Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Черный магический шар предсказатель для гадания предсказаний Magic Ball 20 ответов шар из фильма трасса 60 шарик гадалка для принятия решений интересная игра в вопросы да нет подарок девушке парню на день рождения ДР + мешочек (русская версия)

Код:  481956609
Оценка пользователей 3.86/5
  • Богдан Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Жах. Він зовсім не такий по розміру як на фото. Пластик сказати тонкий -це не сказати нічого...

• Єлизавета Ш***

Чудовий шар

Добрий день!
      Вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину)

• Сергей Ч***

Не соответствует действительности.

Доброго дня!
      Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику для вирішення проблеми.

• Дмитро Б***

Все супер

• Продавец  AcseGroup

Вітаю Щиро дякуємо за такий чудовий відгук, він буде дуже корисний для інших покупців. Завжди Вам раді!

• Никита Р***

Шар крутий! Мені сподобався

• Оля Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Куля має багато варіантв відповідей, грала з друзями в компаніі) В цілому дуже задоволена

• Борис Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Іграшка-мрія з дитинства, радий, що знайшов таку!
    Знову передивлюся трассу 60)

Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас. Приємного користування

Добрий день!