вам подякувати за такий розгорнутий відгук! Це крвще 100 обзорів в ютуб. Приємно!