Отзывы покупателей о Батарея для iPhone 6 (2200mAh) 100% (усиленная) [Original PRC]
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: 100percent
Батарея була повністю розряджена, швидко зарядилась і добре тримає. Дякую магазину за швидку доставку і якісний товар
- Достоинства:
- Добре тримає. Швидка доставка з магазину
- Недостатки:
- Не виявили на даний момент
- Іванна В***Отзыв от покупателя. Продавец: 100percent
Користуємося вже більше 4 місяців, все добре!
- Достоинства:
- Все чудово
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: 100percent
Якісний товар, найкраща ціна, швидка доставка. Рекомендую продавця.
- Алексей К***Отзыв от покупателя. Продавец: 100percent
Продавец связался бистро и в тот же день отправил товар. Все пришло быстро, Продавцу огромный РЕСПЕКТ! Батареи хватает в интенсивном режиме (звонки, тик ток, и другие приложения) ровно на день. Если вечером заряжен телефон включен вай-фай и включен обычный режим (не супер экономия) то за ночь уходит 3% батареи. Товаром доволен, рекомендую!
- Достоинства:
- Батарея хорошо заряжается и долго держит
- Недостатки:
- не обнаружил
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: 100percent
Акум отримав, на вигляд зроблено якісно, замінив свій, працює. Побачимо як поведе себе далі. Є сумніви, що це оригінал, але за такі гроші нарікати то невдячна справа. Вцілому покупкою задоволений. Час покаже.
- Достоинства:
- ціна
- Недостатки:
- недоліків поки що не помітив.
- Микола П***Отзыв от покупателя. Продавец: 100percent
Батерея встановлюється із зусиллям, «з заводу» заряджена на 45%, після встановлення не заряджається. Очікуватиму повернення коштів.
- Достоинства:
- Велика ємність
- Недостатки:
- Не заряджається
- Продавец 100percent
Микола, нажаль від браку ніхто не застрахований, тому ми і даємо 12 місяців гарантії. Ми без проблем обміняємо на новий АКБ.
- Микола П***
Домовилися з магазином про заміну. Батерею замінено, проте з нею виникли ті ж самі проблеми - штекер із зусиллям сідає в роз‘єм, не заряджається. З батереєю іншого виробника таких проблем не виникло. Вимагаю повернення коштів. Витраченого часу шкода.