- Олена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: DS Mall
Купила 21.12.2025, а 14.01.2026 батарея просто перестала заряджатись. Нікому не раджу, неякісний товар
- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Неякісний товар
- Олена Ш***
Доповнюю відгук, продавець надіслав мені новий акумулятор на заміну, сподіваюсь, що він пропрацює довше, ніж попередній
- Олена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal
Купувала цю батарею, бо попередня вичерпала свій ресурс за 6 років і вздулася (маю смартфон LG V20). Думаю, ця триматиметься також довго. В будь-якому випадку, зберігали її точно правильно, бо працює справно і гарно тримає заряд.
- Продавец KrokoDeal
Дякуємо за відгук:) Були б також вдячні за відгук про наш сервіс на сторінці замовлення:)
- Дмитрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: 100percent
Батарея тримає, але не так гарно як тримав оригінал, заряджати її треба тільки через usb роз'єм(пк/ноут) тоді послужить приблизно 1.5 роки, якщо заряджати через блочок, тоді це максимум пів року, після чого вона роздувається.
- ЄгорОтзыв от покупателя. Продавец: 100percent
Маркування відрізняється від оригінального на M400DY. Перший місяць ще витримувала заряд до вечора, але зірок з неба не хапала. Далі почалася помітна деградація. Через пів року користування батарея має здуття, може витримати всього декілька годин екраного режиму (2-4 год), що вже гірше ніж оригінальна батарея, якій 5,5 років.
- Достоинства:
- Працює, є в наявності
- Недостатки:
- Погано тримає заряд, імовірніше не оригінал
- Александр Я***Отзыв от покупателя. Продавец: 100percent
батарея не годная - не кондиция. заряд не держит совсем. разряжается даже на 35-40% в ноль за секунду.
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: M Energy
К покупке не советую, держит ещё хуже чем родной который использовался несколько лет. Заряд не держит, всё как и комментарием ниже. Буду менять по гарантии.
- Достоинства:
- Работает
- Недостатки:
- Не очень долго
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: M Energy
Г**о полное, аккумулятор держит 2-3 часа в режиме разговора (7-8 шт по 3-5 мин) . Если сидеть в интернете и пользоваться мессенджерами - садится вообще за час - полтора. За ночь садится на 50% в режиме сна. Модель смартфона LG V20. Powerplant гораздо лучше
- Достоинства:
- Недостатки:
- Все
- Игорь К***Продавец: 100percent
Быстрая доставка
- Достоинства:
- Недостатки:
- Пока никаких
- Продавец 100percent
Дякуєм) за відгук.