- Сергей В***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Чудова швабра
- Продавец TanSill
Добрий день, дякуємо за ваш відгук!
Ми раді, що все сподобалось)
Гарного вам дня)
- ЛюбовОтзыв от покупателя. Продавец: TanSill
На жаль, якісь швабри жахлива: дуже крихка конструкція, а мʼяка подушка на швабрі ще гірша. Дуже погано відтискалася вода і на плитці і ламінаті залишалися розводи незалежно від засобу, який додавався до води. Через 1,5 місяці використання мʼяка частина відірвалася і швабру довелося викинути, це були гроші на вітер. Товар не рекомендую, хоча до продавця претензій немає: швидка реалізація замовлення, дуже ввічливе обслуговування.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Жахлива якість товару
- Продавец TanSill
Любов, вітаємо) Дякуємо за відгук та зворотній зв'язок.
Нам щиро шкода, що швабра не виправдала ваших очікувань.
Щодо конструкції — ми передамо ваш коментар виробнику для додаткової перевірки міцності матеріалів та якості кріплення м’якої частини.
Раді, що ви відзначили якість обслуговування — це дуже важливо для нас.
Сподіваємось, що зможемо змінити ваше враження в майбутньому!
- Роксолана П***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Мені прийшла швабра з темною мочалкою, а не з тканиною, яка знімається.
Сухою шваброю по підлозі нереально протерти. Мочити ще не пробувала- Недостатки:
- Не те, що на картинці
Доброго дня!
Дякуємо за ваш зворотній зв’язок! Ми вже зв’язалися з вами і зробимо все, щоб ви залишилися задоволені нашим пристроєм.
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Використовую цю швабру вже кілька тижнів і можу сказати, що це одна з найзручніших речей для прибирання. Ручка довга, не треба нахилятися, спина не болить. Прибирання стало на багато приємнішим для мене.
Вітаємо!
Щиро дякуємо за такий детальний відгук! Нам дуже приємно, що швабра зробила прибирання для вас зручнішим та комфортнішим. Бажаємо, щоб вона й надалі полегшувала щоденні справи!
- Ірина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Швабра хороша. Віджим працює без зусиль, руки залишаються сухими, дуже зручно! Рекомендую!
Вітаємо!
Дякуємо за ваш відгук! Дуже приємно чути, що швабра вам сподобалася та стала зручним помічником у прибиранні. Гарного користування!
- Дарья К***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Швабра отличная, но если продавец не ответит где купить насадки на нее, то по сути швабра одноразовая
- Достоинства:
- Отличная швабра, все подошло
- Недостатки:
- Не могу найти сменные тряпки
- Продавец TanSill
Вітаємо!
Раді чути, що швабра вам сподобалася.
Не хвилюйтеся — ми обов’язково допоможемо вам знайти змінні насадки. Наш менеджер вже займається пошуком варіантів і незабаром надасть вам інформацію, де їх можна придбати або замовити окремо.
- Галина К***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Товар якісний, сподобався, зручний в користуванні
- Достоинства:
- легкий, хороший дизайн
Вітаємо!
Щиро дякуємо за відгук! Дуже приємно, що товар вам сподобався — зручність, легкість і гарний дизайн справді важливі. Раді, що все підійшло і жодних недоліків не виявлено. Нехай користування буде лише в радість!
- Надежда К***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Неудобная,головка не поворачивается,под низкой мебелью не достает
- Достоинства:
- Хороший отжим
- Недостатки:
- Не поворачивается головка на 360°
- Продавец TanSill
Вітаємо!
Хочемо уточнити: в описі зазначено, що головка швабри обертається на 180°, а не на 360°.
Також через особливості конструкції з механізмом віджиму може бути складніше прибирати під дуже низькими меблями.
- ЕЛЕНА Л***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Шикарная швабра.
- Достоинства:
- Лёгкая, хорошо моет
- Недостатки:
- Отсутствуют
- Продавец TanSill
Вітаємо!
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що швабра вам сподобалася. Легка та зручна – це саме те, що потрібно для комфортного прибирання! Якщо будуть ще питання або побажання, не соромтеся звертатися.
- Леся Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Все просто супер!!!!
- Достоинства:
- Получила швабру очень довольна, удобная в пользовании, все быстро собрала,скрутила ручку , и гребешок для швабры в подарок !!!!
- Таисия Л***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Получила швабру
Уже помыла полы два раза,без шуток
Моя 3 летняя дочь тоже мыла
Суперская
Не пойму,что за деталь к ней идет,искала ирфо в интернете,не нашла- Достоинства:
- Легкая
Достает,где не доставала старая мочалка) - Недостатки:
- Пол дольше высыхает с этой губкой,но это не проблема
Таїсія, добрий день)
Дякуємо за ваш гарний відгук)
Раді, що швабра вам сподобалась і виявилась зручною у використанні.
Легкість і можливість дістати в важкодоступні місця — це справжня перевага даної швабри.
А що стосується додаткової деталі - то це спеціальний скребок, який використовується для чистки швабри.
Ще раз дякуємо за ваш відгук, і бажаємо ще більше зручності у використанні! - Таисия Л***
К сожалению большому сломалась((через два дня(
- Наталія З***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Практичний виріб, якісні матеріали, зручна довжина.
- Продавец TanSill
Наталія, вітаємо! Дякуємо за ваш відгук! Раді, що ви задоволені покупкою. Сподіваємося, що швабра приноситиме вам лише задоволення в використанні! Вдячні, що обрали наш магазин)
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Я просто закохалася у цю швабру, вона суперська, раджу всім!
Ольга, вітаємо!
Дякуємо за гарний відгук. Раді, що ви задоволені покупкою. Дійсно такій швабрі прибирання стає набагато швидшим і легшим, Дякуємо за вибір нашого магазину) Будемо раді вас бачити знову)
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Ну, це норма тема, швабра взагалі кайфова взяв, махнув пару разів, підлога блищить
Володимир, вітаємо)
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що швабра з віджимом сподобалась і допомогла швидко та ефективно навести порядок.
Сподіваємось, що швабра стане вашим надійним помічником у підтримці чистоти. Дякуємо, що обрали наш магазин)
- Олена Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Швабра добре вбирає вологу та ефективно очищає навіть складні забруднення. Рекомендую.
- Продавец TanSill
Олена, вітаємо) Дякуємо за відгук! Раді, що швабра вам сподобалась і допомагає ефективно справлятися з забрудненнями. Ваше задоволення – найкраща нагорода для нас! Сподіваємось, що швабра і надалі стане на допомогу в підтримці чистоти у вашому домі.
- Владислав П***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Механізм віджиму працює бездоганно, легко позбавляє від зайвої води, що робить процес прибирання швидким та комфортним.
- Продавец TanSill
Владислав, вітаємо) Дякуємо за чудовий відгук! Раді, що механізм віджиму виправдав ваші очікування і зробив процес прибирання швидким і зручним. Завдяки такій функції, прибирання дійсно стає легшим і приємнішим. Сподіваємося, що швабра продовжить вам служити і приносити тільки задоволення від її використання! Дякуємо, що обрали нас)
- Микола Л***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Ой, ця швабра просто знахідка, класно виглядає, стильна, чорного кольору, як я люблю, а ще дуже зручно, що не треба руками воду віджимати.
- Продавец TanSill
Микола, добрий день! Дякуємо за ваш відгук! Ми дуже раді, що швабра вам сподобалася! Вигляд і зручність — це саме те, що робить прибирання комфортнішим і приємнішим. Чорний колір справді додає стильного вигляду, а система віджиму без використання рук — це величезна перевага! Сподіваємося, швабра продовжить вас радувати і допомагати у домогосподарстві. Дякуємо за довіру та гарний відгук)
- Аліна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Взяла для хаты теперь полы моются на раз-два, даже заморачиваться не надо. Отжим работает четко, руки не мокрые, спина не болит.