Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Щетка магнитная для мытья стекол Doublefaced Glass Clean моет с двух сторон одновременно не требует моющих средств

Оценка пользователей 1.22/5
  • Ірина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WeTwo Store

Магніти нетримають на 2 стеклопакеті на пластикових вікон

Достоинства:
    Товар гарний .
  • Антонина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Avail Shop

Приїхав товар. В мене двійний склопакет, магніт не тримає.

Достоинства:
    Так як слабкий магніт то переваг не має
    Недостатки:
    Слабкий магніт
    • Продавец  Avail Shop

Даний товар призначений для використання на стандартній товщині скла. Для потовщених вікон потрібні інші дорожчі щітки. Під кожну потребу свій товар.

• Петр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Вещарик

Не рекомендує.

Недостатки:
    Не тримаються на вікні. Слабкі магніти
    • Продавец  Вещарик

В описі вказано яка відстань скла підтримується! Якщо не хочете читати - задавайте питання, це ми пропонуємо перед відправкою замовлення.

• Вікторія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Avail Shop

не тримається навіть в душовій кабіні на склі

• Ілля С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Avail Shop

Магніт не тримає ні на потрійному ні на подвійному склопакеті. Одинарне скло можна помити, але де його взяти?

Не раджу

Достоинства:
    Трикутна
    Недостатки:
    не тримається
  • Вадим Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Karat

вообщем,продавцу задал вопрос-стеклопакет одинарный,будут держать-конечно ответил продавец!получил-отваливаются!!возьми скажи,что это щетка для стекла!!!зачем рассказывать сказки??!!!!

Достоинства:
    никаких
    Недостатки:
    не работает
  • Галина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Avail Shop

Может я что то не поняла но эта щетка для мытья окон не держится как я понимаю должна. Сами по себе половинки держаться , через стекло нет

Достоинства:
    Недостатки:
    Магнит не работает
    • Продавец  Avail Shop

Доброго дня! Дана щітка розрахована на вікна зі стандартними склопакетами. На потовщених тримається погано.

• Світлана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PromoMarket

Магніти не тримають на склі зовсім. Так один на одний напряму вони добре притискаються, але на склі нічого не працює, не рекомендую купувати. Хочу зробити повернення товару та отримати свої кошти за цей товар назад. Зніміть його з продажу взагалі.

• Олександр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: big-space

Абсолютно бесполезные щетки, они даже на стекле не держутся, не говоря уже о том чтобы ими мыть. (двойной стеклопакет)

Недостатки:
    Один сплошной "Недолік"