Отзывы покупателей о Экологически безопасный ультразвуковой отпугиватель RIDDEX Pest Repelling эффективен против насекомых и грызунов для площади до 200 м²

Оценка пользователей 3.51/5
  • Отзывы про товар продавца Animal Towns
  • Олена Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Animal Towns

Три світодіота і кнопочка. Все.

Достоинства:
    Гарно світить
    Недостатки:
    Коробочка з світлодіодами
  • Лариса Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Animal Towns

Все тиждень користуємося. Не працює. Мишей ловимо навідь на відстані 2 метрів від відлякувача на клейові пастки.

Достоинства:
    Яскраві вогники
    Недостатки:
    Не відпугує мишей
  • Едуард П***
    Достоинства:
    Недостатки:
    Сам відлякувач суцільний недолік
  • Тетяна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: mscover

На картинці одне а прийшло інше по зовнішньому вигляду

• Михайло
    Отзыв от покупателя. Продавец: mscover

Купив 2 шт - по одному на поверх... Ніфіга не працює - місяц тестую... Як гоняли, так і гоняють в стінах((

Недостатки:
    Не працює
  • Людмила Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Скажіть, будь ласка, які лампи повинні світити. На кнопку натискаю горить дві, або три. Як повинно бути?

Достоинства:
    Поки що не зрозуміла
    Недостатки:
    Пізніше може визначу
  • Гайшинская А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Этих мерзких тварей действительно стало намного меньше, хочется надеяться, что скоро все уйдут.. Ну, а дополнительным плюсом можно считать подсветку - ночник теперь не нужен

Достоинства:
    Все-таки действует, хоть и не сразу
    Недостатки:
    Не обнаружила
  • Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Комфортні оселі

Що і кого ці лампочки мають відлякувати?

Достоинства:
    Ніяких
    Недостатки:
    Шахраї
  • Володимир М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Повівся на перші позитивні коментарі і замовив два таких пристрої.
    Коли приїхало, то зазирнув на сторінку в розетці, щоб прочитати, навіщо там кнопка. І побачив, що в коментарях багато, хто пише, що на платі лише діоди і це обман... Ну, що ж... Розібрав - таки обман. Дуже класний бізнес, продавати плату, собівартістю в 10-15 грн за майже 400 грн :) Не беріть, навіть не думайте!!! Це розводка з телевізійних шоу.
    Фото того технологічного чуда, що знаходиться в середині, додаю.

Достоинства:
    Виробник збагатиться за ваш рахунок
    Недостатки:
    Ви просто втратите чесно зароблені гроші та отримаєте шмат...
    • Георгий Ф***

Полностью согласен, что это обман (изделие с тремя светодиодми)

• Марія К***

Що ви можете порадити від павуків?

• Марія А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Цікавий пристрій, не повністю, але допоміг.
    Зменшилась кількість шкідників орієнтовно на 4 день.

Достоинства:
    Простий у користуванні
    • Олександр Ш***

Сусіди через який час повтікали?

• Елена
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Коли купувала - це був вже крик души, бо пів року нічого не могли зробити. Не вірила, але за перші три місяці зникла більша частина тарганів, перестали бігти з кухні у кімнати, повзати лише там де плита. Ми переставили в розетку біля плити і тепер забули, нарешті, про них. Навіть нещодавно сусіди робили ремонт, то до нас заповз лише один.
    Діє, але потрібен час. Місяці-три чотири, може й більше, якщо багато.

Достоинства:
    Працює, не заважає людям та улюбленцям.
    Недостатки:
    Як на мене - немає
  • Денис М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Дуже сподобалось, що при підтверджені замовлення пояснили принцип роботи відлякувача. Попередили про всі нюанси і що дію буде видно не одразу.

Достоинства:
    простий у користуванні
  • Віталій
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Прийшов цілий і швидко, консультант при дзвінку пояснив як має працювати цей пристрій і відповів на всі питанн.
    Будемо випробовувати, так як інші методи боротьби із шкідниками не підійшли.

Достоинства:
    швидко відправили, компетентні менеджери
  • Роман В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Не діє взагалі, він і не може діяти, так як на платі тільки діоди і все. Це звичайний нічник.
    А продавці шахраї, як що досі продають цей товар.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не відповідає нічому заявленому
  • Олеся Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Не діє взагалі. Таргани навіть на приладі зверху сидять

• Оксана Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Не працює. Бестолкова витрата.
    Взагалі не діє.

• Ірина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Дякую за товар!Відлякувач дієвий!Рекомендую!

• Олександра
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Доброго дня. Замовила цей прилад для квартири де були таргани, вже через тиждень побачила гарний результат.
    Рекомендую.
    Швидка доставка.

• Андрій Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Допоміг справитись з тараканами, хороший відлякувач, якісний, не потребує зусиль, працює від розетки

Достоинства:
    надійний помічник
    Недостатки:
    не побачив
  • Марія
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Отримала відлякував три дні назад.Сьогодеі перестала працювати червона лампочка,світиться лише зелена....Я так розумію,він вже відпрацював своє?!До речі, ситуація щодо тарганів не змінилася від слова зовсім

• Анастасия С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Доброго дня!Замовлення отримала,швидка доставка,відлякувач працює. Замовленням задоволена. Дякую

• Соломія З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

дуже боюсь тарганів і щойно вони з'явились одразу замовила цей відлякувач, вже після 3 тижнів взагалі ні сліду від них, супер

Достоинства:
    врятував мене від тарганів
  • Ірина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Використовую цей відлякувач уже декілька тижнів, комах стало менше. Звуку не видає тому не заважає вночі. Дуже простий у використанні

Достоинства:
    Дійсно працює, беззвучний
    Недостатки:
    Поки не помітила
  • Дарья Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Жодної користі від коробочки,працював як нічник. Даремно потрачені кошти і час.

• Продавец  НОВОНЕЙМ

Добрий день!
      Шкодуємо, що товар не виправдав Ваших очікувань. Електромагнітні відлякувачі є безпечним способом боротьби зі шкідниками, проте їх ефективність може залежати від планування приміщення, типу стін і виду шкідників.

Якщо шкідники не зникають, рекомендуємо поєднувати відлякувачі з іншими методами, такими як пастки чи санітарна обробка. Також варто враховувати, що для досягнення результату може знадобитися кілька тижнів.

Дякуємо за Ваш відгук!

• Георгий Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Просто красивая коробочка светильник без всякого видимого эффекта. Не рекомендую. Еще и обещанный подарок не положили в упаковку.

Достоинства:
    Недостатки:
    Все
    • Продавец  НОВОНЕЙМ

Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже шкода, що товар не виправдав ваших очікувань. Ми прагнемо забезпечувати лише якісний сервіс і продукцію, тому ваші зауваження для нас дуже важливі. Щодо подарунка: перед відправленням ми уточнювали, чи буде він вам потрібен, так як на той момент суміш закінчилась, але якщо сталася якась плутанина, ми готові це виправити.

• Інна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Відлякувач повністю виправдав мої очікування! Помітив, що вже за кілька днів гризуни зникли, і більше не чутно жодного шуму в стінах.

• Оксана М***

працює як треба, безшумний

Достоинства:
    простий у використанні
  • Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Розетка болтается включила они как бегалі так бегают не беріть викинете гроші

• Олександр К***

Чудово допоміг.

Достоинства:
    свою роботу виконав
  • Роман П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

хороший вариант для решения проблемы с тараканами.

Достоинства:
    мне подошёл
  • Інна Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Придбання цього пристрою вирішило проблему гризунів у нашому домі. Легкий у налаштуванні — просто підключив до розетки, і він виконує свою роботу. Працює без перерви вже кілька тижнів, і результат очевидний. Окремий плюс за його невеликий розмір і стильний дизайн.

Достоинства:
    працює
  • Віталіна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Хороший продукт за свою ціну. Використовую його в гаражі, і гризуни більше не з'являються. Ефективний, але радіус дії міг би бути трохи більшим для великих приміщень. Загалом дуже задоволений результатом!

• Богдан С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Не работает, зря не прочитал все комментарии. Не ведитесь на этот развод. Это просто пара светящихся диодов ещё и с болтающийся вилкой.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не работает. Обман.
  • Марина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

не шкодить дітям та собаці, мою проблему з тарганами вирішив

Достоинства:
    працює
    Недостатки:
    не помітила
  • Владислава О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

включила в розетку и больше ничего не делала, работает без звука что есть плюсом

Достоинства:
    розогнал тарганов
  • Анастасія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

звичайно результат не за один день, але він діє

Достоинства:
    безпечний
    Недостатки:
    нема