Отзывы покупателей о Походный переносной душ Portable Outdoor Shower 2200 мАч аккумулятор 4-5 л/мин
- Ніна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Animal Towns
Китайське одноразове фуфло. Не рекомендую
- Ніна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Animal Towns
Товар прийшов у неналежному товарному виді. Коробка пом'ята, на товарі є мілкі подряпини. Написала про це продавцю. І отримала відповідь, що товар бюджетного сегменту, і це допускається. Тобто якщо бюджетний товар, то з ним можна, що хотіти, те й робити.
Не рекомендую даного продавця.- Недостатки:
- Товар прийшов в неналежному товарному пакуванні, з мілкими подряпинами.
- Продавец Animal Towns
Доброго дня, Ніно!
Дякуємо за ваш зворотний зв'язок. Нам прикро, що ви залишилися незадоволені покупкою, проте хочемо надати пояснення щодо вашого зауваження.
На даній моделі душу, від заводу-виробника, не передбачено наявність захисної плівки на корпусі, саме тому на виробах можуть бути присутні мілкі подряпини, які виникають ще на етапі заводського пакування та жодним чином не впливають на роботу чи експлуатаційні характеристики товару.
Що стосується стану коробки, то вона може набути незначних пошкоджень внаслідок транспортування логістичною компанією, цей фактор зазвичай можна переглянути на відділенні перед оплатою, та відмовитись від посилки, оскільки ми завжди відвантажуємо замовлення у цілому пакуванні. В такому випадку, ми перевідправили би вам товар іншою транспортною компанією.
Ми цінуємо кожного покупця і намагаємося надавати кращу ціну на ринку, враховуючи особливості комплектації від виробника. Ми запропонували вам виконати повернення товару, але ви відмовились від даної пропозиції. - Ніна Б***
Якщо ви не зрозуміли, то я вам написала для того, щоб ви звернули увагу, як пакують ваш товар, і в якому вигляді він приїзжає. А в переписці ви сказали, що ви товар не пакуєте, а пакує нова пошта. І тут стало все зрозуміло, що вам всеодно як запакований ваш товар, ви це не контролюєте. Бо як ви сказали, це товар бюджетного сегменту.
Тепер щодо повернення товару. Ви чітко написали, що якщо товар неперевірений у пункті видачі, а забраний, то ви не знаєте на якому етапі він був пошкоджений. Так що не пишіть неправду. Краще контролюйте як ваш товар пакують, і попереджайте, щоб товар доїхав у товарному вигляді.
- Станислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Animal Towns
Плохо
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не працює
- Татьяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Animal Towns
Сделали все по инструкции, включали только в воде. На второй раз работы начало дергать насос. Насос был заряженный. Потом вообще перестал работать. Остается только выкинуть!
- Недостатки:
- Одноразовый!
- Арнольд С***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Цвет: Черный
Гарний душ, простий як дві копійки, Кнопка вкл-викл і все, більш нема налаштувань. Треба велику ємність з водою, бо швидко вода закінчується. Гарний варіант для сучасної України.
- Достоинства:
- все просто
- виталий т***Отзыв от покупателя. Продавец: tech integrator. Цвет: Белый
Неякісне барахло
- Достоинства:
- Недостатки:
- Зразу вийшов з ладу
- Лілія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP. Цвет: Черный
Пользуемся недавно.Очень довольны,Удачное решение проблемы.Душ прост и удобен в обращении, без проблем можно использовать в любом подходящем месте,быстро и просто
- Достоинства:
- Простота ,удобство,не требуется особых приготовлений,ёмкость с водой и место для принятия душа
- Недостатки:
- Пока не обнаружено
- Ольга Є***Отзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP. Цвет: Черный
Зручна і корисна річ, особливо коли відсутнє водопостачання
- Аліна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP. Цвет: Черный
Користувались 4 рази, потім перестала працювати кнопка, повернули його назад, пообіцяли відправити новий, чекали два тижні його так і не відправили, слава богу що хоч гроші за нього повернули, в цього продавця більше нічого замовляти не буду
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не довго працював
- Продавец AB PREMIUM SHOP
Добрий день! Кошти за Ваше замовлення було повернуто, питання закрите.
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP. Цвет: Черный
Зручний душ, коли немає води. Використовували і для себе, і для миття посуду. Нарікань не має. Доставка швидка
- Вікторія В***Отзыв от покупателя. Продавец: TACO. Цвет: Белый + серый
Гарна ціна. Поки робить нормально. Далі буде видно
- Достоинства:
- Ціна.
- Недостатки:
- Поки немає.
- Продавец TACO
Доброго дня, Вікторіє! Дякуємо, що поділилися враженнями.
Приємно бачити, що недоліків немає і душ чудово виконує свою роботу. Будемо сподіватися, що з часом він переконає вас і на 5-у зірочку.
Користуйтеся з задоволенням!
- Оксана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: TACO. Цвет: Белый + серый
Все працює. Товаром задоволені.
- Продавец TACO
Дякуємо за відгук! Нехай працює)
- Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TACO. Цвет: Белый + серый
Товар отримали швидко) Душ якісний, працює добре) Рекомендую продавця!
- Достоинства:
- Компакний, працює добре)
- Продавец TACO
Дякуємо за ваш відгук! Ваша оцінка цінна для нас
- Аліна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: TACO. Цвет: Белый + серый
Все працює, дуже подобається, зручний.
Дякуємо)- Достоинства:
- Легкий, комфортний
- Продавец TACO
І ми вам дякуємо за відгук! Нехай служить
- Альона Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TACO. Цвет: Белый + серый
Хороша альтернатива повноцінному душу в місцях, де він відсутній. Напір води достатній, товар відправили швидко
Спасибі за ваш відгук
- Петро П***Отзыв от покупателя. Продавец: Hofmart. Цвет: Бело-синий
Заказ №901190694 в м. Коростишів Петруку П.М. відсутній кабель для зарядки. Забрали не перевіряючи, відкрили дома, коробка була не заклеєна.
- Иван М***Отзыв от покупателя. Продавец: SAM groupe. Цвет: Бело-синий
Товар доставлен был очень быстро, продавец отреагировал мгновенно.
При опускании в воду насос падает на бок и не качает воду- Достоинства:
- Компактный
- Недостатки:
- Переворачивается на бок и перестает подавать воду.
- ІнкогнітоОтзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP. Цвет: Черный
Не пропрацював і місяць
- Продавец AB PREMIUM SHOP
Добрий вечір! Очікуйте на зворотній зв'язок від нашого менеджера, замінимо Вам товар на справний.
- смірнова а***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Цвет: Черный
Купівлею задоволені. Прийшов швидко. Працює! Напір води достатньо гарний. Для використання вдома або на природі, коли відсутня гаряча вода - саме те.
- Достоинства:
- Працює
- Продавец Great LUCK
АННА, щиро дякуємо за Ваш відгук та ваш досвід використання товару.
Звертайтесь ще до нас))
- Наталья Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Цвет: Черный
Очень довольна в наше не простое время такой должен быть когда нет ни света ни воды просто спасение
- Достоинства:
- Маленький компактный довольно мощный
- Продавец Great LUCK
Дякуємо, що обрали наш магазин! Сподіваємося й надалі радувати вас чудовим сервісом та якісними товарами.
- Наталия Х***Отзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP. Цвет: Черный
- Наталия Х***Отзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP. Цвет: Черный
Дякую за швидку доставку. Також дякую продавцеві за те що передзвонили і надали консультацію що до правильного користування.
- Достоинства:
- Працюючий, заряджений і дуже зручний для подорожей.
- Влада С***Отзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP. Цвет: Черный
Душ спочатку трохи підтікав, але можна просто прокладку додати і все буде ок. А так все супер - зручно, для дачі саме те
- Достоинства:
- Зручний, ціна
- Недостатки:
- Підтікав
- Данило М***Отзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP. Цвет: Черный
Загалом усе добре, друге купання пройшло успішно, подивимось, як покаже себе далі
- Тетана Н***Отзыв от покупателя. Продавец: tech integrator. Цвет: Белый
Замовила .Відправили на іншу адресу . Зробила переадресацію. Продавцю написала зробили відшкодування. Дякую. Але дуже проробив не довго внизу де вдягається вода проситься на маленький бортик. То він одразу відлетів і скільки ти його назад не вкручуй все одно випадає. Тому дякую продавцю за повернення кошти. Товар не рекомендую
- Достоинства:
- Нема.
- Недостатки:
- На один раз
- Світлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP. Цвет: Черный
Дуже корисна штука. Особливо в умовах відключень
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP. Цвет: Черный
Хороший товар, вистачає як мінімум двічі прийняти душ, більше не пробував
- Антон Н***Отзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP. Цвет: Черный
Непогана штука для дачі чи походу. Якість хороша, хоча й нічого сообливого, але свої функції виконує без нарікань. Єдиний момент - зараду вистачає на 1 душ якщо дружина миє голову. Для самого вистачає на 2 миття.
Зібраний якісно, потік води створює адекватний, митись комфортно.
Єдиний момент - приробив груз, щоб душе не вспливав на поверхню в ході роботи. Рекомендую для ситуацій, коли потрібно помитись в умовах, де немає нормального душу чи водопроводу. Також може виручити коли в квартирі немає води чи відключили гарячу на ремонт. Гарна покупка.- Достоинства:
- Зручна штука для дачі
- Недостатки:
- заряду вистачає на 1-2 використання
- Ирина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP. Цвет: Черный
Душ гарний,є підвіс для лійки,дужє зручно коли немає води.
- Достоинства:
- Душ гарний,є підвіс для лійки,дужє зручно коли немає води.
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: SAM groupe. Цвет: Бело-синий
Виконую функції які від нього очікую
- Достоинства:
- Витрачає воду заощаджено
- Недостатки:
- Помпа плаває на поверхні. Потрібно якось її привлаштовувати
- Лілія-Меліса М***Отзыв от покупателя. Продавец: Hofmart. Цвет: Бело-синий
Мое спасение в Сумах пользуемся уже неделю, работает хорошо
- Сергей Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Hofmart. Цвет: Бело-синий
Спасибо продавцу. Товар соответствует описанию.
- Достоинства:
- Всё устраивает. Прицепил грузик к насосу, чтобы не всплывал.
- Недостатки:
- Нету.
- Олександр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP. Цвет: Черный
Дуже сподобалося, практичний, універсальний, дуже рекомендую особливо для дачі або для людей які постійно в дорозі
- Достоинства:
- практичний, універсальний, гарний тиск, довго тримає заряд.
- Недостатки:
- було б непогано поставити більший шланг
- Татьяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP. Цвет: Черный
Не заряджається, не рекомендую
- Продавец AB PREMIUM SHOP
Добрий день! Очікуйте на зворотній зв'язок від нашого менеджера, якщо товар бракований - замінимо Вам його на справний.
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: TACO. Цвет: Белый + серый
Задоволена)
- Достоинства:
- Гарно тримає заряд
- Продавец TACO
Дякуємо!
- Михайло М***Отзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP. Цвет: Черный