- Екатерина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Розовый
Іграшка якісна, дитина лишилась задоволеною:) все працює добре
- Достоинства:
- Ціна = якість
- Недостатки:
- Не має
- Продавец TanSill
Екатерина, вітаємо)
Дякуємо за ваш позитивний відгук!
Ми цінуємо вашу довіру й завжди прагнемо дарувати тільки приємні враження від покупок.
- Катерина У***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Розовый
Дуже гарна та якісна іграшка
Вітаємо, Катерина!
Дякуємо за високу оцінку нашої роботи.
Ваші слова надихають нас підтримувати високі стандарти якості.
- Павел В***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Розовый
Бажано запасний аккумулятор.
- Достоинства:
- Цікава іграшка.Топ за свої кошти.Діти ,дочка 5 років та син 3 роки дуже сподобалось.
- Недостатки:
- Відсутні.
- Продавец TanSill
Павел, вітаємо)
- Наталья П***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Розовый
Супер крута іграшка для малечі. Дитина в захваті! Однозначно рекомендую!
Вітаємо, Наталья!
Щиро дякуємо за відгук! Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- Олеся С***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Розовый
Игрушка справляется со всеми обещанными функциями.
Олеся, вітаємо)
- Валерия О***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Розовый
Робот щеня досить розумний в цілому доволі забавно та безпечно. Подарунок дитині зайшов.
Валерія, вітаємо)
Гарного дня!
- Валерия С***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Розовый
Цей робот-песик реально класний.
Валерія, вітаємо)
- Анастасия С***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Голубой
Доброго дня! Замовляла іграшку на подарунок, все прийшло вчасно, ціле не пошкоджене, гарне упакування, колір відповідає замовленню. Все справне, працює, їздить, світиться, має достатньо гучний звук. Дитина задоволена, дякую!
Добрий день, Анастісія)
Ваша оцінка — найкраща нагорода для нас!
Дякуємо, що поділилися враженнями.
Обов’язково завітайте ще.
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Розовый
Замовили рожевого, відкрили вже коли дарували дитині, а пес - сірий. Всі трохи розчаровані
- Достоинства:
- не відомо, ще не користувалися
- Недостатки:
- Не відповідає колір замовленому
- Продавец TanSill
Дмитро, вітаємо!
Нам дуже прикро, що сталася така ситуація, щиро перепрошуємо.
Менеджер обов’язково зв’яжеться з вами, щоб допомогти вирішити це питання.
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Голубой
Цікава іграшка, конструкція дозволяє крутитись на місці та змінювати нахил корпусу
- Продавец TanSill
Артем, вітаємо! Дякуємо за відгук!
- Игорь С***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Розовый
Игрушка прикольная ,ребенок доволен ,минус только в слабом аккумуляторе .
- Достоинства:
- Веселит ребенка
- Недостатки:
- Слабый аккумулятор
- Продавец TanSill
Ігор, вітаємо! Дякуємо за відгук!
- Надія М***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Голубой
Дуже класний робот щеня, але в комплекті не було джойстика на руку і не зрозуміло як програмувати щеня на власні команди.
- Продавец TanSill
Надія, вітаємо! Дякуємо за відгук!
- Дарина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Розовый
Гарна іграшка, на подарунок взали, сподобало
- Достоинства:
- гарний на вид
- Недостатки:
- ніт
- Продавец TanSill
Дарина, вітаємо! Дякуємо за відгук!
- Григорий С***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Розовый
Собака супер, дети в восторге, гоняются по квартире. Свет и звук тоже суперово. Весело и не скучно, рекомендую.
- Продавец TanSill
Григорій, вітаємо! Дякуємо за відгук!
- Євгенія С***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Голубой
Светящиесие глаза топ.
- Достоинства:
- глаза
- Недостатки:
- нема
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Голубой
Дивовижний! Доторкнувся до голови і він оживає. Особливо прикольно, як блимають очі.
- Анатолій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Голубой
Робот гарно реагує на команди з пульта, дитина задоволена.
- Продавец TanSill
Добрий день,Анатолій! Щиро дякуємо за такий теплий відгук!
Нам надзвичайно приємно знати, що ви задоволені покупкою.
Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- Юлия С***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Голубой
Класний робот! Подобається що на пультіку, їздить швидко, очі світяться, і реагує на дотик дітям в кайф
- Анастасія Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Голубой
Робот класный, ездит и светится, сын доволен. В целом игрушка класс!
- Достоинства:
- все хорошо
- Недостатки:
- нема
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Розовый
в описі зазначено, що є Живий характер – рухає головою та виляє хвостиком, насправді цього не відбувається. Інструкції немає ніякої. На запит надати інструкцію - інструкцію не надали. Замість 2-х пальчикових батарейок для пульта надали 4 міні-пальчикові. Вони нікуди не підходять. Керування пультом, це просто керування пультом, а не програмування, як вказано в коментарі продавця. Акумулятора вистачає десь до 2-х годин. купляли іншого собаку-робота дешевше з приблизно 15 командами та функціями та набагато цікавішого.
- Достоинства:
- працює
- Недостатки:
- працюють не всі функції, зазначені в описі
- Продавец TanSill
Вітаємо!
Дякуємо за зворотний зв’язок!
Ми вже зв’язуємось з вами для вирішення цього питання.
Зробимо все можливе, щоб ви залишились задоволені !
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Розовый
В комплекті пульт один, а батарейки для іншого пульту.Інструкції немає.
- Достоинства:
- Пульт працює
- Недостатки:
- Немає інструкції
- Продавец TanSill
Вітаємо!
Дякуємо за зворотний зв’язок!
Ми вже зв’язуємось із вами для з’ясування обставин та надання інструкції. Будемо раді допомогти!
- Ольга з***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Розовый
Все працює,дитина грається-задоволені роботом,дякуємо за швидкість і оперативність!
Щиро дякуємо за відгук!
Раді, що робот сподобався та вже дарує радість вашій дитині! Нехай гра буде захопливою, а ми завжди поруч, якщо щось знадобиться!
- Руслан Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Розовый
Все хорошо , работает .
- Достоинства:
- Работает
- Продавец TanSill
Вітаємо!
Дякуємо за відгук! Раді, що товар працює добре. Якщо з’являться питання чи потрібна буде допомога — завжди на зв’язку!
- Тетяна А***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Розовый
Дуже цікава іграшка. При доторканні до голови іграшка реагує і сама рухається. Гавкає, є пару мелодій. Дитина у захваті.
Вітаємо!
Дякуємо за чудовий відгук! Раді чути, що іграшка викликала стільки радості та захоплення! Реакція на дотик, рухи й звуки — усе це дійсно створює ефект справжнього маленького друга. Нехай дарує ще багато усмішок вашій дитині!
- Екатерина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Розовый
Дякую за швидку та якісну доставку.
- Достоинства:
- Цікава, яскрава іграшка. Інтерактивність на хорошому рівні.
- Недостатки:
- Купувала на подарунок. Не маю інформації в довгому використанні.
- Продавец TanSill
Вітаємо!
Дякуємо вам за такий теплий відгук!
Раді, що іграшка вам сподобалась — справді, яскрава, цікава та інтерактивна, як і має бути хороший подарунок. Якщо будуть ще питання — завжди на зв’язку. Гарного користування!
- Анна З***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Розовый
Купила іграшку на подарунок, в описі два пульта вказано, в комплекті тільки один дистанційний.
- Достоинства:
- Має гарний вигляд
- Недостатки:
- Не повна комплектація, не має пульта наручного
- Продавец TanSill
Доброго дня!
Дякуємо за ваш відгук! Спочатку хочемо вибачитися за непорозуміння щодо комплектації. Ми вже зв'язалися з вами, щоб вирішити це питання і знайти найкраще рішення. Якщо виникнуть ще будь-які питання або потреба в додатковій допомозі, завжди раді допомогти!
- Дмитрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Розовый
Очень забавный и умный робот
Дмитро, вітаємо!
Дякуємо за відгук! Раді, що наш робот-іграшка собака справив на вас таке враження! Він дійсно розроблений, щоб дарувати радість та здивувати своєю сміливістю та розумом. Сподіваємося, що іграшка принесе багато веселощів і позитивних емоцій!
- Вероніка С***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Розовый
Моя дитина тепер щодня грає із цим роботом. Він розвиває уяву, вчить програмувати і дарує радість. Дуже задоволена покупкою!
Вероніка, добрий день!
Дякуємо за такий чудовий відгук! Нам дуже приємно, що іграшка приносить радість вашій дитині та допомагає розвивати її уяву і навички програмування. Це дійсно важливо, коли іграшка поєднує в собі розвагу і навчання. Сподіваємось, що робот ще довго буде приносити задоволення та нові відкриття! Дякуємо за вашу довіру!
- Влада Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Розовый
Купила для племянника робот стал настоящей звездой домашних игр. Легко заряжается через USB, а встроенные эффекты делают игру еще интереснее)
- Продавец TanSill
Влада, добрий день! Дякуємо за чудовий відгук! Нам дуже приємно, що робот-собака став справжньою зіркою ігор у вашій родині. Вбудовані ефекти справді додають атмосферності, а зручний спосіб зарядки через USB робить його ще більш зручним у використанні. Сподіваємось, що іграшка приноситиме ще багато радості та веселих моментів!
- Надія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Розовый
Він такий милий, рухається як справжня собака, танцює і навіть можна задавати власні команди. Це просто маст хев для дітей і дорослих.
- Продавец TanSill
Вітаємо, Надія) Дякуємо за чудовий відгук! Ми раді, що робот-собака вам сподобався! Він справді створений, щоб приносити радість не тільки дітям, але й дорослим. Його рухи, танці та можливість налаштовувати команди роблять його ще цікавішим і взаємодіючим. Сподіваємося, що іграшка принесе багато позитивних моментів і стане чудовим компаньйоном у вашому домі!
- Денис П***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Розовый
Робот щенок просто супер быстро реагирует и веселит
- Продавец TanSill
Денис, вітаємо) Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що робот-собака справляє таке гарне враження! Він справді створений для того, щоб приносити радість та веселити, і ми раді, що робот став таким чудовим другом! Дякуємо, що обрали наш магазин)